Εvil unicorns

Εvil unicorns
PERFORMANCE
Συγγραφέας: kóka&panú, Τάσος Καραχάλιος
Πρωταγωνιστούν: kóka&panú (Κωνσταντίνα Ευθυμιάδου & Παναγιώτης Μανουηλίδης), Τάσος Καραχάλιος
Άλλοι Συντελεστές: Φωτισμοί & φωτιστικές κατασκευές: Δήμητρα Αλουτζανίδου
από 03/02 έως 25/02
ΡΟΕΣ Ιάκχου 16, Γκάζι, 210 3474312
3, 4, 10, 11, 24 & 25 Φεβρουαρίου 2020
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια: 12€ (Κανονικό), 8€ (Μειωμένο: Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι, Άνω των 65, ΑμεΑ)

Με το «εvil unicorns», ένα έργο «βασισμένο σε ψευδή γεγονότα» που εμπνέεται από τα fake news και την διαμεσολαβημένη πραγματικότητα, το ντουέτο της Κωνσταντίνας Ευθυμιάδου και του Παναγιώτη Μανουηλίδη επιστρέφει στις 3, 4, 10, 11, 24 & 25 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ροές.

 

Το δεύτερο έργο του ντουέτου kóka&panú, σε συνεργασία με τον Τάσο Καραχάλιο, αντλεί υλικά, εικόνες, κείμενα, κινήσεις και ήχους από τον κόσμο των πεπερασμένων ανθρώπινων αισθήσεων αλλά και της εικονικής, ψηφιακής, διαμεσολαβημένης πραγματικότητας όπως αυτή αναδύεται στον κόσμο του διαδικτύου, της διαφήμισης, των fake news.

 

Η σκηνή μετατρέπεται σε χώρο αποτύπωσης κινητικών, ηχητικών και εικονικών συμβάντων ριζικής αναδιοργάνωσης της μνήμης. Ίχνη του παρελθόντος σχηματίζουν αναμνήσεις οι οποίες παραμορφώνονται, προσαρμόζονται στην ανάγκη της επιβίωσης.

 

Τρεις άνθρωποι ακροβατούν ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, τη φαντασία και την πραγματικότητα, το οικείο και το ανοίκειο, το υλικό και το μεταφυσικό, και χρησιμοποιούν την ουσιαστική μνήμη του σώματος για να ξαναβρούν την αλήθεια και την ποίηση που αυτή περιέχει.

ΣΗΜΕΡΑ 30.3.2020

CULTURE ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ