Σπιτική Φωλιά

Φαγητό όπως θα το έτρωγες από τα χεράκια της μαμάς
THE LIFO TEAM
15.6.2018

Όλα τα πιάτα, τόσο της ώρας όσο και τα μαγειρευτά, ετοιμάζονται με προσοχή και μεράκι, όπως θα τα ετοίμαζε η Ελληνίδα μάνα για τα παιδιά της.

 

Στο Παγκράτι θα βρεις τη Σπιτική Φωλιά, μια οικογενειακή επιχείρηση που ήρθε να μας σώσει, προσφέροντας αυθεντικό σπιτικό φαγάκι σε όλους εμάς που δεν έχουμε ούτε τον χρόνο ούτε τη διάθεση και τις γνώσεις για να μαγειρέψουμε. Όλα τα πιάτα, τόσο της ώρας όσο και τα μαγειρευτά, ετοιμάζονται με προσοχή και μεράκι, όπως θα τα ετοίμαζε η Ελληνίδα μάνα για τα παιδιά της.

 

Δοκίμασε τα υπέροχα σουτζουκάκια και τον μοναδικό μουσακά του και θα καταλάβεις αμέσως ότι οι άνθρωποι της Σπιτικής Φωλιάς μαγειρεύουν με τον ίδιο τρόπο που θα μαγείρευαν σπίτι τους για την οικογένειά τους.

 

Extra Tip: Με 100 ευρώ τον μήνα μπορείς να απολαμβάνεις ένα ολοκληρωμένο μενού από τη Σπιτική Φωλιά που προσαρμόζεται στις ανάγκες σου και σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέγεις καθημερινά ανάμεσα σε 12 διαφορετικά σπιτικά μαγειρευτά πιάτα.

 

Στον κατάλογό του θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πιάτα της ώρας και μαγειρευτά, ενώ το μενού ανανεώνεται συχνά και προσαρμόζεται ανάλογα με τις εποχές. Μην αμελήσεις να ρωτήσεις και για τα πιάτα ημέρας εκτός καταλόγου.

 

Αυτό που θα σε εντυπωσιάσει σίγουρα είναι οι μερίδες. Όλες μεγάλες και χορταστικές, ξεχωρίζουν για τη γεύση τους και ετοιμάζονται καθημερινά με πρώτης ποιότητας ολόφρεσκα υλικά, ενώ όλα τα πιάτα μαγειρεύονται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Παράλληλα, οι χαμηλές τιμές κάνουν τη Σπιτική Φωλιά μια top value for money επιλογή.

 

Σπιτική Φωλιά, Φιλολάου77-79, Παγκράτι, 210 7569958, facebook

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 20.10.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ