Πλάι στον Νιαγάρα

ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΡΓΟ
Συγγραφέας: Σταύρος Κανελλίδης
Σκηνοθεσία: Σταύρος Κανελλίδης
Πρωταγωνιστούν: Σταύρος Κανελλίδης , Άννα Ίρις , Σάββας Πογιατζής
Άλλοι Συντελεστές: Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Αγγέλκου - Νίκη Λειβαδάρη, Σκηνικα -κοστούμια: Μάρα Βαλφοπούλου, Βοηθός παραγωγής: Πέρσα Κατσανούλη
από 01/11 έως 11/01
ALTERA PARS - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Κεραμεικός, 210-3410011
Παρ. 21:30, Σάβ. 18:15, εισ.: από 9 ευρώ
Ακατάλληλο για ηλικίες κάτω των 15 ετών

Ένα φιλμ νουάρ από τα '50s στη σκηνή του Altera Pars. Μετά την περσινή επιτυχημένη σεζόν, το έργο Πλάι στον Νιαγάρα επιστρέφει στη σκηνή του Altera Pars σε κείμενο και σκηνοθεσία του Σταύρου Κανελλίδη. Βασίζεται στο σενάριο των Richard L. Breen και Walter Reisch για την ταινία του 1953 Νιαγάρας.


Πρωταγωνιστές είναι ένα νεαρό ζευγάρι από τη Νέα Υόρκη, που στα τέλη του '50 αποφασίζουν να ταξιδέψουν στις όχθες του Νιαγάρα προκειμένου να σώσουν τον γάμο τους που περνά κρίση. Εκεί γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου τους και μπλέκονται σε ένα παιχνίδι εξουσίας για τρεις, που οδηγεί σε ανατροπές και αποκαλύψεις.


Η παράσταση Πλάι στον Νιαγάρα, που υπογράφει η εταιρεία παραγωγής «Αίθουσα Καλλιτέχνη», αποτελεί ένα εξαιρετικό ψυχολογικό-αστυνομικό θρίλερ με έντονο άρωμα από τα φιλμ νουάρ της δεκαετίας του '50. Παίζουν οι Σταύρος Κανελλίδης, Άννα Ίρις, Σάββας Πογιατζής.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

ΣΗΜΕΡΑ 24.11.2020

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ