TRIBUTE TO RUDOLF NUREYEV

TRIBUTE TO RUDOLF NUREYEV
ΜΠΑΛΕΤΟ
13/09
ΗΡΩΔΕΙΟ Διονυσίου Αρεοπαγίτου (στάση μετρό Ακρόπολη), 210 3241807
13/09 9:00 μ.μ., €95, €70, €60, €50, €35

Tα διασημότερα αστέρια του κλασικού χορού μεταξύ των οποίων και οι ALINA COJOCARU, JOHAN KOBBORG, DAVID MAKHATELI, IGOR KOLB, ANNA ANTONICHEVA, DELPHINE MOUSSIN, ALESSIO CARBONE, ALINA SOMOVA θα χορέψουν σε ένα εντυπωσιακό γκαλά μπαλέτου αφιερωμένο στη μνήμη του μυθικού  Ρούντολφ Νουρέγεφ.

Μια πάρασταση που θα μας θυμίσει την εκπληκτική πορεία του αξέχαστου  Ρούντολφ Νουρέγεφ από τα Μπαλέτα Κίροφ μέχρι το Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας και το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού ως μέγας χορευτής και χορογράφος.

Ο μεγαλύτερος, ίσως, χορευτής από την εποχή του σπουδαίου Νιζίνσκι, από το 1961 που έφυγε από τη Ρωσία, έγινε το σύμβολο της ρωσικής χορευτικής παράδοσης σε όλον τον κόσμο και η μακρόχρονη μοναδική συνεργασία του με την Ντέημ Μαργκότ Φοντέην στο Βασιλικό Μπαλέτο της Αγγλίας έμεινε στην Ιστορία του Μπαλέτου. Το όνομά του που σημαίνει «ακτίνα φωτός» ήταν πραγματικά ένας φωτεινός «φάρος» που καθοδηγούσε τους νέους χορευτές, καθώς εναλλασσόταν μαγικά μεταξύ των μοντέρνων και των  κλασικών χορογραφιών αποκαλύπτοντας αυτή την άσβεστη φλόγα και το ακόρεστο πάθος του για το μπαλέτο.

 

 

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 26.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ