Μουσική

Στην Αθήνα οι Eagles of Death Metal

Το συγκρότημα που έγινε ευρέως γνωστό μετά την επίθεση στο Μπατακλάν, έρχεται στην Ελλάδα για συναυλία


Οι Eagles of Death Metal είναι μια αμερικανική μπάντα που δημιουργήθηκε το 1998 από τους Jesse Hughes και Joss Homme. Το όνομα τους είναι ειρωνικό καθώς δεν παίζουν death metal αλλά ένα εκρηκτικό ροκ με επιρροές από alternative, garage, blues και desert, που τους έχει καθιερώσει στη διεθνή ροκ σκηνή.

 

Το συγκρότημα Eagles of Death Metal έπαιζε στο Μπατακλάν, στο Παρίσι, μπροστά σε 1500 φίλους και θαυμαστές. Έπειτα από μια ώρα στη σκηνή, τρεις άνδρες με αυτόματα άρχισαν να πυροβολούν το πλήθος. Τα μέλη της ροκ μπάντας διέφυγαν στα παρασκήνια. Τελικά ο υπεύθυνος του πωλητηρίου τους ήταν ένας από τους 89 ανθρώπους που εκείνο το βράδυ έχασαν τη ζωή τους.

 

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016, το συγκρότημα θα βρεθεί στον συναυλιακό χώρο Piraeus Academy (Πειραιώς 117) για μια και μοναδική συναυλία.

Στη συναυλία τους στην Αθήνα αναμένεται να παίξουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους από τα άλμπουμ Peace, Love, Death Metal (2004) Death by Sexy (2006) και Heart On (2008) αλλά και από τον τελευταίο τους δίσκο με τίτλο Zipper Down.

 

Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους η Βαρκελώνη στις 10 Σεπτεμβρίου.

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ