Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια

Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟ
Συγγραφέας: Τηλέμαχος Τσαρδάκας
Σκηνοθεσία: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Πρωταγωνιστούν: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής
Άλλοι Συντελεστές: Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς, Φωτισμοί: Νίκος Βλασσόπουλος
από 14/07 έως 27/08
ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ
Εισιτήριο: 10-14 ευρώ

Μετά από συνεχή sold out παραστάσεις στο Θέατρο Άλφα.Ιδέα στην Αθήνα - αλλά και σε πολλές πόλεις της περιφέρειας - και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι σε Λονδίνο, Μάντσεστερ και Άμστερνταμ - «Οι κάτω απ' τα' αστέρια» συνεχίζουν το ταξίδι τους και αυτό το καλοκαίρι σε επιλεγμένα φεστιβάλ της χώρας.

 

Τέλη των 80ς, αρχές των 90ς. Ελληνική επαρχία, πόλη νησιού. Η Μένια και ο Νικολής πάνε μαζί σχολείο, γίνονται αχώριστοι, ονειρεύονται, κάνουν έρωτα, ερωτεύονται «για πάντα».


Αλλά τα χρόνια περνούν και η πραγματικότητα – όπως συνηθίζει – επιβάλλει τον εαυτό της. Οι δύο ήρωες όμως ποτέ δεν παύουν να σημαδεύουν ο ένας τον άλλο. Παρά τις επιλογές που έχουν κάνει στις ζωές τους, ανάμεσά τους, εξακολουθεί να καίει μια πυρκαγιά άγρια.

 

Αυτή είναι η τελική αναμέτρηση ενός μεγάλου εγκλωβισμένου έρωτα. Αυτή είναι η συνάντηση που χρωστούσαν ο ένας στον άλλο. Γεμάτη χιούμορ και συγκίνηση, γεμάτη τρυφερότητα και απόρριψη, γεμάτη σύγκρουση και νοσταλγία. Αυτή είναι η γλυκόπικρη ιστορία των «κάτω απ' τ' αστέρια».

 

Μια ιστορία αγάπης και ενηλικίωσης, για τις πολύ μεγάλες προσδοκίες και την πολύ σκληρή πραγματικότητα, με φόντο τη μικρή κοινωνία της επαρχίας, τις παραλίες του καλοκαιριού και την ξέγνοιαστη εποχή της αθωότητας.

 

Σταθμοί Περιοδείας: Χαλάνδρι 14/7, Ηλιούπολη 17/7, Βριλήσσια 19/7, Παπάγου 20/7, Βύρωνας 22/7, Χαλκίδα 4/8, Ξυλόκαστρο 6/8, Κέρκυρα 12 & 13/8, Ρέθυμνο 25/8, Ηράκλειο 26 & 27/8.

1 Σχόλια
 (1 Ψήφοι)
avatar
Κατερίνα612 19.2.2019 | 18:11

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ