Τη μέρα που ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου βγήκαν για να πληρώσουν λογαριασμούς
It's Viral

Τη μέρα που ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου βγήκαν για να πληρώσουν λογαριασμούς

Θέλεις να πληρώνεις όλους τους λογαριασμούς οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς ουρές και ταλαιπωρία; Δες το βίντεο όπου όλα γίνονται «Tora».

Όταν ξοδεύεις χρήματα αυτό έχει πάντα μια μικρή δόση απόλαυσης. Όταν όμως ξοδεύεις χρήματα για να πληρώσεις λογαριασμούς, τότε μάλλον αυτό που αισθάνεσαι είναι μια μεγάλη δόση ταλαιπωρίας, αφού πρέπει να κάνεις τον γύρο της Αθήνας, να βρεις κάπου να παρκάρεις και να περιμένεις σε ουρές με ομοιοπαθούντες που έχουν αφήσει τη δουλειά τους και κυκλοφορούν με ένα πακέτο από χαρτιά προς εξόφληση. Κι επειδή ακόμα δεν έχει επινοηθεί η μέρα άδειας για πληρωμές λογαριασμών, η όλη διαδικασία είναι δυσάρεστη, χρονοβόρα και καθόλου απολαυστική (αν σκεφτείς ότι τα παπούτσια που ήθελες έγιναν ΕΝΦΙΑ και η τσάντα που είχες σταμπάρει πήγε στην κινητή τηλεφωνία...).

 

Πού βρίσκεις το διασκεδαστικό σε όλο αυτό; Κι όμως ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Έφη Παπαθεοδώρου καταφέρνουν μέσα από ένα απολαυστικό video να μετατρέψουν την πληρωμή λογαριασμών σε μια αστεία υπόθεση (μεταφορικά και κυριολεκτικά...). Το σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη σε συνδυασμό με την ερμηνεία της Έφης Παπαθεοδώρου παρουσιάζει την υπηρεσία Tora του ΟΠΑΠ χρησιμοποιώντας, χιούμορ, (αυτό)σαρκασμό, στοιχεία επιθεώρησης και έξυπνες ατάκες που περιγράφουν μια μέρα αφιερωμένη στην πληρωμή λογαριασμών. Μια μέρα; Γράψε λάθος... ή μάλλον γράψε "last year". Γιατί πλέον η διαδικασία αυτή απλοποιείται τόσο όσο να φτάσεις μέχρι το κοντινότερο πρακτορείο ΟΠΑΠ και να εξοφλήσεις όλους τους λογαριασμούς εύκολα και γρήγορα, χωρίς αναμονή ή επιπλέον διαδρομές.

 

Όπως λέει και η Έφη Παπαθεοδώρου, «Αμέ... γίνεται! Πώς δεν γίνεται;». Στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα και πρόσεξέ το αυτό: Σάββατο, Κυριακή, καθημερινές, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, «Tora» μπορείς να πληρώσεις όλους τους λογαριασμούς κινητής, ρεύματος, νερού, εφορίας, συνδρομητικής τηλεόρασης, Internet, ακόμα και ασφάλειες. Θα μπορούσες να ζητήσεις κάτι περισσότερο;


Το βίντεο του ΟΠΑΠ και ο μοναδικός συνδυασμός Καπουτζίδη - Παπαθεοδώρου αποκαλύπτουν μια άλλη καθημερινότητα με απολαυστικό τρόπο. Οι στιχομυθίες ευφυείς, η ερμηνεία της Παπαθεοδώρου ξεκαρδιστική, ενώ η έκφραση του Καπουτζίδη όταν ανακαλύπτει τη νέα υπηρεσία TORA έχει όλη την έκπληξη του ανθρώπου που έκανε σχέδια επί χάρτου για να πληρώσει τους λογαριασμούς του, για να βρεθεί τελικά μπροστά στην πιο απλή διαδικασία.

 

Μια διαδικασία που θυμίζει ότι η ταλαιπωρία θέλει χιούμορ αλλά και κάτι περισσότερο... Θέλει μια υπηρεσία που θα πάρει από πάνω σου όλο το βάρος των πληρωμών και θα σε κάνει να νιώσεις πως «Tora» όλα γίνονται πιο εύκολα, στο πιο κοντινό σου πρακτορείο ΟΠΑΠ.

 

Δείτε το video:

 
It's Viral
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ