STARFAX: Ζώδια Παρασκευής
Starfax

STARFAX: Ζώδια Παρασκευής

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας όπως το επέλεξαν οι μοίρες.

ΜΑΡΙΒΙΚΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα με έντονη αστάθεια η σημερινή όσον αφορά τις εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μία συνεργασία μοιάζει να σας δυσκολεύει καθώς υπάρχουν ενδείξεις που προμηνύουν την αμφίβολη πορεία της και καλό είναι να έχετε μία εναλλακτική λύση στο μυαλό σας. Στον τομέα των μετακινήσεων ενδεχομένως να υπάρξουν καθυστερήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή στο τιμόνι.

 

Σχέσεις με αδέρφια επίσης χρήζουν προσοχής καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν έντονες προστριβές. Εσείς έχετε μία συγκεκριμένη ρουτίνα που δυσκολεύει τις συχνές επαφές με τα μέλη της οικογένειας, όμως τους άλλους δεν τους απασχολούν οι ρυθμοί σας, αλλά η απουσία σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και τις πρώτες μεσημεριανές ώρες, καλό είναι να αποφύγετε τις υπογραφές σχετικά με μία καινούρια συμφωνία ή μία αγορά. Μπορείτε να επηρεάσετε τους συνομιλητές σας και να πετύχετε καλύτερους όρους και καλό είναι να εξαντλήσετε όλο αυτό το χρόνο για να φέρετε την κατάσταση στα μέτρα σας. Ιδανική μέρα για ταξίδια και επαφές με καινούρια πρόσωπα.

 

Το πείσμα σας μπορεί να προκαλέσει τεταμένη ατμόσφαιρα και να χαλάσει η βραδιά σας. Είστε λίγο εριστικοί σήμερα και όλοι σας φταίνε και σε καμία περίπτωση δεν φταίτε εσείς (έτσι τουλάχιστον πιστεύετε). Αν αποστασιοποιηθείτε από τα γεγονότα και τα δείτε πιο ψύχραιμα, θα διαπιστώσετε πού σφάλετε.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ακούστε με προσοχή μία συμβουλή και μη σκέφτεστε τα δικά σας ενώ σας μιλάνε, γιατί μπορεί να μη δώσετε την απαραίτητη βαρύτητα και να χάσετε μία καλή πληροφορία. Η μέρα είναι σχετικά ήπια από πλευράς υποχρεώσεων και είναι ιδανική για να οργανώσετε ή για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι. Αν ταξιδέψετε με το όχημα σας, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα στο δρόμο.

 

Έντονη η ανάγκη σας για απολαύσεις και ψυχαγωγία και γιατί να μην είναι; Καλοκαίρι είναι, οι συνθήκες μας παρασύρουν όλους να γεμίσουμε το χρόνο μας όμορφα και καθώς η Αφροδίτη διανύει τον τομέα του έρωτα, είναι ιδανική μέρα για να δοκιμάσετε την τύχη σας οι ελεύθεροι.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνονται συνεχώς στραβές που δοκιμάζουν την υπομονή σας, όμως καταφέρνετε και ξεπερνάτε τα εμπόδια και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείτε. Σήμερα προτιμήστε να ασχοληθείτε με θέματα οργάνωσης και με διάφορες εκκρεμότητες, καθώς δεν είναι κατάλληλη στιγμή για να προωθήσετε μία ιδέα. Η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στο ζώδιο σας προκαλώντας αστάθεια στη δουλειά σας.

 

Το μυαλό σας είναι πώς θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι, ενδεχομένως όμως να αλλάξουν τα σχέδια σας αν εξαρτάστε από τρίτους και καλό είναι να μη βασιστείτε σε κανέναν. Αποφύγετε τις υπερβολές με την ταχύτητα καθώς υπάρχει μία προδιάθεση για ατυχήματα.

 

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθείτε να περάσετε τις απόψεις σας με λάθος τρόπο και δεν δέχεστε υποδείξεις πάνω στη δουλειά σας, κάτι που δεν σας κάνει και πολύ συνεργάσιμους σήμερα. Η συσσωρευμένη κούραση και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να θολώσουν την κρίση σας και να φερθείτε απότομα. Η μέρα δεν ευνοεί τις συνεννοήσεις και είναι προτιμότερο να δουλέψετε σε ατομικό επίπεδο.

 

Είστε αφοσιωμένοι σύζυγοι, σύντροφοι, παιδιά απέναντι στους γονείς και το αντίστροφο και αυτό που αναζητάτε είναι η αρμονία στις σχέσεις σας. Πολλές φορές δεν είναι στο χέρι μας να ορίσουμε τις καταστάσεις, μπορούμε όμως να τις αντιμετωπίσουμε ψύχραιμα. Αυτό εξαρτάται από εμάς.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να επηρεαστείτε έπειτα από την κουβέντα με έναν άγνωστο και να χαλάσει η διάθεση σας αν συζητήσετε για θέματα υγείας. Ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείτε οτιδήποτε ακούτε δεξιά και αριστερά, ότι σας αφορά. Επειδή είστε υπερβολικά αγχωμένοι, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό που θα σας βγάλει από την ταλαιπωρία της συνεχούς αγωνίας.

 

Ακούστε τη διαίσθηση σας που είναι ανεπτυγμένη και θα αποφύγετε πιθανή κακοτοπιά στα ερωτικά σας. Επειδή υπάρχουν αρκετοί επιτήδειοι γύρω σας, φροντίστε να περνάτε από ακτινογραφία αυτούς που σας πλησιάζουν, αποφεύγοντας τους φιγουρατζήδες που είναι ουκ ολίγοι..

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να νιώσετε αδικημένοι πάνω στη δουλειά σας και να θέλετε να τα βροντήξετε, όμως κι αυτό δεν είναι λύση, εκτός κι αν η κατάσταση είναι απογοητευτική. Είστε αρκετά αναποφάσιστοι για να κρίνετε ποιο είναι το όφελος σας και μόνο αν ηρεμήσετε θα μπορέσετε να σκεφτείτε λογικά. Είναι μία αγχωτική μέρα και δεν λείπουν οι εντάσεις.

 

Εξασκήστε τα ταλέντα σας καθώς η μέρα ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση και μπορείτε να εκτονωθείτε με πολύ ευχάριστο τρόπο. Οι γονείς, προτρέψτε και τα παιδιά να ασχοληθούν με χρώματα και υλικά που θα αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους, προσελκύοντας το ενδιαφέρον τους.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείτε να πείσετε με ευκολία σήμερα τους συνομιλητές σας και να βγείτε κερδισμένοι από μία συμφωνία καθώς η μέρα ευνοεί τον τομέα της επικοινωνίας και των συνεννοήσεων. Ωστόσο, μπορεί να σας πιάσει και μία καχυποψία πως όλοι προσπαθούν να σας ρίξουν, με κίνδυνο να ξεφύγετε από τα όρια της ευγένειας. Μην εμπιστεύεστε την κρίση σας.

 

Έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για απολαύσεις και σπατάλες από το απόγευμα και μετά, σας οδηγούν σε υπερβολές. Αν ταξιδεύετε, φροντίστε να αποβάλλετε το άγχος και την ένταση, ώστε να αποφύγετε πιθανούς κινδύνους. Η μέρα απαιτεί προσοχή και σύνεση στο δρόμο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τακτοποιήστε σήμερα διάφορες εκκρεμότητες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή. Αν πρόκειται να πάρετε μία σημαντική απόφαση, αφήστε για κάποιες ώρες στην άκρη το θέμα που σας απασχολεί, ώστε να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας. Στον τομέα των ταξιδιών μπορεί να συναντήσετε ορισμένα εμπόδια. Αντιμετωπίστε τα ψύχραιμα.

 

Πιθανή παρεξήγηση με ένα οικείο σας πρόσωπο που θα σας εκνευρίσει με τη στάση του. Μερικές φορές όσο κι αν θέλει κανείς να αποφύγει μία δυσάρεστη κατάσταση, δεν είναι εφικτό μιας και δεν εξαρτώνται όλα από εμάς. Εσείς θα ορίσετε αν θα πάρει έκταση το θέμα. Διασφαλίστε την ψυχική σας ηρεμία.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε επιμελείς και δεν σας αρέσει η αταξία, τον τελευταίο καιρό όμως, έχουν μείνει πίσω θέματα οργάνωσης είτε του γραφείου, είτε του σπιτιού. Σήμερα στρέψτε την προσοχή σας στην τακτοποίηση του χώρου σας και θα νιώσετε κι εσείς πολύ καλύτερα αφού θα έχει μπει μία τάξη γύρω σας. Αγορές για το σπίτι και την οικογένεια ευνοούνται.

 

Θέματα εξωτερικής εμφάνισης είναι το βασικό σας μέλημα και προσέχετε να μην σας ξεφύγει ούτε γραμμάριο όσον αφορά τη διατροφή σας και τις ποσότητες που καταναλώνετε, ωστόσο το να στερείστε πράγματα, δεν σας οδηγεί πιο κοντά στο στόχο. Με μέτρο μπορείτε να απολαμβάνετε σχεδόν τα πάντα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε αισιόδοξοι και ενθουσιασμένοι, όμως οι σας ιδέες μπορεί να θεωρηθούν εκκεντρικές και να μη βρουν ανταπόκριση από το περιβάλλον σας, ωστόσο δεν χάνετε τίποτα να τις προωθήσετε σε ένα ευρύτερο κοινό μέσω διαδικτύου. Η μέρα ευνοεί την εκμάθηση και μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας πάνω στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

 

Ιδιαίτερη προσοχή αν ταξιδέψετε. Είναι προτιμότερο να φτάσετε στον προορισμό σας αργοπορημένοι, αλλά σώοι και αβλαβείς. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται κάποιο χρόνο για να βελτιωθεί, σήμερα όμως, μπορείτε να προετοιμάσετε το έδαφος για να δημιουργήσετε πιο σταθερά θεμέλια στη σχέση σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η μέρα δεν προβλέπεται ιδιαίτερα αγχωτική και είναι ιδανική ευκαιρία για να βάλετε σε μία τάξη τις σκέψεις σας σχετικά με μία νέα ιδέα ή ένα καινούριο εγχείρημα που έχετε στα σκαριά. Ενδεχομένως να έχετε πολλές ιδέες, οπότε θα πρέπει να κρατήσετε και να επεξεργαστείτε εκτενέστερα, αυτήν που μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα. Αγορές για τον εαυτό σας χρήζουν σύνεσης.

 

Είστε καλόπιστοι και παρ' όλο που έχετε πληγωθεί στο παρελθόν, δεν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στους ανθρώπους. Καλό είναι αυτό, αρκεί να κρατάτε και κάποιες άμυνες, ώστε να μην πληγωθείτε και πάλι. Νέα πρόσωπα έρχονται και φεύγουν, δεν είναι όμως να εμπιστεύεστε τους πάντες.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ