Το Noel γιορτάζει το ανανεωμένο του menu με έναν απροσδόκητο τρόπο
Γεύση

Το Noel γιορτάζει το ανανεωμένο του menu με έναν απροσδόκητο τρόπο

Νέες γεύσεις, απολαυστικά cocktails και μια έκπληξη σας περιμένουν στο Noel.

Στο νούμερο 59Β της Κολοκοτρώνη μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει πάντα Χριστούγεννα, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου όμως το Noel, το αγαπημένο holiday bar στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, θα είναι διαφορετικό.

 

 

Συγκεκριμένα από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου μέχρι και το Σάββατο 2 Νοεμβρίου το Noel μπαίνει σε Halloween mood και παρουσιάζει στο κοινό το πλήρως ανανεωμένο menu του, το οποίο θα συνοδεύεται από Grand Marnier Halloween drinks, τα οποία επιμελήθηκαν ειδικά για την περίσταση οι bartenders του Noel.

 

 

Όλοι οι δρόμοι, λοιπόν, οδηγούν στο κέντρο γιατί στο Noel σας περιμένουν νέες προτάσεις σε σαλάτες και appetizers με έντονες φθινοπωρινές γεύσεις, αλλά και απροσδόκητες συνταγές σε κυρίως πιάτα, ζυμαρικά και πίτσες.

 

 

Αν, μάλιστα σκεφτείτε ότι εκτός του υπέροχου menu μπορείτε να απολαύσετε και το Spooktacular, το cocktail που ενδείκνυται για όσους λατρεύουν το φθινόπωρο και τις γλυκιές γεύσεις, το cocktail Grand Dia που ταιριάζει απόλυτα σε εκείνους που απολαμβάνουν λίγη εκλεπτυσμένη πικράδα, αλλά και το Grand Tonic, τη σταθερά καλύτερη επιλογή για εκείνους που τους αρέσουν οι απλές αλλά ενδιαφέρουσες γεύσεις, τότε είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι πρέπει να πάτε στο Noel!

 

 

Follow Noel

https://www.facebook.com/theholidaybar/

https://www.instagram.com/thenoelbar/

 

Follow Grand Marnier

https://www.facebook.com/GrandMarnierGr/

https://www.instagram.com/grandmarnier_gr/?hl=el

 

#LiveGrand
#GrandMarnier
#NewNoel

Γεύση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 1.6.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ