ΤΡΙΓΩΝΟ

ΤΡΙΓΩΝΟ
CAFE BAR ALL DAY
Αμύντα 15 & Αρχελάου 23, Παγκράτι, 210 7243085
Κλασικό meeting point στο Παγκράτι.

Κλασικό meeting point στο Παγκράτι, το Τρίγωνο καφεποτείο έχει κερδίσει επάξια μια θέση στην καρδιά των Αθηναίων. Ανεπιτήδευτο, απλό και με χαρακτήρα ίδιο, όπως και πριν από 40 χρόνια, όταν στη θέση του λειτουργούσε ένα μπακάλικο. Ξέρει τους πελάτες του με τα ονόματά τους και έχει έναν τρόπο να τους κάνει να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους.

 

Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, σπιτική λεμονάδα και διάφορα αφεψήματα για να ξεκινήσεις με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα σου, Ανοιχτό από το πρωί για καφέ, σπιτική λεμονάδα και διάφορα αφεψήματα

 

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε φαγητά και νόστιμους μεζέδες σε ένα μενού που ανανεώνεται κάθε εβδομάδα για να συνοδεύσετε το ποτό ή το απόσταγμα που θα επιλέξετε να πιείτε.

 

Μυστικό της επιτυχίας του τα πρώτης ποιότητας υλικά που επιλέγονται για όλες τις λιχουδιές που βγαίνουν από την κουζίνα του. Από το μέλι που θα μπει στο ρακόμελο μέχρι την κρητική ξινομυζήθρα του ντάκου, όλα είναι επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς και έρχονται από διάφορες γωνιές της Ελλάδας.

 

Στόχος του Μένιου, του ιδιοκτήτη του μαγαζιού, είναι να διατηρήσει την ποιότητα των προϊόντων πάντα σε σχέση με τις τιμές, που εδώ είναι πολύ φιλικές.

ΣΗΜΕΡΑ 30.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ