Γεύση Croccante: εδώ θα δοκιμάσεις το απόλυτο food trend που ακούει στο όνομα scrocchiarella 4.12.2019
Γεύση Καστελόριζο Βάρκιζας: Μια εμπειρία ψαροφαγίας που γράφει τη δική της ιστορία από το 1981 4.12.2019
Φωτογραφία Ειρήνη Μιχοπούλου: «Η φωτογραφία πορτρέτου πρέπει να γίνεται με δεξιότητα και υπομονή» M. HULOT1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ
Εικαστικά ViZ: Ένα σύγχρονο εργαστήριο για τον οπτικό πολιτισμό ξαναζωντανεύει την πλατεία Θεάτρου ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ
Μουσική Steve Onemanshow: «Άρχισα να εκφράζομαι στο σχολείο γράφοντας στίχους πάνω σε ένα instrumental των Wu-Tang» ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ
Αθήνα 20 χρόνια Sodade: η ιδιοκτήτριά του Ρένα Καραγκούνη μιλά για το θρυλικό club της Αθήνας ΛΙΝΑ ΙΝΤΖΕΓΙΑΝΝΗ1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ
No Smoking Έξι πρόσωπα της δημόσιας ζωής σχολιάζουν τον αντικαπνιστικό νόμο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ1 ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ