Βικτώρ ή Τα παιδιά στην εξουσία

Βικτώρ ή Τα παιδιά στην εξουσία
ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΡΓΟ
Σκηνοθεσία: Μάνος Βαβαδάκης
Πρωταγωνιστούν: Στέλλα Βογιατζάκη, Θανάσης Ζερίτης, Στέργιος Κοντακιώτης, Μαρία Παρασύρη, Πάνος Παπαδόπουλος, Φωτεινή Παπαχριστοπούλου, Κωνσταντίνος Πλεμμένος, Χαρά Κεφαλά.
Άλλοι Συντελεστές: Κοστούμια: Βασιλική Καψούρου, Σχεδιασμός Φωτισμών: Στέλλα Κάλτσου
από 26/10 έως 01/12
ΣΦΕΝΔΟΝΗ Μακρή 4, Μακρυγιάννη, 215 5158968
Δευτέρα & Τρίτη: 21:00

Το εμβληματικό έργο του κινήματος του σουρεαλισμού «Βικτώρ ή τα παιδιά στην εξουσία» του Ροζέ Βιτράκ επιστρέφει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Σφενδόνη από τις 26 Οκτωβρίου.

 

Το πιο γκροτέσκο πάρτι γενεθλίων στήνεται ξανά στο θέατρο Σφενδόνη, σε σκηνοθεσία Μάνου Βαβαδάκη, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μετά την ξαφνική αυλαία που επέβαλε η πανδημία.

 

Την ημέρα των ένατων γενεθλίων του, ο Βικτώρ, ένα παιδί θαύμα, ένα τέρας ευφυίας, αποφασίζει να ανατρέψει την εικόνα του υποδειγματικού παιδιού και να συγκρουστεί με το κατεστημένο που τον περιορίζει.

 

Με αφορμή την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του πατέρα του με την μητέρα της φίλης του Εσθήρ, που τελικά θα αποδειχθεί αδελφή του, στήνεται ένα γαϊτανάκι συγκρούσεων που μόνο ο θάνατος θα σταματήσει.

 

Τον εκκεντρικό Βικτώρ θα υποδυθεί ο Πάνος Παπαδόπουλος πρωτοστατώντας σε μια αλλόκοτη γιορτή αποδόμησης της μπουρζουαζίας. Φετιχιστικά απωθημένα, υποβόσκουσες επιθυμίες και ψυχαναλυτικές ανησυχίες σε ένα γκροτέσκο πάρτι γενεθλίων.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ