Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν

Πιο Δυνατός κι από τον Σούπερμαν
ΠΑΙΔΙ
Συγγραφέας: Roy Kift
Σκηνοθεσία: Βασίλης Κουκαλάνι, Αντώνης Ρέλλας
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κατσής, Βασίλης Κουκαλάνι, Μαρία Μοσχούρη, Τάνια Παλαιολόγου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Θοδωρής Σκυφτούλης
Άλλοι Συντελεστές: Τραγούδια: Φοίβος Δεληβοριάς
από 14/10 έως 12/04
ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ Ευμολπιδών 45, Γκάζι, 210 3464380
Κυριακή: 14:30, Εισιτήριο: 6-10 ευρώ

Μια ξέφρενη κωμωδία, που έχει στο επίκεντρο τον ανάπηρο προ- έφηβο Άρη, ο οποίος τσουλώντας με το αμαξίδιό του μέσα στη ζωή και με την παρέα του, φροντίζουν για ζωηρή διασκέδαση. Είναι ταυτόχρονα ένα έργο δυνατών συναισθημάτων, περιέχει μεγάλη πυκνότητα πληροφόρησης και διαφωτίζει αβίαστα και με νηφαλιότητα την καθημερινότητα και τα ζητήματα που προκύπτουν στη ζωή του νεαρού ήρωα με αναπηρία.

 

Η κωμωδία του Άγγλου Roy Kift για παιδιά και νέους είχε δημιουργήσει την δεκαετία ‘80 και ‘90, τόσο στην Αγγλία όσο και στη Γερμανία (θέατρο GRIPS), βαθειά τομή στις αντιλήψεις επάνω στο θέμα της αναπηρίας προτείνοντάς την ως μέρος της ανθρώπινης ποικιλομορφίας και συνέβαλε στην αποδόμηση παγιωμένων συμπεριφορών, προκαταλήψεων και φόβων.

1 Σχόλια
avatar
Α-Μ Ελευθερία 22.10.2018 | 13:24
Πολύ δυνατή παράσταση για όλες τις ηλικίες! Εξαιρετικές ερμηνείες και σκηνοθεσία! Ένα πραγματικό ταξίδι για μικρούς και μεγάλους στον άγνωστο κόσμο της αναπηρίας μέσα από το χιούμορ, το τραγούδι και την αισιοδοξία!!!
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 19.10.2020

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ