«Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα - Σας αγαπώ!»
It's Viral

«Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα - Σας αγαπώ!»

Μια απρόσμενη έκπληξη είχε Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδο του στους χώρους της ΔΕΘ, όταν νεαρή θαυμάστρια τον πλησίασε για να βγάλουν selfie

Μια νεαρή κοπέλα και μεγάλη θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα ζήτησε να βγάλει μαζί του μια selfie στη ΔΕΘ, τραβώντας τελικά βίντεο, το οποίο έγινε viral τόσο για τον ενθουσιασμό της όσο και για την αντίδρασή του. 

 

Η νεαρή θαυμάστρια, που ονομάζεται Ιωάννα Κουσκούση, δηλώνει παρουσιάστρια και συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι «Shopping Star», πλησίασε τον Αλέξη Τσίπρα με σκοπό να βγάλει μαζί του μια selfie.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά νομίζει ότι η νεαρή κοπέλα τού ζητάει να βγουν φωτογραφία όμως γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι τον τραβάει βίντεο.

 

Την ίδια στιγμή, η κοπέλα αρχίζει να φωνάζει «Θα τρελαθώ κύριε Τσίπρα, σας αγαπώ!» από τον ενθουσιασμό της που κατάφερε να φτάσει δίπλα του, με τον ίδιο να της απαντά: «Δεν είναι καλό να τρελαθείς πάντως».

 

Δείτε το βίντεο:

 

 
It's Viral
1 Σχόλια
A guy somewhere north 17.9.2019 | 15:09
Τι ακριβώς αγαπάς, κοπελιά; Τα ανερυθρίαστα ψέμματά του, την ασχετοσύνη του σε ο,τιδήποτε με το οποίο καταπιάστηκε ή την αναίδειά του και την τσάμπα μαγκιά;
Σα να μου φαίνεται πως έχεις ήδη τρελαθεί...
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ