STARFAX: Ζώδια Πέμπτης
Starfax

STARFAX: Ζώδια Πέμπτης

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας, όπως το επέλεξαν οι μοίρες !

 

Κριός

 

Σήμερα δεν είναι καλή μέρα να εμπιστευτείτε αγνώστους, ακόμα κι αν τους έχετε ανάγκη. Βασιστείτε στο ένστικτό σας, Κριοί, αλλά και στις προσωπικές σας δυνάμεις, που είναι μεγαλύτερες απ’ ό, τι πιστεύετε.

 

Οι εξελίξεις των επαγγελματικών σας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, γεγονός που ενδέχεται να σας αποπροσανατολίσει, όσον αφορά τα ερωτικά σας.

 

 

Ταύρος

 

Αφοσιωθείτε σε άτομα και καταστάσεις που έχουν τα φόντα να σας βελτιώσουν, βοηθώντας σας να δείτε τα πράγματα με μια διαφορετική ματιά. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να προτάξετε την καχυποψία και τους ενδοιασμούς σας.

 

Η Αφροδίτη ευνοεί τον ρομαντισμό, ο οποίος δεν θα έρθει απαραίτητα απ’ το σημείο που περιμένετε.

 

 

Δίδυμος

 

Ένα ερωτικό δίλημμα απειλεί να σας βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας σας, αλλά δεν χρειάζεται να δώσετε την απάντησή σας τώρα. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε ποια επιλογή είναι που σας συμφέρει πραγματικά.

 

Άνοδος στα οικονομικά σας, παρ’ όλες τις δυσοίωνες προβλέψεις ενός, κατα τ’ άλλα, έμπιστου προσώπου του κύκλου σας.

 

 

Καρκίνος

 

Οι βιαστικές κουβέντες και οι επιπόλαιες κινήσεις θα δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις σήμερα, αλλά εσείς οφείλετε να διατηρήσετε την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας. Μην πέσετε θύματα του αυθορμητισμού (του δικού σας ή των άλλων).

 

Αλλαγές σας περιμένουν στα του σπιτιού. Αγκαλιάστε με μεγαλύτερη θέρμη τις ιδέες ενός ατόμου που θέλει να σας εκπλήξει.

 

 

Λέων

 

Ο έρωτας γεννιέται με περίεργο τρόπο, αλλά θα ΄ναι μεγάλο λάθος να τον αντιμετωπίσετε με καχυποψία. Αφήστε τον εαυτό σας να εξοικειωθεί με μια νέα συναισθηματική κατάσταση, εκτός προγράμματος ή οποιουδήποτε ελέγχου.

 

Οι Τοξότες έχουν πολλά να σας μάθουν σήμερα. Έχετέ τους από κοντά, ακόμη κι αν δεν σας γεμίζουν το μάτι.

 

 

Παρθένος

 

Αφήστε τις δικαιολογίες και καταπιαστείτε με μια δουλειά που αποφεύγετε συστηματικά τις τελευταίες μέρες. Ο χρόνος που σας μένει, δεν είναι άπειρος, Παρθένοι. Οργανωθείτε καλύτερα και δεν θα το μετανιώσετε.

 

Ηρεμία στα ερωτικά σας. Οι στόχοι που θέσατε το προηγούμενο διάστημα, επιτυγχάνονται αργά αλλά σταθερά. Δεν χρειάζεται να τρελαθείτε κιόλας.

 

 

Ζυγός

 

Καιρός να δώσετε περισσότερη έμφαση σε θέματα υγείας και ευεξίας, είτε είστε οι άμεσα ενδιαφερόμενοι είτε όχι. Μην τα θεωρείτε όλα δεδομένα, Ζυγοί. Φυλαχτείτε, για να έχετε και στο μέλλον ό, τι βρίσκετε πολύτιμο τώρα.

 

Θετικές οι εξελίξεις στον εργασιακό τομέα. Μια-δυο κουβέντες παραπάνω δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν. Μην κολλάτε τόσο στους τύπους.

 

 

Σκορπιός

 

Σήμερα σας δίνονται απλόχερα όλα τα εφόδια που χρειάζεστε, για να αναλάβετε τα ηνία σε μια σχέση που σας ταλαιπώρησε αρκετά. Ο έλεγχος βρίσκεται πλέον στα δικά σας χέρια- επομένως, κάθε ενδεχόμενο λάθους αποτελεί δική σας ευθύνη.

 

Οι συναδελφικές σας σχέσεις βελτιώνονται αισθητά, γεγονός που ευνοεί το κομμάτι της επικοινωνίας.

 

 

Τοξότης

 

Ο ανταγωνισμός είναι τώρα έντονος σε κάθε έκφανση της ζωής σας, αλλά κυρίως στο κομμάτι της ερωτικής σας σχέσης. Θα πρέπει να παλέψετε για να επιβάλετε τους όρους σας, Τοξότες, γιατί η άλλη πλευρά δεν θα υποχωρήσει τόσο εύκολα.

 

Ο Ερμής προκαλεί σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σας, αλλά δεν θα καταφέρει να σας πλήξει επί της ουσίας.

 

 

Αιγόκερως

 

Κάθε αλλαγή χρειάζεται τον χρόνο της για να γίνει αποδεκτή από εκείνους που αφορά. Μην κάνετε το λάθος να πιέσετε πρόσωπα και καταστάσεις, γιατί δεν πρόκειται να πετύχετε τίποτα. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν με τους ρυθμούς τους.

 

Σταθερά τα επαγγελματικά σας, μετά από μια μεγάλη περίοδο αναβρασμού και ανακατατάξεων. Η θέση σας δεν απειλείται.

 

 

Υδροχόος

 

Μην αφήσετε κανέναν να σας πει τι πρέπει να κάνετε σήμερα. Τα δεδομένα τα γνωρίζετε καλά, επομένως μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας πως σας συμφέρει να κινηθείτε. Ειδικά τα ερωτικά σας δεν σηκώνουν συμβουλές, σ’ αυτή τη φάση.

 

Οι Ιχθύες είναι οι πιο γενναίοι σύμμαχοί σας σε ό, τι κι αν κρίνετε πως πρέπει να βάλετε μπρος. Μην τους υποτιμήσετε ούτε λεπτό.

 

 

Ιχθύς

 

Η πειθαρχία και η αυτοσυγκράτησή σας θα παίξουν σήμερα κομβικό ρόλο σε ό, τι κι αν κάνετε. Μην ενδώσετε σε εύκολους πειρασμούς- ειδικά στο πεδίο των ερωτικών σας. Ο δύσκολος δρόμος είναι και ο πιο σωστός.

 

Η Αφροδίτη εξομαλύνει τις ενδοοικογενειακές σας σχέσεις, δίνοντάς σας, παράλληλα, το ερέθισμα για να επιλύσετε μια μακροχρόνια διαφωνία.

 

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ