Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO
Γεύση

«Το δέντρο του καφέ»: Ένα σύγχρονο καφεκοπτείο στα Εξάρχεια

Οι ποικιλίες καφέδων που θα βρεις είναι δεκάδες και εκείνες που δεν θα βρεις μπορείς να τις παραγγείλεις για να απολαύσεις ακριβώς το χαρμάνι που θέλεις ή τους single origin από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη.

Το Δέντρο του Kαφέ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, γιατί δεν μπορείς να το κατατάξεις, κι αυτό είναι μάλλον το στοιχείο της επιτυχίας του. Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός «σύγχρονο καφεκοπτείο» είναι εκείνος που ορίζει καλύτερα την ταυτότητά του.

 

Αυτή η ταυτότητα διαμορφώνεται από μια παρέα ανθρώπων που δημιουργούν με μεράκι μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε κάνουν να αγαπήσεις την ιεροτελεστία του καφέ.

 

Οι ποικιλίες καφέδων που θα βρεις είναι δεκάδες και εκείνες που δεν θα βρεις μπορείς να τις παραγγείλεις για να απολαύσεις ακριβώς το χαρμάνι που θέλεις ή τους single origin από οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. Το Δέντρο του Kαφέ εξελίσσεται συνεχώς για να κάνει τη διαφορά στην πιο αγαπημένη συνήθεια της καθημερινότητάς μας.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Το ψηστήρι που ετοιμάζει το δικό σου προσωπικό χαρμάνι είναι η νέα ιδέα που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις τις ποικιλίες που θέλεις και στην ένταση που επιθυμείς, ανάλογα με τον χρόνο ψησίματος. Το άρωμα και η γεύση των φρεσκοψημένων κόκκων ωριμάζουν όσο χρειάζεται ώστε να αποδώσουν στο μέγιστο τα χαρακτηριστικά του καφέ, όταν έρθει η ώρα να τον απολαύσεις.

 

Εκτός από τους ευωδιαστούς καφέδες που μπορείς να πάρεις για το σπίτι ή να απολαύσεις εκεί, στο Δέντρο του Καφέ θα βρεις μια σειρά από βότανα και τσάγια αλλά και μέλια, σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού για να θυμηθείς ότι στην Ελλάδα ο καφές θα συνδέεται πάντα με την έννοια του μερακλή.

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Φωτο: Γιώργος Αδάμος/LIFO

 

Το Δέντρο του Kαφέ, Χαριλάου Τρικούπη 89, 215 550 3754, FB: todentrotoukafe

Γεύση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 25.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ