Το πιο τρυφερό viral - «Αγάπη είναι» αυτά τα δυο μικρά παιδιά που τρέχουν να αγκαλιαστούν στη μέση του δρόμου
It's Viral

Το πιο τρυφερό viral - «Αγάπη είναι» αυτά τα δυο μικρά παιδιά που τρέχουν να αγκαλιαστούν στη μέση του δρόμου

Το βίντεο των 2 ετών Maxwell και Finnegan, που είναι αχώριστοι φίλοι, να αγκαλιάζονται στη μέση ενός δρόμου στη Νέα Υόρκη έχει γίνει viral

Το βίντεο από δυο μικρά αγόρια που τρέχουν το ένα προς το μέρος του άλλου για να αγκαλιαστούν έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

 

Ο Maxwell και ο Finnegan είναι «αχώριστοι» και «συνένοχοι στο έγκλημα», όπως εξηγεί ο πατέρας του ενός, ο οποίος και μοιράστηκε το βίντεο στα social media.

 

Ο Michael Cisneros κοινοποίησε το βίντεο με την στιγμή της συνάντησης των δυο παιδιών, που είναι ηλικίας 2 ετών, όταν βρέθηκαν χωρίς να το περιμένουν σε ένα δρόμο κοντά στα σπίτια τους στη Νέα Υόρκη.

 

«Είναι τόσο όμορφο. Finnegan + Maxwell= κολλητοί!!! Μακάρι να ήμασταν όλοι έτσι», έγραψε ο ίδιος στο βίντεο.

 

 

Ο Cisneros είπε στην Huffington Post πως οι δυο μικροί φίλοι είναι πάντα «σούπερ ενθουσιασμένοι όταν βλέπουν ο ένας τον άλλον, ακόμη κι έχουν χωριστεί για μόλις μια δυο μέρες».

 

Όπως εξήγησε, τα δυο αγόρια παρόλο που γνωρίζονται μόλις ένα χρόνο, μοιράζονται τα πάντα, «φαγητό, παιχνίδια, ρούχα, τα πάντα».

 

«Όταν είναι χωριστά, πάντα ρωτάνε ο ένας για τον άλλον. Πηγαίνουν μαζί σε ένα μάθημα μουσικής και λατρεύουν να χορεύουν, είναι και οι δυο τους εξαιρετικοί χορευτές», προσθέτει ο Michael Cisneros.

 

 

 

It's Viral
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ