Το Fuzz παρουσιάζει μια συναυλία στη μνήμη του Μάκη Τσαμκόσογλου
Μουσική

Το Fuzz παρουσιάζει μια συναυλία στη μνήμη του Μάκη Τσαμκόσογλου

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένειά του

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου διοργανώνεται μια συναυλία στο Fuzz στη μνήμη του Μάκη Τσαμκόσογλου, με συμμετέχοντες τους Need, Poem, Universe217, Playgrounded και Mother of Millions.

 

Οι διοργανωτές αναφέρουν:

 

«Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, γιορτάζουμε τη ζωή του Μάκη Τσαμκόσογλου, ενός ανθρώπου που όσοι είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε προσωπικά ξέρουμε την αγάπη και το πάθος που είχε για τη μουσική, για την μπάντα του, για ολόκληρη την εγχώρια σκηνή.

 

Οι Need, Poem, Universe217, Playgrounded και Mother of Millions, επί σκηνής, καθώς και όλοι όσοι παρευρεθούμε στο Fuzz Live Music Club, θα τον τιμήσουμε και θα τον θυμηθούμε μέσα από τη μουσική, όπως πιστεύουμε πως θα ήθελε και ο ίδιος.

 

Ο Μάκης Τσαμκόσογλου ήταν κάτι παραπάνω από ένας ταλαντούχος μουσικός. Ήταν φίλος μας, bandmate και συνοδοιπόρος μας, σε περισσότερα από ένα επίπεδα. Αν έπαιξες ποτέ σου σε μπάντα, ξέρεις σε τι πράγμα αναφέρομαι. Αν μοιράστηκες ποτέ τα όνειρά σου με κάποιον, καταλαβαίνεις πως έχω δίκιο.

 

Υπάρχουν περιπτώσεις όπως αυτή, που τα λόγια χάνουν την σημασία τους. Θα μπορούσαμε να γράψουμε δεκάδες σειρές κειμένου, αναλύοντας το πόση σημασία είχε ο άνθρωπος για τους ανθρώπους του, ή το μουσικό του έργο για την σκηνή που εκπροσωπούσε, αλλά αποφασίσαμε να αφήσουμε την ίδια μουσική να γράψει τον επίλογο. Αυτό θα ήθελε κι ο ίδιος.

 

Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, παίζουμε μια συναυλία προς τιμήν του Μάκη Τσαμκόσογλου, του φίλου μας που έφυγε από κοντά μας πρόωρα, κάνοντας αυτό που αγαπάει.

 

Οι Need, Poem, Universe217, Playgrounded, ακόμη και οι ίδιοι οι Mother of Millions, συνεπικουρούμενοι επί σκηνής από κοντινούς ανθρώπους και ταλαντούχους καλλιτέχνες, θα αποτίσουμε έναν φόρο τιμής στον αγαπημένο μας φίλο, με μουσικές που του άρεσε να ακούει, σαν να ήταν κι ο ίδιος εκεί.

 

Μάκη θα μας λείψεις!».

 

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην οικογένεια του Μάκη Τσαμκόσογλου.

 

 

Info

Rise Evolve - An Evening in Memory of Makis Tsamkosoglou

 

Fuzz Live Music Club

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 20:00

Πειραιώς 209 και Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, 17778

 

Διάθεση εισιτηρίων

Είσοδος: Προπώληση 8 ευρώ - Ταμείο: 10 ευρώ.

Online προπώληση στο viva.gr.

Μουσική

ΣΗΜΕΡΑ 20.1.2020

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ