Το Βιβλίο του Εαυτού μου: Κεφάλαιο 66 The Dream Kompany

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟ
Συγγραφέας: Χρήστος Πασσαλής
Πρωταγωνιστούν: Ελένη Βεργέτη, Μυρτώ Κοντονή, Αλέξανδρος Λασκαράτος, Χρήστος Πασσαλής, Effi Rabsilber
Άλλοι Συντελεστές: Σκηνικά-Σχεδιασμός ήχου: Χρήστος Πασσαλής, Δραματουργία: Άγγελος Σκασίλας, Ελένη Βεργέτη, Σχεδιασμός φωτισμών: Ελίζα Αλεξανδροπούλου, Κοστούμια: Βασιλεία Ροζάνα
από 04/04 έως 21/04
BIOS.MAIN Πειραιώς 84, 210 3425 335
Πέμπτη- Κυριακή στις 21.00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

Η παράσταση είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

To τέταρτο, κατά σειρά παραγωγής, κεφάλαιο της θεατρικής σειράς «Το Βιβλίο του Εαυτού μου» του Χρήστου Πασσαλή παρουσιάζεται από τις 4 Απριλίου στο Bios.

 

Το Κεφάλαιο 66 The Dream Kompany ακολουθεί την Ε., την ηρωίδα του Βιβλίου, σε μια άγνωστη πόλη που διοικείται από την Dream Kompany, μια εταιρεία που κατασκευάζει όνειρα προκειμένου οι πολίτες να αποδράσουν από την πραγματικότητα και να ζήσουν σε έναν κόσμο φαντασίας, στον Κόσμο-2.

 

Η Ε. μπαίνει στο όνειρο, ή μάλλον σε έναν λαβύρινθο από όνειρα που επαναλαμβάνονται. Χάνεται σε ένα δάσος σκοτεινό, κυνηγημένη από μυστηριώδη, αινιγματικά πλάσματα, βρίσκεται σε ένα επαρχιακό ξενοδοχείο όπου στρατιώτες και κορίτσια χορεύουν μεθυσμένα, εκτίθεται ηθελημένα σε κάθε είδους κίνδυνο και ενδίδει σε κάθε πρόκληση, προκαλεί το πεπρωμένο της και τους θεούς προκειμένου να ξεχάσει τον νεκρό εραστή της και να ξεφύγει από τον πόνο της απώλειας.

 

Η Ε. επιχειρεί να συντρίψει το σώμα και την ψυχή της προκειμένου να μπορέσει να ξεκινήσει από την αρχή. Το Κεφάλαιο 66 είναι ένα παραισθησιογόνο, ακραίο και ονειρικό Κεφάλαιο για τον Έρωτα και τον Θάνατο όπως πάντα, μια προκλητική και αμείλικτη κατάδυση στους φόβους και τις απόκρυφες επιθυμίες μιας γυναίκας που έχασε τα πάντα και που επιμένει να προσπαθεί και να αντιστέκεται.

 

Είναι η ιστορία μιας αυτοπυρπόλησης. Είναι μια περιπέτεια πέρα από το καλό και το κακό. Ένα ρέκβιεμ για τους φιλήσυχους.

ΣΗΜΕΡΑ 20.9.2019

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ