Μικρά πιάτα με πρωτοτυπία και νοστιμία συνοδεύουν την καλοστημένη λίστα κρασιών στην Gargaretta.
Γεύση

Η Gargaretta φιλοξενεί το κρασί της Μαντινείας

Μια οινική βραδιά, δίπλα στην Ακρόπολη με guest το οινοποιείο Τρουπή

Με στρατηγική θέση, δίπλα στην Ακρόπολη, στην καρδιά μίας από τις παλιότερες συνοικίες της Αθήνας που ήταν γνωστή με την ονομασία Γαργαρέττα, βρίσκεται το all-day bistrot Gargaretta με προτάσεις για κάθε στιγμή της ημέρας. Μικρά πιάτα με πρωτοτυπία και νοστιμία συνοδεύουν την καλοστημένη λίστα κρασιών, με προτάσεις από την ελληνικό αμπελώνα και τις άλλες οινοπαραγωγικές περιοχές της Μεσογείου.


Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η Gargaretta εγκαινιάζει τις οινικές βραδιές για το 2020 φιλοξενώντας το οινοποιείο Τρουπή για ένα «ταξίδι» στην Μαντινεία και την ποικιλία Μοσχοφίλερο, σε αρμονικό συνδυασμό με τις γεύσεις του μενού.


Η σομελιέ Αμάντα Κοντινού, υποδέχεται το οινοποιείο Τρουπή και οργανώνουν από κοινού μια ξενάγηση στον κόσμο του λευκού κρασιού, με οδηγούς τον Ανδρέα Ματθίδη Dip. WSET, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Οινοχοόων και Σύμβουλο Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Οίνου Ποτών στην Εταιρεία Β.Σ. Καρούλιας καθώς και Senior lecturer στην WSPC και τον οινοπαραγωγό κύριο Γιάννη Τρουπή.


Την επιμέλεια του μενού έχουν ο Μανώλης Μαυριγιαννάκης και ο Μάριος Πιρπιρίδης ενώ head chef είναι ο Άρης Πουλόπουλος.

 

Info
Τετάρτη 22 Ιανουαρίου
Gargaretta, Ροβέρτου Γκάλλι 1, Ακρόπολη, τηλ. 210-9228713, [email protected]
Kόστος συμμετοχής: 15 ευρώ (Απαραίτητη η κράτηση λόγω περιορισμένων θέσεων.)

Γεύση

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέο «Bon Bon Fait Maison» στο Σύνταγμα: Κορυφαίο χειροποίητο παγωτό στο κέντρο

Γεύση Νέο «Bon Bon Fait Maison» στο Σύνταγμα: Κορυφαίο χειροποίητο παγωτό στο κέντρο

15.7.2020
To Birdman του Άρη Βεζενέ μόλις ξεκίνησε delivery με γιαπωνέζικα bento

Γεύση To Birdman του Άρη Βεζενέ μόλις ξεκίνησε delivery με γιαπωνέζικα bento

14.7.2020
O Θάνος Φέσκος, σεφ του τριάστερου Geranium, για ένα βράδυ στην Kobra με τον Άνταμ Κοντοβά

Γεύση O Θάνος Φέσκος, σεφ του τριάστερου Geranium, για ένα βράδυ στην Kobra με τον Άνταμ Κοντοβά

13.7.2020
Το Point-a, μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης, επιστρέφει με ένα διήμερο event

Γεύση Το Point-a, μια από τις ομορφότερες ταράτσες της πόλης, επιστρέφει με ένα διήμερο event

2.7.2020
Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Το φεστιβάλ φαγητού «Pop Up Munchies» επιστρέφει

Γεύση Δημοτική Αγορά Κυψέλης: Το φεστιβάλ φαγητού «Pop Up Munchies» επιστρέφει

30.6.2020
Η ομάδα της Cookoovaya καλωσορίζει ξανά το κοινό με ένα βίντεο: «Είναι ώρα να ξανανάψουμε τη φωτιά»

Γεύση Η ομάδα της Cookoovaya καλωσορίζει ξανά το κοινό με ένα βίντεο: «Είναι ώρα να ξανανάψουμε τη φωτιά»

26.6.2020
Pizza Days: Μία γευστική εμπειρία βγαλμένη από την ιταλική κουζίνα και την ελληνική γαστρονομία

Γεύση Pizza Days: Μία γευστική εμπειρία βγαλμένη από την ιταλική κουζίνα και την ελληνική γαστρονομία

25.6.2020
‘Εναρξη λειτουργίας για το εστιατόριο Mythos by Divani από 26 Ιουνίου

Γεύση ‘Εναρξη λειτουργίας για το εστιατόριο Mythos by Divani από 26 Ιουνίου

24.6.2020
Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

Γεύση Η στοά του Noel μεταμορφώθηκε σε ολάνθιστο κήπο

24.6.2020
To Lost Athens κάνει πάρτι με burger και μπίρες στο Παγκράτι

Γεύση To Lost Athens κάνει πάρτι με burger και μπίρες στο Παγκράτι

21.6.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ