Τα ύστερα του κόσμου: Ο Κιθ Ρίτσαρντς έκοψε το κάπνισμα
It's Viral

Τα ύστερα του κόσμου: Ο Κιθ Ρίτσαρντς έκοψε το κάπνισμα

Παλαιότερα, είχε δηλώσει ότι του ήταν πολύ πιο εύκολο να κόψει την ηρωίνη από το τσιγάρο

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νέας Υόρκης, ο 76χρονος κιθαρίστας των Rolling Stones, δήλωσε ότι έχει κόψει το κάπνισμα από τον περασμένο Οκτώβριο.

 

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου είχε δηλώσει ότι είχε περιορίσει ριζικά και το αλκοόλ – «άντε κανένα ποτηράκι κρασί και καμιά μπύρα πού και πού» - ενώ επίσης είχε δηλώσει ότι τα μοντέρνα ναρκωτικά τον αφήνουν «παγερά αδιάφορο».

 

«Εντάξει, τα κάναμε όλα αυτά, προχωράμε», δήλωσε στην συνέντευξή του ο διάσημος για τις χρόνιες και υπεράνθρωπες τοξικές καταχρήσεις του, Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος πριν από χρόνια είχε πει ότι του ήταν πολύ πιο εύκολο να κόψει την ηρωίνη απ' ό,τι το τσιγάρο.

 

Στο μεταξύ, οι Stones ετοιμάζονται για τη νέα μεγάλη περιοδεία τους που ξεκινά τον Μάιο με την ονομασία "No Filter" (Χωρίς φίλτρο).

 

«Η προηγούμενη περιοδεία ήταν απλά ένα ζέσταμα», δήλωσε ο Κιθ Ρίταρντς.

 

It's Viral
8 Σχόλια
avatar
ddffgg11 9.2.2020 | 13:25
Αυτά είναι. Να πλησιάζεις τα 80, να παίρνεις ναρκωτικά/αλκοόλ και να καπνίζεις από τα 60s και να έχουμε φτάσει 2020 και να είσαι ζωντανός αλλά και να είσαι ακμαίος και όχι σε κανένα καροτσάκι...ενώ άλλοι ροκ σταρ που έχουν πεθάνει από τις καταχρήσεις δεν έχουν φτάσει ούτε τα μισά του χρόνια. Καλά να είναι ο άνθρωπος....
avatar
Κωνσταντίνος Κητής 10.2.2020 | 13:25
Αυτό το καροτσάκι τι το αναφέρετε για κάποιον που εκλαμβάνεται για δεδομένο αν το μεταχειρίζεται για να περάσει έξω για να καπνίσει ή όχι και ότι συνήθως δεν γίνεται μετά από το να το χρειαστεί για αυτό; Όπως καταλαβαίνετε πιο έντιμο είναι να ομολογούμε τα σφάλματά μας από την συνέπεια την οποία επιφέρεται από το εκλογικό δικαίωμα καθενός πολίτη να διαφωνήσει ότι καπνίζει διερχόμενος κάπου αλλού έναντι μεμονωμένης δυνατότητας καθενός από αυτούς όταν τα επισημαίνουμε με σαφήνεια. Η κακοποίηση την οποία επιδέχονται οι καπνιστές υπάρχοντας από τους αντί-καπνιστές αποτελεί την συνταγματική προϋπόθεση πριν να γίνει ο νόμος. Αυτό να το διερωτάστε και να το καταλαβαίνετε ότι αποτελεί λόγο για τον οποίο υπάρχει το σύνταγμα διότι το θέσπισα από την ανάγκη που υπηρετείται.
βλαχάκι (το) 10.2.2020 | 21:43
Δεν άκουσα,
πώς είπατε; ορίστε;
https://youtu.be/YPa88zWlVJM
avatar
Ramon Ramone 10.2.2020 | 23:08
Αυτό ακριβώς. Τίποτε άλλο.
avatar
bcool 11.2.2020 | 13:33
Στην ηλικία του και στη θέση του θα ανησυχούσα ότι μια τέτοια σημαντική αλλαγή θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει το σύστημά του το οποίο λειτουργεί, έτσι όπως λειτουργεί, εδώ και πολλά χρόνια...
avatar
Ανώνυμος/η 11.2.2020 | 22:56
Αυτες ειναι φτηνες δικαιολογιες για να μην κανεις το σωστο που ειναι φυσικα ν´απεχεις απο εθιστικες ουσιες .
avatar
ddffgg11 12.2.2020 | 09:36
Άλλο να το κόψεις στα 30 και άλλο στα 70φεύγα. Όπως είπε και ο bcool έτσι έχει μάθει ο οργανισμός του. Παρόμοιες περιπτώσεις είναι ο Iggy Pop, ο Ozzy αλλά και οι μακαρίτες πλέον Lou Reed, Lemmy και Bowie που παρόλο που έκαναν ουσίες με το κιλό, τα καβάτζωσαν τα 70 ή έστω έφτασαν πολύ κοντά.
avatar
bcool 13.2.2020 | 08:46
Μα κι εγώ για το σωστό προβληματίζομαι. Απλά εσύ αναφέρεσαι στο γενικά σωστό κι εγώ στο ειδικά σωστό.
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ