Γυμναστήριο διέγραψε μέλος που «πιθανότατα αυνανιζόταν» μπροστά σε άλλους συνδρομητές
It's Viral

Γυμναστήριο διέγραψε μέλος που «πιθανότατα αυνανιζόταν» μπροστά σε άλλους συνδρομητές

Ισόβιο αποκλεισμό επέβαλε μία αλυσίδα γυμναστηρίων σε έναν άνδρα που χάιδευε τη γενετήσια περιοχή του, ανάμεσα σε άλλους συνδρομητές, εγείροντας υποψίες ότι αυνανιζόταν

Ισόβιο αποκλεισμό από τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες της, επέβαλε μία αλυσίδα γυμναστηρίων σε έναν άνδρα που χάιδευε με ύποπτο τρόπο τη γενετήσια περιοχή του, ανάμεσα σε άλλους συνδρομητές, εγείροντας υποψίες ότι «πιθανότατα αυνανιζόταν».  

 

Τη δράση του άνδρα μαγνητοσκόπησε άλλο μέλος του γυμναστηρίου με το κινητό του και το υλικό οδήγησε τους υπεύθυνους της Virgin Active στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας μάλλον αυνανιζόταν δίπλα σε άλλους συνδρομητές του γυμναστηρίου, στο Στέλενμπος της Νότιας Αφρικής. Το βίντεο έγινε viral την Παρασκευή, προκαλώντας αρνητικά σχόλια στο Twitter για τη συμπεριφορά του. 

 

 

Όπως μεταδίδει το τοπικό "The South African", εκπρόσωπος της αλυσίδας γυμναστηρίων διαβεβαίωσε ότι η επιχείρηση αποφάσισε να αποκλείσει τον συγκεκριμένο πελάτη από τις εγκαταστάσεις της, εφ' όρου ζωής. Στο επίμαχο βίντεο, ο άνδρας κάθεται στο δάπεδο του γυμναστηρίου και, έχοντας περάσει το δεξί του χέρι μέσα από το παντελόνι του, προβαίνει σε μία σειρά χαρακτηριστικών κινήσεων που προκάλεσαν βάσιμες υποψίες στου υπόλοιπους συνδρομητές και τους υπεύθυνους της Virgin Active. 

 

Στιγμιότυπο από το βίντεο που έγινε viral στο Twitter

 

Στο υλικό από το κινητό τηλέφωνο, ο άνδρας κάθεται σε ένα στρώμα γυμναστικής, κοντά σε μία ανυποψίαστη συνδρομήτρια που κάνει squats. Πάνω από το παντελόνι του έχει τοποθετήσει μία λευκή πετσέτα για να μην κινήσει υποψίες και, με το άλλο χέρι του, κρατά το κινητό του τηλέφωνο. Οι υπεύθυνοι θεωρούν πως ο άνδρας μαγνητοσκοπούσε τη γυναίκα. Την ίδια ώρα όμως, ένας άλλος συνδρομητής κατέγραφε τις κινήσεις του ύποπτου, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθούν οι κινήσεις του. 

 

Στιγμιότυπο από το βίντεο που έγινε viral στο Twitter

 

Η Virgin Active χαρακτήρισε «απαίσια» τη συμπεριφορά του άνδρα και τερμάτισε αμέσως τη συνδρομή του. Άγνωστο παραμένει αν η επιχείρηση ή κάποιος από τους παριστάμενους σκοπεύει να υποβάλλει μήνυση ή αγωγή στον άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 

Με πληροφορίες από The South African

It's Viral
1 Σχόλια
avatar
Kioupi 21.5.2019 | 16:02
Σιγά ρε παιδιά .. τι έκανε ο άνθρωπος..;
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ