Starfax

STARFAX: Οι -εικονογραφημένες- προβλέψεις της εβδομάδας

Πολλά μπορείτε να πετύχετε, αρκεί να βάλετε συγκεκριμένους και εφικτούς στόχους

 

ΚΡΙΟΣ

Την Παρασκευή η Πανσέληνος στον Τοξότη μπορεί να ανακινήσει ένα οικογενειακό θέμα, όμως, καθώς την ίδια μέρα γυρίζει ο Δίας σε ορθή πορεία, σας δίνεται η ευκαιρία να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας μέσα σε ένα ήπιο κλίμα συνεννόησης. Στον επαγγελματικό τομέα, μια απρόσμενη ευκαιρία θα προκαλέσει ευχάριστες αλλαγές στη ζωή σας και θα είστε σε συνεχή εγρήγορση για να μπείτε στους καινούργιους ρυθμούς και να αξιοποιήσετε αυτήν τη θετική για εσάς εποχή. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες. Στον ερωτικό τομέα υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για εσάς και το αντιλαμβάνεστε, όμως όταν σας πιάνουν οι ανασφάλειες, χάνετε τον αυθορμητισμό σας και κλείνεστε στο καβούκι σας. Μη μένετε στο περιθώριο, χάνοντας τις ευκαιρίες που συναντάτε, και ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση, φροντίζοντας την εμφάνισή σας. Πολλά μπορείτε να πετύχετε, αρκεί να βάλετε συγκεκριμένους και εφικτούς στόχους. Σχέση/γάμος είναι σε αρμονία.


ΤΑΥΡΟΣ

Αρκετά δημιουργική προβλέπεται η εβδομάδα και θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε στον εργασιακό σας χώρο με τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας, ενώ παράλληλα θα εγκαταλείψετε τετριμμένα σχήματα που δεν σας εξυπηρετούν οικονομικά. Την Παρασκευή γυρίζει ο Δίας σε ορθή πορεία και φέρνει ένα κλίμα θετικότητας στα επαγγελματικά σας, ενώ ταυτόχρονα ευνοεί τις προσπάθειες πάνω σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης. Σε γενικές γραμμές, είναι μια εποχή κατά την οποία δεν προβλέπονται ιδιαίτερα εμπόδια και είναι ιδανική στιγμή για να δώσετε έμφαση στους στόχους σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας επηρεάζει θετικά την αισθηματική σας ζωή, ενώ η προσοχή σας είναι στραμμένη στη βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης και τα αποτελέσματα σας δικαιώνουν. Καινούργιες γνωριμίες, μπορεί να προκαλέσουν ίντριγκες στο φιλικό σας περιβάλλον και πολλά μπορούν να αλλάξουν στις σχέσεις σας, αν διαπιστώσετε παρασκηνιακές κινήσεις. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στον Τοξότη θα ταράξει τις ισορροπίες.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα στις επόμενες μέρες μπορείτε να τακτοποιήσετε σημαντικές επαγγελματικές υποθέσεις που σας απασχολούν, ενώ ένα νομικό θέμα που μπορεί να προκύψει θα έχει αίσια έκβαση. Την Παρασκευή γυρίζει ο Δίας ορθόδρομος και, καθώς σχηματίζει αρμονικές όψεις με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, η τύχη σάς χαμογελά και είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας. Κρατήστε άμυνες με τα οικονομικά σας, ανεξάρτητα από τη βελτίωση που θα είναι εμφανής, αφού προκύπτουν συνεχώς ανάγκες που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Έντονη κοινωνική ζωή, ταξίδια και αλλαγές παραστάσεων ενδυναμώνουν τη διάθεσή σας για φλερτ και μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε θα προκύψει ένας έρωτας πολλά υποσχόμενος, προσέξτε, όμως, γιατί υπάρχουν γύρω σας και άτομα που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσάς. Θα πρέπει να ρίξετε περισσότερο την προσοχή σας στον οικογενειακό τομέα, ώστε να αναπληρώσετε τυχόν κενά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν μέσα στο επόμενο διάστημα και δεν λείπουν οι στιγμές που φτάνετε στα όριά σας, όμως απαιτείται ψυχραιμία και ώριμη σκέψη στις αποφάσεις σας, προκειμένου να μη βρεθείτε ξαφνικά σε δυσμενή θέση. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς κάνει επίμονους και υπερκινητικούς και αν χαλιναγωγήσετε την αδημονία σας για ένα καλύτερο μέλλον, οι ενέργειές σας θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Ιδανική εποχή για να αναζητήσετε νέες, πιο επικερδείς κατευθύνσεις και για να βάλετε σε εφαρμογή ένα καινούργιο εγχείρημα. Ένας νέος έρωτας που κάνει την εμφάνισή του θα σας βάλει σε διαδικασία σκέψης για αλλαγή τόπου διαμονής, όμως μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ενθουσιασμό. Αφήστε τον χρόνο να δείξει και μην πιέζετε το ταίρι σας σχετικά με δεσμεύσεις. Σχέση/γάμος περνά σκαμπανεβάσματα, τα οποία μπορεί να ενταθούν την Παρασκευή με την Πανσέληνο.


ΛΕΩΝ

Την Παρασκευή γυρίζει ο Δίας ορθόδρομος και ξεκινά μια εποχή κατά την οποία μπορείτε να επαναφέρετε την τάξη σε εργασιακά και οικονομικά θέματα, όμως, επειδή αυξάνονται οι ευθύνες σας, δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα νιώσετε πιεσμένοι. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται και παρόλο που προκύπτουν συνεχώς ανάγκες που σας κρατούν σε επιφυλακή, μπορείτε να ικανοποιήσετε κάποιες προσωπικές σας επιθυμίες. Ιδανική στιγμή για καινούργια ξεκινήματα και νέες συνεργασίες αλλά και για ταξίδια και σπουδές. Το μέλλον φαντάζει ευοίωνο και τώρα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η ανάγκη σας για κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία είναι έντονη και αν καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά τον χρόνο σας, προβλέπονται όμορφες στιγμές με φιλικά σας πρόσωπα. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στον Τοξότη ενισχύει τον ερωτισμό σας και προσελκύετε το ενδιαφέρον των άλλων, οπότε είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Ιδανική εποχή για γάμο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αποφασίστε τι ακριβώς θέλετε να κάνετε όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και στρέψτε την προσοχή σας σε συγκεκριμένα πλάνα τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκότερες με τον Ερμή στους Διδύμους, αλλά και με τον Δία που γυρίζει ορθόδρομος την Παρασκευή. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορείτε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα και να διαπραγματευτείτε για μια καινούργια συνεργασία, όμως θα πρέπει να είστε προσγειωμένοι και οι στόχοι σας να μην ξεπερνούν τα όρια των δυνατοτήτων σας. Μην απορρίπτετε νέες ιδέες προτού τις επεξεργαστείτε. Η συνεχής ενασχόληση με έναν πρώην έρωτα προκαλεί στασιμότητα στην προσωπική σας ζωή και είναι άδικο, καθώς υπάρχουν πολλές και αξιόλογες επιλογές γύρω σας. Αφήστε το παρελθόν και κοιτάξτε να βελτιώσετε τη ζωή σας, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές επαφές και την ψυχαγωγία. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στον Τοξότη ενισχύει την ανάγκη σας για ερωτικό παιχνίδι και πολλά μπορούν να αλλάξουν, αν δείξετε το ανάλογο ενδιαφέρον.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκό το διάστημα που ακολουθεί, καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας γυρίζει ορθόδρομος, ενισχύοντας τη διάθεσή σας να βάλετε σε τάξη σημαντικούς τομείς της ζωής σας, ενώ ταυτόχρονα προκύπτουν νέες ευκαιρίες, οι οποίες, αν αξιοποιηθούν, θα εκτοξεύσουν τα κέρδη σας. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες παγίδες και το ζητούμενο είναι να είστε σε επιφυλακή, αποφεύγοντας το ρίσκο με άτομα για τα οποία δεν έχετε εμπεριστατωμένη άποψη. Μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και όπου ακούτε πολλά κεράσια, να κρατάτε μικρό καλάθι. Η στήριξη που δίνετε στους άλλους είναι μονόδρομος για εσάς, όμως πρέπει κι εσείς να παίρνετε από κάπου ενέργεια, διαφορετικά είναι θέμα χρόνου να στερέψουν οι δυνάμεις σας. Δώστε έμφαση στην ψυχαγωγία και στην κοινωνική σας ζωή, μεριμνήστε ώστε να απολαμβάνετε ορισμένες στιγμές για τον εαυτό σας και μη χολοσκάτε για θέματα που δεν μπορούν να επιλυθούν. Η προσωπική σας ζωή χρήζει περισσότερης προσοχής.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επόμενες μέρες είναι καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και καθώς υπάρχει έντονο παρασκήνιο, μπορεί να μην ικανοποιηθούν οι προσδοκίες σας στον βαθμό που περιμένετε. Ωστόσο, υπάρχουν αξιόλογα άτομα με τα οποία μπορείτε να συνεννοηθείτε και με αυτά θα πρέπει να συμπορευτείτε, προσέχοντας πάντα ποιες πόρτες θα επιλέξετε να κρατήσετε ανοιχτές. Τα οικονομικά σας παρουσιάζουν έντονες αυξομειώσεις και αν δεν βάλετε προτεραιότητες στα έξοδα, μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Αποφύγετε τις επενδύσεις σε άγνωστους τομείς. Καινούργια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας σάς κάνουν να αναθεωρήσετε θέματα που σας κρατούν εγκλωβισμένους και είστε αποφασισμένοι να σπάσετε τα στεγανά, ώστε να ζήσετε όλα αυτά που έχετε στερηθεί μέχρι σήμερα. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στον Τοξότη σάς κάνει πιο απαιτητικούς και η συμπεριφορά σας μπορεί να ξενίσει το ταίρι σας. Προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τον θυμό σας και ασχοληθείτε με τις ανάγκες του συντρόφου σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Την Παρασκευή, ο κυβερνήτης σας Δίας γυρίζει ορθόδρομος, επηρεάζοντας θετικά τον επαγγελματικό τομέα και θα διευκολυνθείτε πολύ όσοι σκοπεύετε να ξεκινήσετε ένα καινούργιο εγχείρημα, ενώ κι εσείς που ασχολείστε με θέματα σπουδών είστε αρκετά ευνοημένοι. Νομικά και διαδικαστικά θέματα μπορούν να τακτοποιηθούν και μια συνεργασία που μπορεί να καθυστερούσε ξεκινά με θετικούς οιωνούς. Ιδιαίτερη προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε επαγγελματικά μυστικά. Επίσης, μη διστάζετε να διεκδικήσετε τα κεκτημένα και μην υποχωρείτε, αν νιώθετε αδικημένοι. Ένα πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνισή του και μπορεί να ταράξει τις ισορροπίες της σχέσης σας. Από σας εξαρτάται κατά πόσο θα επηρεάσει τη ζωή σας και καλό θα είναι να σκεφτείτε πολύ τις επιπτώσεις μιας πιθανής επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι, περνάτε μέσα από διάφορες σχέσεις οι οποίες είναι εφήμερες και δεν καλύπτουν τις προσδοκίες σας. Την Παρασκευή η Πανσέληνος στο ζώδιό σας προκαλεί έντονη ερωτική διάθεση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ρυθμίστε οφειλές και χρέη, ώστε να ησυχάσετε από αυτά τα θέματα, και ασχοληθείτε πιο εντατικά με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Η ανάγκη σας να ενισχύσετε το εισόδημά σας μπορεί να είναι μεγάλη, ταυτόχρονα όμως σας έχει πιάσει και μια καλοκαιρινή διάθεση που σας κάνει λίγο τεμπέληδες. Αξιοποιήστε αυτήν τη θετική για εσάς εποχή και μην παρασύρεστε από την τάση σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία. Θέματα σπουδών βαίνουν καλώς. Η ιδανική σχέση που ψάχνετε σας κάνει πολύ επιλεκτικούς και καθώς αναζητάτε συγκεκριμένα πράγματα από τα οποία δεν θέλετε καθόλου να παρεκκλίνετε, είναι δύσκολο να μείνετε ικανοποιημένοι, με αποτέλεσμα να διανύετε μεγάλες περιόδους μοναξιάς. Την Παρασκευή με την Πανσέληνο μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει και ίσως δείτε λίγο διαφορετικά το συγκεκριμένο θέμα. Μην πέφτετε με τα μούτρα και μη δίνετε υποσχέσεις που θα σας δεσμεύσουν.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε περάσει μέσα από χίλια κύματα οι Υδροχόοι και συνεχίζετε να ζορίζεστε οικονομικά, την Παρασκευή όμως γυρίζει ο Δίας ορθόδρομος και αρχίζουν να μπαίνουν σε μια φυσιολογική πορεία σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Μην αμελείτε θέματα Δημοσίου που μπορούν να φρενάρουν τις ενέργειές σας και εξοικονομήστε χρήματα εγκαίρως για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Με σωστό προγραμματισμό μπορείτε να τα συνδυάσετε όλα. Ένα περιουσιακό θέμα θα προκαλέσει εντάσεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Η προσωπική σας ζωή έχει μείνει πίσω εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων και αρχίζει να δημιουργείται μια τεταμένη ατμόσφαιρα που αργά ή γρήγορα θα εκτονωθεί. Ασχοληθείτε περισσότερο με τη σχέση σας και μη θεωρείτε δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα του συντρόφου σας. Ιδανική εποχή για έρωτες και γνωριμίες που θα τονώσουν τη διάθεσή σας και θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητά σας. Θέματα παιδιών μην τα προσπερνάτε. Παρατηρήστε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά τους.


ΙΧΘΥΣ

Είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας σχετικά με τα επαγγελματικά σας, όμως υπάρχουν άτομα που σας υποδεικνύουν συνεχώς πιθανές κακοτοπιές και, όσο να 'ναι, ρίχνουν το ηθικό σας. Αν οι συμβουλές προέρχονται από πρόσωπα που εμπιστεύεστε, καλύτερα να τους ακούσετε με προσοχή. Διαφορετικά, εξετάστε το ενδεχόμενο να υπάρχει δόλος πίσω από τα λόγια τους. Γενικά, είναι ένα διάστημα πολλών αλλαγών και θα πρέπει τα βήματά σας να είναι προσεχτικά, αποφεύγοντας τις βεβιασμένες ενέργειες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Ήρθε η ώρα να βάλετε κάποια όρια σε συγγενείς που το έχουν σύστημα να μπερδεύονται στα προσωπικά σας και στην ανάγκη να τους απομακρύνετε από κοντά σας, προκειμένου να μη διαλυθεί η σχέση σας. Αν έχει διαφορετική άποψη το ταίρι σας, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά κατά πόσο υπάρχει μέλλον στη σχέση. Μη χαραμίζεστε σε υποθέσεις που σας κάνουν δυστυχισμένους. Η εποχή ευνοεί τον έρωτα.

Starfax
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ