Pizza Dal Professore: Μια λαχταριστή pizza στη Στοά Μπολάνη

Το ζυμάρι με το φυσικό προζύμι, ψήνεται στον ιταλικό φούρνο με πορώδη πέτρα, δημιουργώντας ένα τραγανό αποτέλεσμα.
THE LIFO TEAM
24.7.2019

Η ελαφριά, τραγανή ζύμη συνοδεύεται με εξαιρετικής ποιότητας ολόφρεσκα υλικά και σερβίρεται – ή παραδίδεται στον χώρο σας – ζεστή και λαχταριστή.

 

Το Pizza Dal Professore είναι το ολοκαίνουργιο pizza spot του κέντρου της Αθήνας, «παιδί» των Ηλία Ανθίδη, Σπύρου Κερκύρα και Πάτροκλου Κουδούνη.

 

Στενός τους συνεργάτης και εμπνευστής της πρωτότυπης ζύμης της πίτσας δεν είναι άλλος από τον chef patron του trattoria restaurant Dal Professore στο Μαρούσι, Νίκο Δημητροκάλη.

 

Το Pizza Dal Professore είναι το ολοκαίνουργιο pizza spot του κέντρου της Αθήνας, «παιδί» των Ηλία Ανθίδη, Σπύρου Κερκύρα και Πάτροκλου Κουδούνη.

 

Ο «καθηγητής», μετά από ταξίδια στην Ιταλία και απανωτούς πειραματισμούς και δοκιμές, κατέληξε στην ιδανική συνταγή η οποία περιλαμβάνει τρία διαφορετικά αλεύρια.

 

Το ζυμάρι με το φυσικό προζύμι, ψήνεται στον ιταλικό φούρνο με πορώδη πέτρα, δημιουργώντας ένα τραγανό αποτέλεσμα, με υφή σχεδόν σαν σφολιάτα και εξωτερικό σώμα που περικλείει ένα ελαστικό πυρήνα γεμάτο με «κυψέλες» αέρα.

 

Η ελαφριά, τραγανή ζύμη συνοδεύεται με εξαιρετικής ποιότητας ολόφρεσκα υλικά και σερβίρεται – ή παραδίδεται στον χώρο σας – ζεστή και λαχταριστή.

 

Το ζυμάρι με το φυσικό προζύμι, ψήνεται στον ιταλικό φούρνο με πορώδη πέτρα, δημιουργώντας ένα τραγανό αποτέλεσμα.

 

Οι «αλμυρές» εκδοχές της συνοδεύονται από δύο γλυκιές συνταγές ενώ αν περάσετε από την Στοά Μπολάνη – και μόνο εκεί - μπορείτε να δοκιμάσετε τα πεντανόστιμα focaccia sandwiches με γέμιση από φρεσκοκομμένα, διαλεχτά αλλαντικά.

 

Κολοκοτρώνη 3 (Στοά Μπολάνη), Σύνταγμα, Τηλ. (Delivery) 21 1182 8508

ΣΗΜΕΡΑ 8.12.2019

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ