STARFAX: Ζώδια Πέμπτης
Starfax

STARFAX: Ζώδια Πέμπτης

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας, όπως το επέλεξαν οι μοίρες!

Κριός

 

Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για να βγείτε από το σπίτι και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να χαθείτε στις σκέψεις σας και να πραγματοποιήσετε οδυνηρούς απολογισμούς.

 

Εμπιστευτείτε την κρίση των Αιγόκερων, ειδικά σε θέματα επαγγελματικής φύσης. Ξέρουν καλά τι σας λένε και γιατί σας το λένε.

 

 

Ταύρος

 

Ηρεμία επικρατεί τώρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μη βιαστείτε να κρατήσετε αμυντική στάση απέναντι σε κάποιο άτομο που βλέπει τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό, τι εσείς.

 

Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας, χάρη στην ευνοϊκή επίδραση του Κρόνου. Δεν πρέπει, ωστόσο, να απλωθείτε πέρα από εκεί που φτάνετε.

 

 

Δίδυμος

 

Εκρηκτική σήμερα η χημεία σας με τα άτομα που σχετίζεστε ερωτικά. Καλύτερα να μη ρίξετε λάδι στη φωτιά, ακόμη κι αν είστε πεπεισμένοι πως το δίκιο είναι με το μέρος σας. Ψυχραιμία και υπομονή.

 

Εν αναμονή μιας μεγάλης αλλαγής στα επαγγελματικά σας. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, με κάθε κόστος. Δεν θα το μετανιώσετε.

 

 

Καρκίνος

 

Οι συμβουλές των μεγαλύτερων σε ηλικία από εσάς ατόμων, θα πιάσουν σήμερα τόπο. Βάλτε στην άκρη τα πείσματα και τους εγωισμούς και ενδιαφερθείτε για το πραγματικό σας συμφέρον.

 

Είστε σίγουροι πως στείλατε το σωστό μήνυμα στο πρόσωπο που σας έλκει ερωτικά; Όλα δείχνουν πως έχετε υποπέσει σε μεγάλο σφάλμα. 

 

 

Λέων

 

Η σύγκρουση είναι σήμερα αναπόφευκτη, ακόμα και με εκείνους, με τους οποίους βρίσκεστε συνήθως σε πλήρη σύμπνοια. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τις διαφορές σας κατά πρόσωπο, χωρίς υπεκφυγές και συγκαλύψεις.

 

Μην κολλάτε στους τύπους και τα προσχήματα, ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας. Εστιάστε στην ουσία και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

 

Παρθένος

 

Μια απρόσμενη είδηση έρχεται σήμερα από μακριά, για να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ερωτικής σας ζωής. Ερμηνεύστε τα σημάδια της Αφροδίτης με προσοχή και κινηθείτε διπλωματικά. Τιθασεύστε, όσο μπορείτε, τον αυθορμητισμό σας.

 

Προσοχή στους Υδροχόους, ειδικά αν σας προσεγγίζουν με ασαφή κίνητρα. Θέλουν διαφορετικά πράγματα από εσάς και πρέπει να το χωνέψετε.

 

 

Ζυγός

 

Τα λάθη και οι αστοχίες είναι κι αυτά μέσα στο παιχνίδι, είτε σας αρέσει είτε όχι. Μην τα αφήσετε να καταρρακώσουν την ψυχολογία σας- τα πράγματα θα αλλάξουν γρηγορότερα απ’ ό, τι νομίζετε.

 

Ηρεμία στα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα εντάσεων και διαφωνιών.

 

 

Σκορπιός

 

Η ανάγκη σας να αποδράσετε από την πραγματικότητα γίνεται τώρα πιο επιτακτική από ποτέ, γεγονός που εκφράζεται κυρίως μέσω των τάσεων φυγής που σας προκαλεί ο Ερμής. Αποφύγετε τις ακρότητες, ό, τι κι αν συμβεί.

 

Προσοχή στις διατροφικές σας συνήθειες, Σκορπιοί. Οι αντοχές σας δεν είναι όσο μεγάλες θέλετε να πιστεύετε.

 

 

Τοξότης

 

Δώστε προτεραιότητα στις κοινωνικές σας επαφές, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε τα επαγγελματικά σας σε δεύτερη μοίρα. Είναι καιρός να καλλιεργήσετε τα κομμάτια της ζωής σας που παραμελήσατε υπερβολικά, το τελευταίο διάστημα.

 

Μείνετε κοντά στην οικογένεια, όσο ανεξάρτητοι κι αν αισθάνεστε. Τη χρειάζεστε και σας χρειάζεται.

 

 

Αιγόκερως

 

Μια επαγγελματική σας επαφή εξελίσσεται σε κάτι περισσότερο από αυτό, και ίσως έχει έρθει η στιγμή να εξετάσετε σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξετε τον τρόπο που την αντιμετωπίζετε. Τα συναισθήματα μεταβάλλονται, είτε το θέλετε είτε όχι.

 

Θετική η πορεία μιας φιλικής σχέσης σας, που το τελευταίο διάστημα είχε βαλτώσει επικίνδυνα πολύ.

 

 

Υδροχόος

 

Μη βιάζεστε να βάλετε ταμπέλα σε ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε τώρα. Ο χρόνος θα δείξει αν και κατά πόσο σας συμφέρει να το υπομείνετε- επομένως αφήστε τα συμπεράσματα για αργότερα. Ζήστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο.

 

Σταθερά τα επαγγελματικά σας, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία ανέλιξης, ακόμα κι αν σας τρομάζει.

 

 

Ιχθύς

 

Τα υπονοούμενα έχουν ξεχωριστή σημασία σήμερα, ακόμη κι αν εκτοξεύονται σε ανύποπτο χρόνο. Ερμηνεύστε τα προσεκτικά και αποφύγετε τις επιπολαιότητες, όσο κι αν σας ωθεί σ’ αυτές ο στενός ή ευρύτερος κύκλος σας.

 

Ευχάριστες οι αλλαγές των επαγγελματικών σας. Επενδύστε στη συνεργασία και την ομαδικότητα, και δεν θα βγείτε χαμένοι.

 

 

 

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 


Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ