Τζάσμιν

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟ
Συγγραφέας: Γούντυ Άλλεν
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Ράντου, Μάξιμος Μουμούρης, Παντελής Δεντάκης, Γαλήνη Χατζηπασχάλη κ.α.
Άλλοι Συντελεστές: Θεατρική απόδοση: Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Σκηνικά: Μαγιού Τρικεριώτη, Κοστούμια: Κική Γραμματικοπούλου
από 11/10 έως 02/02
ΔΙΑΝΑ Ιπποκράτους 7, 210 3626 596
Παρασκευή: 20:30, Σάββατο: 21:00, Κυριακή: 19:30, Τετάρτη & Πέμπτη: 20:00, Εισιτήριο: από 15 ευρώ

Η υπόθεση αφορά σε μια πλούσια χρεωκοπημένη Νεοϋορκέζα, τη Τζάσμιν (Ελένη Ράντου), η οποία μετά τη διάλυση του γάμου της και την οικονομική καταστροφή του άντρα της Αλ (Μάξιμος Μουμούρης) προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της από την αρχή.

 

Αναγκάζεται, άφραγκη πλέον, να μετακομίσει στην αδερφή της Τζιντζερ (Γαλήνη Χατζηπασχάλη) σε μια λαϊκή συνοικία του Σαν Φρανσίσκο, τη στιγμή που  η αδερφή της  ετοιμάζεται να παντρευτεί  τον Τσίλυ (Παντελή Δεντάκη).

 

Η  απέχθεια της Τζάσμιν προς τον Τσίλυ είναι κεραυνοβόλα και οι συγκρούσεις ανάμεσά τους πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Στην προσπάθεια της Τζάσμιν να επαναπροσδιορίσει τη ζωή της, σ’ ένα εχθρικό περιβάλλον, το παρελθόν  στοιχειώνει το παρόν με απρόβλεπτες συνέπειες.

 

Η ταινία έλαβε 3 υποψηφιότητες για Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε με τη χρυσή σφαίρα, το Bafta και το Screen Actors Guild Award. Το σενάριο στηριγμένο σε μια άλλη εκδοχή του Λεωφορείο ο Πόθος.

 

ΣΗΜΕΡΑ 27.2.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ