Ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά και παρουσιάζει στη σκηνή του Ηρωδείου την ομάδα «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chόres» και την ομάδα «Άλκμαν» .
Μουσική

Διονύσης Σαββόπουλος και Μαρίνα Σάττι τον Σεπτέμβρη στο Ηρώδειο

Οι δύο καλλιτέχνες συμμετέχουν στη συναυλία της μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Γυναίκες στην Ογκολογία» για τη στήριξη των γυναικών με καρκίνο

Την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ο Διονύσης Σαββόπουλος τραγουδά και παρουσιάζει στη σκηνή του Ηρωδείου την ομάδα «Μαρίνα Σάττι, Fonés και Chόres» και την ομάδα «Άλκμαν» σε μια συναυλία στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία».

 

Η νέα αυτή μουσική παραγωγή του Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από ένα σύνολο άνω των 40  μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών και περιλαμβάνει δικά του αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα από την Μαρίνα Σάττι και τους Άλκμαν, αλλά και νέα τραγούδια από το ρεπερτόριο των νέων καλλιτεχνών που επέλεξε ο ίδιος.

 

Οι «Γυναίκες στην Ογκολογία» μάχονται τα τελευταία χρόνια να φέρουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας, την φροντίδα για την πρόληψη της υγείας των γυναικών, προβάλλοντας την σημασία της ανάπτυξης μιας κουλτούρας πρόληψης αλλά και της δυνατότητας πρόσβασης σε σύγχρονα μέσα προληπτικού ελέγχου για κάθε γυναίκα στη χώρα μας.

 

Info

«Για την υγεία των κοριτσιών μας»

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Ώρα: 21:00

Εισιτήριο: 15- 60 ευρώ

Μουσική
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 30.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ