69 Στάσεις

69 Στάσεις
ΧΟΡΟΣ - ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ
Χορογραφία: Μέτε Ίνγκβαρτσεν
Πρωταγωνιστούν: Μέτε Ίνγκβαρτσεν
Άλλοι Συντελεστές: Φωτισμοί: Nadja Räikkä, Σκηνικά: Virginie Mira, Μουσική: Will Guthrie (Breaking Bones)
από 01/07 έως 03/07
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 Πειραιώς 260, Ταύρος (στάση ΗΣΑΠ Καλλιθέα), 210 9282900
Ώρα: 21:00
Εισιτήριο: 15-20 ευρώ
Ακατάλληλο για ανηλίκους
Η παράσταση είναι στα αγγλικά χωρίς υπέρτιτλους

Το έργο της Δανής χορεύτριας και χορογράφου Mette Ingvartsen διερευνά το ζήτημα της σεξουαλικότητας, την αλληλεπίδραση μεταξύ φυσικού και τεχνητού, και τα όρια μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού χώρου.

 

Στο 69 Positions, η Ίνγκβαρτσεν οδηγεί εξήντα πέντε επισκέπτες σε έναν χώρο με διάφορες περφόρμανς, ταινίες, βιβλία, κείμενα και εικόνες, τα οποία ζωντανεύουν μέσω της κίνησης και του λόγου προκειμένου το κοινό να βιώσει τη σύνδεση μεταξύ ιδιωτικής και δημόσιας σφαίρας. Η ξενάγηση σε αυτό το αρχείο γύρω από τη σεξουαλικότητα επιτρέπει στην καλλιτέχνιδα να εξερευνήσει άλυτα ζητήματα που αφορούν στις σύγχρονες σεξουαλικές πρακτικές. Τοποθετώντας τη γυμνή ανθρώπινη μορφή στο μέσον του κοινού και ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή του, η Ίνγκβαρτσεν παραπέμπει στις ερωτικά και πολιτικά φορτισμένες περφόρμανς της δεκαετίας του ’60. To εν λόγω σόλο εγκαινιάζει έναν νέο κύκλο στο έργο της Δανής ερμηνεύτριας, με έμφαση στη σεξουαλικότητα και στη σχέση ανάμεσα στις πολιτικές του σώματος και στις κοινωνικές δομές.

 

Το κοινό βρίσκεται επί σκηνής μαζί με την καλλιτέχνιδα και μετακινείται κατά βούληση. Κατά διαστήματα μπορούν να κάθονται στο πάτωμα. Δεν υπάρχουν καρέκλες.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 26.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ