All Things Dark: Το πιο σκοτεινό Halloween πάρτι της πόλης κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια
Διασκέδαση

All Things Dark: Το πιο σκοτεινό Halloween πάρτι της πόλης κλείνει φέτος τα 10 του χρόνια

Όλα όσα θα δούμε στο φετινό, επετειακό All Things Dark που έρχεται στην Cantina Social

Πέρασαν 10 χρόνια από τότε που η D'Arcy Foxx διοργάνωσε το πρώτο θεματικό της πάρτι στη ρωσική disco Meteorit, συστήνοντας στο Αθηναϊκό κοινό μια άλλη πλευρά του εορτασμού του Halloween, στήνοντας μια βραδιά- ωδή στην ομορφιά της σκοτεινής πλευράς της πραγμάτων.

 

Στα events που ακολούθησαν -σε διαφορετικούς κάθε φορά χώρους- συμμετείχαν μερικοί από τους καλύτερους DJs, μουσικούς και εικαστικούς της πόλης. Μεταξύ άλλων πήραν μέρος οι: Amateurboyz, Dynamons, Kormoranos, Bad Spencer, Chris Kontos, Clubkid, Paul Bennett, Kasseta Rec, Kissing Strangers, Dar- E Mehr, Midnight City, S for Sugar, Michael Videotape, Constantine Kalfakakos, Photoharrie, Katerina Kana, John Karabelas, Digitaria, He-m-n-oid.

 

Mεγάλο μέρος της επιτυχίας του event αποτέλεσε η σκηνογραφία των εκάστοτε χώρων, οι προβολές, αλλά και οι εμφανίσεις του κοινού με μερικά από τα πιο ευφάνταστα κοστούμια να κλέβουν την παράσταση.

 

Φέτος στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων, το All Things Dark απλώνεται στο σκοτεινό αίθριο του Cantina Social και αφιερώνεται σε όλα τα πλάσματα της νύχτας. Σε κόκκινο του αίματος φόντο, η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο, την παράνοια και το μεταφυσικό.

 

Το πλούσιο πρόγραμμα του event περιλαμβάνει εντυπωσιακά fashion performances, drag acts, προβολές σπάνιων ταινιών τρόμου μικρού μήκους, DJ sets και χορό μέχρι να χαθεί το σκοτάδι.

 

Σε κόκκινο του αίματος φόντο, η φαντασία και ο ερωτισμός φλερτάρουν με τον τρόμο, την παράνοια και το μεταφυσικό.

 

Οι φετινοί συντελεστές

He-m-n-oid
Αυτό που χαρακτηρίζει το project και brand ρούχων He-m-n-oid είναι η συνολική προσέγγιση των δημιουργιών ως μια ευρύτερη συλλογή η οποία συμπληρώνεται με το πέρασμα του χρόνου χωρίς να προσδιορίζεται από μια ξεχωριστή θεματολογία ή ταυτότητα.


Εστιάζοντας στη χρήση του μαύρου χρώματος και με πηγή έμπνευσης διαφορετικές μουσικές, θρησκευτικές και πολιτισμικές κουλτούρες, δημιουργείται μια σύνθεση υφασμάτων και νοημάτων που φέρνουν ακόμα πιο κοντά τον σύγχρονο άνθρωπο με τον υπόλοιπο κόσμο.


Το He-m-n-oid θα παρουσιάσει την ενότητα FW 18-19 στα πλαίσια του All Things Dark με μια performance όπου συμμετέχουν μοντέλα ως humanoids κινούμενα νωχελικά στον προαύλιο χώρο της Cantina Social σε ένα σκηνικό σαν βγαλμένο από ταινία τρόμου, μετατρέποντας την παρουσίαση σε μια τελετουργία.

 

Reject
Reject είναι ένα καλλιτεχνικό προσωπικό project με βάση του την Αθήνα, το οποίο χρησιμοποιεί ως μέσα έκφρασής του το ένδυμα, το make-up και τo performance για να εκφράσει και να εξερευνήσει τον εσωτερικό κόσμο του καλλιτέχνη.

 

Regina Rose
Η Regina Rose είναι πρώην μέλος της γνωστής ομάδας χορού House of Drama. Πρόκειται για μια νέα drag queen η οποία προσπαθεί μέσω του χορού, κυρίως του voguing αλλά και των μοναδικών κοστουμιών που δημιουργεί να εκφράσει τη πραγματική της φύση. Στο All Things Dark θα παρουσιάσει ένα creepy show, καταλήγοντας σε ένα vogue performance.

 

Bloodkid
Ο ClubKid έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον αγαπημένους DJs του αθηναϊκού κοινού. Εδώ και πάνω από μια δεκαετία κάνει τον κόσμο να χορεύει με τον χαρακτηριστικό και πολυσυλλεκτικό του ήχο είτε με τα solo sets του, είτε μέσα από το προσωπικό του project Danceteria.

 

Με κεντρο το house, παρεκτρέπεται ενίοτε προς disco, acid ή tech και ποτέ δεν κρύβει την αγάπη του για τα classics. Ειδικά για την επέτειο του All Things Dark μεταμορφώνεται σε Bloodkid κι ετοιμάζει ένα dark space acid & disco set με προσεκτικά διαλεγμένα κομμάτια για την βραδιά.

 

Trophy Widows
Οι Trophy Wives είναι το party project της D'Arcy Foxx και του Στάθη Μητρόπουλου. Πρόκειται για τις απόλυτες γυναίκες-τρόπαια που έκαναν έξυπνους γάμους και τώρα απολαμβάνουν την γλυκιά ζωή.

 

Στο μηνιαίο residency τους στην Cantina Social –την πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα– δημιουργούν απρόσμενες θεματικές ενότητες και πειραματίζονται με μουσικά είδη όπως disco, balearic beat, weird grooves, synth pop, italo, EDM, early rave, σπάνιες κυκλοφορίες κ.α.


Ως Trophy Widows θα πενθήσουν με ήχους από giallo soundtracks τους συζύγους τους, τον θάνατο των οποίων φημολογείται ότι προκάλεσαν σατανικά οι ίδιες...

 

Harakiri
Κάθε φορά που η Harakiri παίζει μουσική, στόχος της επιλογής κομματιών της είναι να ταυτίζονται και να θυμίζουν τον ήχο που κάνει η katana όταν μπήγεται βαθιά μέσα στα σωθικά. Οι επιλογές της κυμαίνονται συνήθως σε electro-Synth, new-wave και αρκετό italodisco. Σαν γνήσιο πλάσμα της νύχτας τη βραδιά του All Things Dark θα βρίσκεται στο φυσικό της περιβάλλον, το σκοτάδι.

 

Info
Cantina Social Λεωκορίου 6-8, Αθήνα, Ψυρρή 10554
Πληροφορίες: 6977633344
Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη

 

Διασκέδαση
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ