STARFAX: Ζώδια Πέμπτης
Starfax

STARFAX: Ζώδια Πέμπτης

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας, όπως το επέλεξαν οι μοίρες!

ΚΡΙΟΣ

Γεμάτους ζωντάνια σας βρίσκει η σημερινή μέρα εσάς τους Κριούς και θα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις με μεγάλη άνεση. Αν εκτονώσετε όλη αυτή την ενεργητικότητα και σε κάτι δημιουργικό που ταυτόχρονα θα συμβάλλει και στην σωματική σας ευεξία (γυμναστική, χορό, κλπ), τότε θα έχετε καταφέρει να εκμεταλλευτείτε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο.

 

Με τον Ερμή να επηρεάζει τον τομέα της επικοινωνίας, από το μεσημέρι κι έπειτα θα έχετε διάφορες προτάσεις για συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα, οπότε προγραμματίστε τις επαφές σας και κυρίως φροντίστε να απολαύσετε την παρέα, χωρίς όμως να χάσετε τελικά τη διάθεσή σας προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τους πάντες.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ήλιο να σας προκαλεί μια παιχνιδιάρικη διάθεση, θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό και διασκεδαστικό ταυτόχρονα κι όχι με υποχρεώσεις καθημερινής ρουτίνας. Μια ευχάριστη πρόταση που θα σας γίνει προς το μεσημέρι, θα σας κεντρίσει αρκετά το ενδιαφέρον και θα καταφέρετε τελικά να περάσετε τη μέρα σας όπως ακριβώς την είχατε στο μυαλό σας.

 

Αρκετά αυξημένος θα είναι ο ερωτισμός σας και με όλη την έξαψη που θα νιώθετε, αν είστε δεσμευμένοι θα παρασύρετε και το σύντροφό σας σε έναν ερωτικό χορό που δε θα έχει προηγούμενο. Αν είστε ελεύθεροι, θα καταφέρετε να γίνετε πόλος έλξης πολλών βλεμμάτων και ίσως να βρείτε και τον έρωτα της ζωής σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά με άτομα που σας εκφράζουν σαν προσωπικότητες και μέσα από αυτές τις συναναστροφές, θα νιώσετε ολοκληρωμένοι καθώς θα έχετε πολλά κοινά σημεία επαφής και θα μπορείτε να εκφραστείτε με άνεση, δίχως να χρειάζεται να παριστάνετε κάποιον άλλον.

 

Σε περίπτωση που σας προσεγγίσουν είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω διαδικτύου ισχυριζόμενοι πως έχετε κερδίσει σε μια κλήρωση πολλά χρήματα και πρέπει να τους δώσετε τα στοιχεία σας ώστε να τα εισπράξετε, να είστε σίγουροι πως πρόκειται για απάτη. Μεγάλη προσοχή που δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια μικροένταση με κάποιο συνεργάτη σας πιθανόν να δημιουργηθεί νωρίς το πρωί λόγω της επιρροής του Άρη, αλλά ευτυχώς θα είναι παροδική, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη στη συνέχεια θα συμβάλλουν ώστε να πέσουν οι τόνοι και να επανέρθουν οι ισορροπίες. Μη συγχύζεστε με το παραμικρό, ώστε να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας ανεπηρέαστοι από καταστάσεις που σας φθείρουν.

 

Αν είστε γονείς, είναι κατάλληλη μέρα να κάνετε κάτι δημιουργικό παρέα με τα παιδιά σας κι αν το συνδυάσετε με κάποια συνάντηση με φιλικά σας πρόσωπα, τότε θα μείνετε ικανοποιημένοι κι εσείς αλλά και οι μικροί μας φίλοι.

 

 

ΛΕΩΝ

Με ανεβασμένη διάθεση θα ξεκινήσετε τη μέρα σας οι Λέοντες και θα προσπαθήσετε να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο που δεν κάνατε τίποτα ουσιαστικό λόγω πεσμένης ψυχολογίας. Βγείτε έξω, συναναστραφείτε με κόσμο και κάντε ότι περνάει απ' το χέρι σας ώστε να νιώσετε ευτυχισμένοι και πλήρεις.

 

Αν είστε από αυτούς που εργάζονται μέσω διαδικτύου και είστε την περισσότερη μέρα βιδωμένοι σε μια καρέκλα, μην ξεχνάτε να σηκώνεστε ανά τακτά διαστήματα, να περπατάτε και να κάνετε κάποιες επιτόπιες ασκήσεις, ώστε να επανακυκλοφορεί το αίμα και κυρίως να μην καταλήξετε σε λίγο καιρό να είστε διπλάσιοι σε μέγεθος..

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια τόνωση στα οικονομικά σας θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που βρισκόσασταν το τελευταίο διάστημα και το μόνο που θα θέλετε, θα είναι να πληρώσετε όλες σας τις υποχρεώσεις ώστε να ησυχάσει το κεφάλι σας και να κοιμηθείτε μια μέρα σαν άνθρωποι. Κρατήστε χρήματα και για τις προσωπικές σας ανάγκες και μην ξεχνάτε πως δε μπορείτε να ζήσετε με αέρα κοπανιστό..

 

Η αυξημένη όρεξή σας για γλυκά ενδεχομένως να οφείλεται στην έλλειψη φωτός αυτήν την εποχή που έχει σαν αποτέλεσμα να ελαττώνεται η διάθεσή μας και να προσπαθεί ο οργανισμός να την επαναφέρει μέσα από την κατανάλωση γλυκών, οπότε προτού προβείτε στην λήψη πλαστικοποιημένης τροφής, δοκιμάστε πρώτα να φάτε κάτι υγιεινό όπως φρούτα με μέλι ή να πιείτε κάποιο ρόφημα με σοκολάτα, ώστε να επανέρθει η χημεία του εγκεφάλου σε φυσιολογικά επίπεδα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Μια έντονη ανάγκη να αλλάξετε από την εξωτερική σας εμφάνιση μέχρι τον τρόπο ζωής σας εξ ολοκλήρου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας και θα είστε αποφασισμένοι να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας ώστε να γίνει αισθητή αυτή η αλλαγή. Καλό είναι όλο αυτό που σας συμβαίνει, καθώς θα συμβάλλει ώστε να μπείτε σε μια νέα λογική και να ακολουθήσετε καινούρια μονοπάτια μια και το τελευταίο διάστημα μπορεί να νιώθατε σκουριασμένοι.

 

Οι σκηνές ζηλοτυπίας του συντρόφου σας θα σας φέρουν στα όριά σας για μια ακόμη φορά κι ίσως ήρθε η στιγμή να το πάρετε απόφαση και να δώσετε ένα τέλος σ' αυτή τη σχέση που το μόνο που σας προσφέρει είναι ταραχές και στεναχώρια.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για εσάς τους Σκορπιούς σε σχέση με τα επαγγελματικά σας κι αν είστε συνεπείς και υπομονετικοί, θα καταφέρετε επιτέλους να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας που είχαν γίνει ο εφιάλτης σας τον τελευταίο καιρό.. Μη βιάζεστε να κάνετε έξοδα προτού σιγουρευτείτε για τη μονιμότητα των εξελίξεων.

 

Ο ενθουσιασμός που νιώθετε για μια καινούρια γνωριμία θα είναι η αιτία που θα σας ανεβάσει τη διάθεση αλλά και την αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και μέσα απ' όλη αυτή τη θετική ενέργεια, θα καταφέρετε να περάσετε σε ένα επίπεδο ψυχικής ευφορίας που δε θα χει προηγούμενο. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα όσο καλύτερα μπορείτε!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιρροή της Σελήνης θα σας προκαλέσει μια μελαγχολική διάθεση και πιθανόν να αρχίσετε να κάνετε αναδρομές σε παρελθοντικές καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν ακόμη περισσότερη στεναχώρια. Προσπαθήστε να βγείτε από αυτή τη φάση με όλα τα μέσα που μπορείτε και μη βασανίζετε τον εαυτό σας κατά τον ίδιο τρόπο που τσιμπάτε τα ούλα σας με την οδοντογλυφίδα..

 

Η ανάγκη σας για ψυχική ευεξία θα σας οδηγήσει για μια ακόμη φορά σε λανθασμένες κατευθύνσεις και θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας. Αντιμετωπίστε με περισσότερη ωριμότητα τις καταστάσεις και μην ψάχνετε αφορμές για να τη σκαπουλάρετε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι διαδοχικές κατραπακιές που μπορεί να φάγατε τους τελευταίους μήνες σας έχουν δημιουργήσει μια πολύ συντηρητική στάση απέναντι στη ζωή, με αποτέλεσμα να νιώθετε κουρασμένοι και με ένα τεράστιο κενό. Μην το παίρνετε ως δεδομένο πως θα είναι έτσι η ζωή σας από εδώ και μπρος και επιστρατεύστε το πείσμα σας, ώστε να βγείτε νικητές από τη δύσκολη φάση που μπορεί να βρίσκεστε.

 

Στον οικογενειακό τομέα, η τάση που έχουν ορισμένα άτομα να προσπαθούν όλη την ώρα να ερμηνεύσουν που οφείλονται αυτά που σας συμβαίνουν θα σας προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό, οπότε βάλτε εσείς τα όρια για να μην ασχολούνται τόσο εξονυχιστικά με σας. Στο χέρι σας είναι.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια έντονη διαφωνία με το σύντροφό σας για κάποιες αγορές που είχατε στο μυαλό σας θα σας προκαλέσει αρκετή σύγχυση κι αν δε σκοπεύετε να περάσετε το υπόλοιπο της ημέρας μέσα στην τσατίλα, επιστρατεύστε τη διπλωματία και τη χαριτωμενιά σας, ώστε να γίνει το δικό σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

 

Μια ευχάριστη είδηση σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας κάνει να αναθεωρήσετε ορισμένα σημαντικά ζητήματα της ζωής σας που ίσως αποφεύγατε να δείξετε την απαραίτητη σημασία και ενδεχομένως να αλλάξετε τρόπο σκέψης ριζικά. Σιγουρευτείτε πάντως πριν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην παρασύρεστε από τα δεδομένα των γύρω σας.

 

 

ΙΧΘΥΣ

Με τον Ουρανό να σας προκαλεί μια επαναστατική διάθεση, πιθανόν να είστε όλη τη μέρα σε αναμμένα κάρβουνα, να μη σας εκφράζει τίποτα και να μην ξέρετε ούτε κι εσείς οι ίδιοι τι είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε (η λεγόμενη ζοχάδα). Μην προσπαθείτε ντε και καλά να το ερμηνεύσετε. Απλά βιώστε το μέχρι να περάσει, καθώς από το απόγευμα και μετά θα ανέβει η ψυχολογία σας λόγω της επιρροής της Αφροδίτης.

 

Αν το τελευταίο διάστημα σας έχει λείψει η επαφή με φιλικά σας πρόσωπα, σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να κανονίσετε κάποια συνάντηση και να μπορέσετε να χαλαρώσετε, να γελάσετε και γενικά να αποφορτίσετε το νου σας από κάθε τι που σας προβληματίζει.

 

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ