Το Jameson Irish Whiskey παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Razorlight
Advertorial

Το Jameson Irish Whiskey παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Razorlight

March, Music & Friends: Τα βασικά συστατικά του Jameson J/3 που επιστρέφει με τα J3 Live Sessions τον φετινό Μάρτιο.

ADVERTORIAL

Τα J3 live sessions του Jameson Irish Whiskey επιστρέφουν και παρουσιάζουν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τους Razorlight, ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα της Μεγάλης Βρετανίας για τον 21ο αιώνα.

 

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση της Anna Calvi την περασμένη χρονιά, το συγκρότημα του Johnny Borrell θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Αθήνα, το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Κτήριο 56 στον Ελληνικό Κόσμο (Πειραιώς 254).

 

 

 

Ο Johnny Borrell σίγουρα έχει την ικανότητα να γράφει έξοχα τραγούδια που γίνονται και μεγάλα hits. Πολλοί θα ήθελαν να έχουν γράψει τα "Wire to Wire", "America", "Golden Touch", "In The Morning", "Somewhere Else", "Stumble and Fall", τραγούδια που έχουν χαραχθεί στη μνήμη μιας ολόκληρης γενιάς.

 

 

Χάρη σε τέτοια κομμάτια, οι Razorlight έχουν διανύσει μια εξαιρετική πορεία στα charts της Μεγάλης Βρετανίας. Ο πρώτος δίσκος τους "Up All Night" έγινε 4 φορές πλατινένιος. Ακολούθησε το ομώνυμο "Razorlight" που έγινε 5 φορές πλατινένιο, ενώ το τρίτο "Slipway Fires", είχε μέσα ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία τους, το "Wire to Wire". Κέρδισαν υποψηφιότητες για 2 Brit Awards και 2 NME Awards, ενώ παράλληλα εμφανίστηκαν σε αρένες και τα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Το 2018 το συγκρότημα επέστρεψε στη δισκογραφία με το "Olympus Sleeping" και τις ζωντανές εμφανίσεις.

 

Για τη συναυλία των Razorlight θα κυκλοφορήσουν περιορισμένα εισιτήρια.

 

Info

Προπώληση: 10 Ευρώ
Ταμείο: 15 Ευρώ

 

https://www.viva.gr/tickets/music/ktirio-56-ellinikos-kosmos/razorlight/ 

https://tickets.public.gr/event/razorlight-ktirio-56-ellinikos-kosmos/

 

Περισσότερες πληροφορίες:

www.detoxevents.gr

https://www.facebook.com/Jameson.Greece/

 

Μουσική
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 28.5.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ