Δοκιμάζουν πανάκριβα κοσμήματα και μετά τρέχουν: Η φάρσα με το ανατρεπτικό τέλος που έχει γίνει viral
It's Viral

Δοκιμάζουν πανάκριβα κοσμήματα και μετά τρέχουν: Η φάρσα με το ανατρεπτικό τέλος που έχει γίνει viral

Φορούν το κόσμημα και προσποιούνται πως φεύγουν τρέχοντας, προκαλώντας πανικό στους ανυποψίαστους πωλητές των κοσμηματοπωλείων

 

Φανταστείτε αυτό: είστε πωλητής σε κοσμηματοπωλείο, ένας πελάτης δοκιμάζει ένα πανάκριβο κομμάτι και ξαφνικά σηκώνεται και τρέχει μόνο για να φτάσει τελικά μέχρι τον πλησιέστερο καθρέφτη να το προβάρει. 

 

Αυτή είναι η φάρσα που έχει γίνει viral τις τελευταίες ημέρες στα social media της Κίνας και περιλαμβάνει «άτακτους» πελάτες, πανάκριβα κοσμήματα και ανυποψίαστους πωλητές που τρέχουν πανικόβλητοι. 

 

Αυτό που κάνουν πρακτικά οι πρωταγωνιστές της φάρσας είναι να δοκιμάζουν πολυτελή κολιέ και βραχιόλια σε διάφορα κοσμηματοπωλεία. Ξαφνικά κι ενώ ο πωλητής βρίσκεται φυσικά πίσω από τον πάγκο, οι πελάτες σηκώνονται κι αρχίζουν να τρέχουν προς την έξοδο τους καταστήματος. 

 

Αναμενόμενα, οι πωλητές πανικοβάλλονται στην σκέψη πιθανής κλοπής, πηδούν τους πάγκους και αρχίζουν να κυνηγούν τον πελάτη τους, ο οποίος ωστόσο απλώς σταματά στον καθρέφτη που βρίσκεται δίπλα στην έξοδο σαν να μην τρέχει τίποτα, αφήνοντας τους υπαλλήλους συγχυσμένους και ταυτόχρονα ντροπιασμένους.  

 

 

It's Viral
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ