Γάτος πιάστηκε να κλέβει την μπουγάδα της γειτονιάς- Έφερνε σπίτι μαγιό, κάλτσες και εσώρουχα
It's Viral

Γάτος πιάστηκε να κλέβει την μπουγάδα της γειτονιάς- Έφερνε σπίτι μαγιό, κάλτσες και εσώρουχα

«Συγγνώμη που ο γάτος μου είναι κλεπτομανής»

Με έναν απίθανο κλέφτη συνδέθηκε μια σειρά από κλοπές στο Μέτερι της Λουζιάνα: τον γάτο Admiral.

 

Το μυστήριο ξεκίνησε όταν η Χέδερ Μπάρντι άρχισε να παρατηρεί διάφορα ρούχα, όλα φρεσκοπλυμένα, στην βεράντα της- κάλτσες Nike, ένα μπλουζάκι, εσώρουχα και μαγιό. 

 

Σκεπτόμενη πως ίσως οφείλονται σε κάποιον μεθυσμένο που τα άφηνε κατά λάθος μετά από έξοδο σε κοντινό μπαρ, η Μπάρντι αποφάσισε να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας και είδε αργότερα το υλικό. Προς έκπληξή της, διαπίστωσε πως ο κλέφτης δεν ήταν άλλος από τον γάτο της, που ονομάζεται Admiral Galacticat.

 

 

Η Μπάρντι ενημέρωσε τους «άτυχους γείτονές της», κάνοντας μια δημοσίευση σε ένα γκρουπ στο Facebook για πωλήσεις γκαράζ στην περιοχή. 

 

«Στην αρχή σκέφτηκα πως κάποιος μεθυσμένος τα άφησε στη βεράντα μου. Τέλος πάντων, έβαλα κάμερες ασφαλείας και τελικά είναι ο γάτος μου εκείνος που κλέβει την μπουγάδα κάποιου και την φέρνει στο σπίτι. Χαίρομαι που δεν φέρνει κάποιο νεκρό σπουργίτι ή ποντίκι, αλλά είμαι σίγουρη πως κάποιος σπίτι του αναρωτιέται πώς εξαφανίζονται συνεχώς τα ρούχα του», έγραψε. 

 

«Αν θέλετε να πάρετε πίσω τα πράγματά σας, τα έχω μαζέψει και θα τα πλύνω ξανά, επειδή έχουν σάλια γάτας, αλλά είστε παραπάνω από ευπρόσδεκτοι να έρθετε να πάρετε την τσάντα και να ντροπιάσετε τον γάτο μου, αν τον βρείτε εδώ», συνέχισε. «Επίσης, συγγνώμη που ο γάτος μου είναι κλεπτομανής», κατέληξε η Μπάρντι. 

 

 

Όπως εξήγησε, ο Admiral είναι «γάτος εσωτερικούς χώρου» από τότε που τον υιοθέτησε πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά στην αρχή της πανδημίας ξεκίνησε να κάνει βόλτες εκτός σπιτιού «επειδή μας βαρέθηκε που ήμασταν συνεχώς μαζί του και βασικά μας εκλιπαρούσε να βγει έξω».

 

 

Έχοντας ανακαλύψει πως ο γάτος της ήταν όντως εκείνος που έφερνε στο σπίτι μια ξένη μπουγάδα, αποφάσισε να τοποθετήσει επίσης μια πινακίδα έξω από το σπίτι, που γράφει: «Ο γάτος μου έκλεψε το μαγιό των παιδιών σας! Χτυπήστε!».

 

«Νομίζω πως οι γείτονες με θεωρούν τρελή», είπε η Μπάρντι, μιλώντας στο Nola.com.

It's Viral
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ