Κορυφαίοι Έλληνες Chefs διεθνούς φήμης δίνουν το παρών στο φεστιβάλ και μοιράζονται με τους επισκέπτες συνταγές, masterclasses, αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες.
Γεύση

Taste of Athens 2019: Ένα από τα μεγαλύτερα γαστρονομικά φεστιβάλ του κόσμου επιστρέφει στην Αθήνα

Κορυφαίοι σεφ μοιράζονται με τους επισκέπτες συνταγές, masterclasses, αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες ενώ δεκατέσσερα από τα καλύτερα αθηναϊκά εστιατόρια σερβίρουν ειδικά μενού γευσιγνωσίας σε προνομιακές τιμές.

Μετά το περσινό επιτυχημένο του ντεμπούτο, το Taste of Athens, μια από τις μεγαλύτερες γαστρονομικές διοργανώσεις παγκοσμίως επιστρέφει τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.


Το Taste of Athens αποτελεί πλέον αναπόσπαστο μέρος της πλατφόρμας «Taste Festivals», των σημαντικότερων γαστρονομικών φεστιβάλ που διοργανώνονται σε περισσότερες από είκοσι μητροπόλεις του πλανήτη. Έχοντας στο πλευρό του τη Diners Club International και τo Fine Drinking by World Class, το φεστιβάλ υπόσχεται ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων και εμπειριών.


Για τέσσερις ημέρες, από τις 19 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ συγκεντρώνει στο Ζάππειο Μέγαρο δεκατέσσερα από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια, κάποια εξ αυτών βραβευμένα με αστέρια Michelin, τα οποία σε μια pop-up εκδοχή τους θα σερβίρουν ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα signature πιάτα τους σε προνομιακές τιμές (3, 6, 9 και 12 ευρώ).


Κορυφαίοι Έλληνες Chefs διεθνούς φήμης δίνουν το παρών στο φεστιβάλ και μοιράζονται με τους επισκέπτες συνταγές, masterclasses, αλλά και εμπνευσμένες ομιλίες.


Σε ένα διαδραστικό περιβάλλον, επισκέπτες και επαγγελματίες έρχονται σε επαφή, ανακαλύπτουν τα μυστικά της γευσιγνωσίας και της οινογνωσίας, τα γαστρονομικά trends, αλλά και εκλεπτυσμένα προϊόντα από κορυφαίoυς food & beverage προμηθευτές και Έλληνες παραγωγούς.

 

Τα εστιατόρια που συμμετέχουν

Σπονδή| Άγγελος Λάντος
Hytra | Τάσος Μαντής
Varoulko Seaside | Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Παρίκος
Balthazar | Χριστόφορος Πέσκιας
Fuga| Δημήτρης Κατριβέσης
Vezene | Άρης Βεζενές
Birdman | Άρης Βεζενές
Cookoovaya | Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς, Μάνος Ζουρνατζής
Ψωμί & Αλάτι | Γιάννης Λουκάκος
ΦΒΚ | Δήμος Μπαλόπουλος
Mr Pug Athens| Γιώργος Βενιέρης
Ergon | Λευτέρης Αθανασόπουλος, Παναγιώτης Ξάνθης
Sense Athens | Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος
Artisanal| Δημήτρης Δημητριάδης

 

Info
Taste of Athens 2019
19-22 Σεπτεμβρίου
Ζάππειο Μέγαρο
Κάθε ημέρα του φεστιβάλ θα διαθέτει δυο ξεχωριστές τετράωρες ενότητες: 12:00 - 16:00 και 18:30 - 22:30.

 

Οι τιμές των εισιτηρίων για κάθε τετράωρη ενότητα είναι:
-Κανονικό: 20 ευρώ (early-bird: 18 ευρώ έως 20.08)
Περιλαμβάνει ένα dish voucher των 3€, πρόσβαση σε Chefs Theatre, Entertainment Stage, Cooking Masterclasses και Exhibitors' Village.
-VIP: 50€, (early-bird: 40 ευρώ έως 20.08)
Περιλαμβάνει πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο VIP Lounge στον κήπο και το εστιατόριο της Αίγλης, σε Chefs Theatre, Entertainment Stage, Cooking Masterclasses και Exhibitors' Village καθώς και welcome drink & oyster treat, dish voucher των 9€ και δωρεάν parking με valet service.

 

Για τους κατόχους καρτών Diners Card International και τα group ισχύουν ειδικές προσφορές, ενώ για τα παιδιά έως και 6 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω του athens.tastefestivals.com και του δικτύου της Viva.
Εισιτήρια προς πώληση θα διατίθενται και κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στα ταμεία της εισόδου.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες βρίσκονται εδώ.

Γεύση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 20.10.2020

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ