Το καθιερωμένο πάρτι που ενισχύει οικονομικά το Athens Pride επιστρέφει τo Σάββατο 7 Μαρτίου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά.
Διασκέδαση

Τα πάρτι του Σαββατοκύριακου (6-8/3)

Οι επιλογές το LiFO.gr

Athens DJs and Performers for Athens Pride

Το καθιερωμένο πάρτι που ενισχύει οικονομικά το Athens Pride επιστρέφει τo Σάββατο 7 Μαρτίου για έβδομη συνεχόμενη χρονιά. Τριάντα πέντε DJs και περφόρμερ από την Ελλάδα και το εξωτερικό ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα επικό fund raising πάρτι το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το πρωί, καταλαμβάνοντας τα τρία dance stages του «Ρομάντσο».

7/3, Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 22:00, εισ.: €5 πριν από τις 00:00, €8 μετά, για την ενίσχυση του Athens Pride 2020

 

10 Years of Lies Records

Η Long Island Electrical Systems ή L.I.E.S. του Ron Morelli δημιουργήθηκε το 2010 στο Μπρούκλιν και γρήγορα έγινε ένα απ' τα σημαντικότερα labels για τον σύγχρονο ηλεκτρονικό ήχο. Με αναρίθμητες κυκλοφορίες και θρυλικά ονόματα στον κατάλογό της, η L.I.E.S έρχεται προσκεκλημένη της πλατφόρμας Phormix και του Temple για να γιορτάσει τα 10 της χρόνια. Lineup: Ron Morelli, An-i (live), Cardinal & Nun (live), Morah.

7/3, Temple Athens, Ιάκχου 17, 24:00, εισ.: 8-10 ευρώ

 

Elektrika: Nur Jaber

To Elektrika παρουσιάζει τη Nur Jaber, DJ και παραγωγό από τη Βηρυτό, με τακτικές εμφανίσεις σε μερικά από τα καλύτερα κλαμπ του κόσμου.

6/3, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 24:00, εισ.: 8 ευρώ

 

Team Spirit Prevails

Ο Kormoranos και μερικοί από τους πιο σταθερούς συνεργάτες του (Blue Lagoon, Noff Weezy, Andreas Palmer, Ayshel κ.ά.) για ένα ακόμα πάρτι στο «Ρομάντσο».

6/3, Bios. Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα, 23:30

 

Danceteria: Jennifer Cardini

H ιδιοκτήτρια του επιδραστικού label Correspondant, συχνή επισκέπτρια του Panorama bar και icon της LGBTQI+ κοινότητας, σε μια βραδιά με experimental techno, electro και nu-disco.

6/3, Crust, Πρωτογένους 13, 23:30, εισ.: 10 ευρώ

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ