Αυτός ο γάιδαρος δεν μπορούσε να γκαρίξει, ώσπου ξαφνικά μια μέρα έβγαλε κορώνα όπερας
It's Viral

Αυτός ο γάιδαρος δεν μπορούσε να γκαρίξει, ώσπου ξαφνικά μια μέρα έβγαλε κορώνα όπερας

Η 15χρονη Χάριετ, όπως ονομάζεται ο θηλυκός γάιδαρος, έχει γίνει viral για την «οπερετική» φωνή της

Ένας θηλυκός γάιδαρος στην Ιρλανδία που δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει ένα συνηθισμένο γκάρισμα, κατάφερε να γίνει παγκοσμίως γνωστός για την δυνατότητά του να «τραγουδήσει» όπερα. 

 

Η εντυπωσιακή φωνή της Χάριετ, έχει συγκριθεί από πολλούς χρήστες με κομμάτια της όπερας «Madame Butterfly» και το βίντεο που την δείχνει να βγάζει ένα σχεδόν «τέλειο βιμπράτο» έχουν παρακολουθήσει ήδη περισσότεροι από 700.000 άνθρωποι. 

 

Ο Μάρτιν Στάντον, γείτονας που ζει περίπου 20 λεπτά μακριά, βιντεοσκόπησε την ιδιαίτερη φωνή του γαϊδάρου όταν πήγε μια μέρα να τον επισκεφτεί. Μετά δημοσίευσε το βίντεο στο διαδίκτυο και η οπερετική φωνή της Χάριετ έγινε αμέσως viral.

 

«Μοιάζει σαν να βρίσκει την φωνή της. Η Χάριετ είναι ένα τόσο γλυκό γαϊδούρι και λατρεύει όλες τις λιχουδιές. Αν έχεις κάτι για εκείνη, συνηθίζει να βγάζει αυτόν τον ήχο», είπε ο Μάρτιν. 

 


Την πρώτη φορά που την άκουσε να «τραγουδάει» ήταν πριν από μερικές εβδομάδες, αν και ο ίδιος την επισκέπτεται εδώ και πολλά χρόνια.

 

«Καθώς την πλησίαζα, άρχισα να τραβάω βίντεο και νομίζω πως ενθουσιάστηκε που με είδε, επειδή ήξερε πως έχω μαζί μου λιχουδιές. Μετά βγήκε αυτός ο ήχος και έπαθα σοκ. Δεν τον είχα ξανακούσει και τον θεώρησα φανταστικό. Ποτέ της δεν μπορούσε να βγάλει το κανονικό γκάρισμα. Προσπαθούσε να το κάνει αλλά δεν ακουγόταν τίποτα», εξηγεί ο Μάρτιν, που υιοθέτησε την 15χρονη Χάριετ όταν ήταν μόλις δύο ετών.  

 

 

Δείτε το βίντεο:

 

 
It's Viral
1 Σχόλια
2 μέτρα γάιδαρος 7.11.2018 | 00:37
Κούκλα!
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ