Κοσμοσυρροή για τον Ντάνο του Survivor στην ομιλία στο  Πάντειο
Βίντεο & Φωτογραφίες

Κοσμοσυρροή για τον Ντάνο του Survivor στην ομιλία στο Πάντειο

O Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος του Survivor μίλησε σε μία γεμάτη αίθουσα του Παντείου Πανεπιστημίου

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο «Ντάνος» του Survivor, μίλησε χθες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στην προγραμματισμένη εκδήλωση για το φαινόμενο των reality που προκάλεσε αντιδράσεις και χιουμοριστικά σχόλια. 

 

Το εντυπωσιακό είναι πως, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, η μεγάλη αίθουσα στην οποία μίλησε ο Ντάνος ήταν κατάμεστη. 

 

Φωτογραφίες: (Npress.gr)

 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το Διεθνές Ίδρυμα Giuseppe Sciacca μαζί με τον σύλλογο αποφοίτων του Παντείου Πανεπιστημίου και είχε τίτλο: «Talent & reality shows: Οικονομικές και κοινωνικές συνιστώσες».

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε πως «τα reality δίνουν πολλές ευκαιρίες» και συμβούλευσε άλλους παίκτες που θα συμμετάσχουν σε reality να «μην αλλάξουν τον εαυτό τους».

 

Φωτογραφίες: (Npress.gr)

 

Φωτογραφίες: (Npress.gr)

 

Εκτός από τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην εκδήλωση μίλησαν και άλλοι γνωστοί συμμετέχοντες σε reality και talent shows όπως η Άννα Τσεκουρίδου, ο Τιμολέων Διαμαντής κ.α.

 

Φωτογραφίες: (Npress.gr)

 

Ομιλητές ήταν επίσης οι καθηγητές Ιωάννα Βώβου, Λίζα Τσαλίκη, Δέσποινα Χρονάκη ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και η πρύτανης του ιδρύματος, Ισμήνη Κριάρη.

 

 

 

It's Viral
1 Σχόλια
caravan 26.3.2019 | 23:12
Ε, και λοιπόν;

Δεν προσεκλήθη ως αναλυτής (αν δεν το κατάλαβε), αλλά ως εξωτικός "άνθρωπος-ελέφαντας" από την ανάποδη για να τον μελετήσουν οι ειδικοί.

Και ως κράχτης, φυσικά, για να "πουλήσει" η διοργάνωση, να γίνει μπούγιο από τους περίεργους. Η πολλή διανόηση, ως γνωστόν, φέρνει μια κάποια δυσκοιλιότητα που απαιτεί λίγο....καθάρσιο.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ