Το Hendrick's gin ταξίδεψε σε άλλη εποχή στο 6ο Tweed Run στις Σπέτσες
Διασκέδαση

Το Hendrick's gin ταξίδεψε σε άλλη εποχή στο 6ο Tweed Run στις Σπέτσες

Το Hendrick's Limited Edition, Midsummer Solstice συνόδευσε τους tweeders σε μία vintage εμπειρία.

ADVERTORIAL

Τα τελευταία έξι χρόνια, ένας διαφορετικός ποδηλατικός θεσμός καταφέρνει να μας ταξιδέψει σε μία άλλη εποχή. Κάθε χρόνο, στις 11-13 Οκτωβρίου, το Tweed Run μας καλεί να γυρίσουμε για λίγο στο χθες, να φορέσουμε τις τραγιάσκες και τα vintage λουλούδια στα μαλλιά και να απολαύσουμε μία ποδηλατάδα με retro αέρα.

 

 

Φέτος, η ποδηλατάδα έγινε ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς για πρώτη φορά είχε παρέα το Hendrick's Limited Edition, Midsummer Solstice. Η νέα limited δημιουργία του Hendrick's gin είναι εμπνευσμένη από το μυστήριο του αρώματος των λουλουδιών, που είναι ιδιαίτερα έντονο κατά τη διάρκεια του θερινού ηλιοστασίου από όπου προέρχεται και το μοναδικό όνομά της. Το αποτέλεσμα, ένα ασυνήθιστα αρωματικό τζιν που αποπνέει την αίσθηση μιας ολόκληρης ανθοδέσμης καλοκαιρινών λουλουδιών.

 

 

Το ασυνήθιστο αυτό gin συνδυάστηκε ιδανικά με τις ιδιαίτερες, ανθοπλεγμένες δημιουργίες που κοσμούσαν τα καπέλα και τις στέκες tweeders, ενώ ένα λουλουδένιο corner στην πλατεία του Ποσειδωνίου ενίσχυσε τον vintage αέρα της διοργάνωσης. Αφού οι tweeders παρέλαβαν τα ποδήλατά τους, απόλαυσαν μία ξεχωριστή παραθαλάσσια διαδρομή που είχε ως προορισμό το Παλιό Λιμάνι των Σπετσών.

 

 

Ένα ατμοσφαιρικό πικνίκ στη φύση με τη συνοδεία δροσιστικών Hendrick's Midsummer Solstice Gin & Tonics και jazz μελωδιών με φόντο τον Αργοσαρωνικό ήταν αυτό που περίμενε τους tweeders μετά την ποδηλατάδα τους και έδωσε την ιδανική νότα και τη συνέχεια της βραδιάς.

 

 

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Hendrick's powder room στο lobby του Poseidonion Grand Hotel περίμενε τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να μπορέσουν να φρεσκάρουν τα looks τους, έτσι ώστε να διασκεδάσουν με αυτοπεποίθηση στο swing party που ακολούθησε.

 

 

Οι ρετρό μουσικές επιλογές από την DJ Nua και ο πολύς χορός με αέρα περασμένων εποχών, θύμισε κάτι από νοσταλγική ταινία, ενώ τρία διαφορετικά, περίπλοκα γευστικά και απολαυστικά παράξενα cocktails Hendrick's Midsummer Solstice συμπλήρωσαν τη ξεχωριστή αυτή βραδιά.

 

 

Το Hendrick's Midsummer Solstice Gin συνόδευσε ιδανικά το ατμοσφαιρικό αυτό τριήμερο, που κατάφερε να αναδείξει για μία ακόμη χρονιά την vintage πλευρά των Σπετσών και να λειτουργήσει ως μία όμορφη ανάμνηση, από μία άλλη εποχή.

 

 

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Πατσιαλός

Διασκέδαση

ΣΗΜΕΡΑ 4.4.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ