STARFAX: Ζώδια Πέμπτης
Starfax

STARFAX: Ζώδια Πέμπτης

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας, όπως το επέλεξαν οι μοίρες!

ΚΡΙΟΣ

Μέρα συγκρούσεων κι αντιπαραθέσεων είναι για εσάς τους Κριούς και ειδικά οι γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, πρέπει να είστε προσεχτικοί με πιθανές τρικλοποδιές από συνεργάτες καθώς η αντιπαλότητα κι ο ανταγωνισμός είναι σε υψηλά επίπεδα. Κάποιες λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, ώστε να μην τεθούν τα σχέδιά σας σε κίνδυνο.

 

Έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε τα αισθήματά σας και να ανοίξετε την καρδιά σας σε κάποιον που εμπιστεύεστε (ίσως ένα συγγενικό ή φιλικό σας πρόσωπο) και μέσα από τη συζήτηση θα διαπιστώσετε πως ίσως να μην είναι και τόσο δραματική η κατάσταση όσο νομίζατε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Επείγουσες εργασίες ή διαφωνίες με συνεργάτες, προσπαθήστε να μη σας ρίξουν την ψυχολογία, γιατί θα σπαταλήσετε αδίκως ενέργεια και πολύτιμο χρόνο. Επικεντρωθείτε στην επίτευξη των στόχων σας καθώς η μέρα ευνοεί νέες προσπάθειες. Επίσης, κατάλληλη μέρα για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα, δάνεια και χρέη.

 

Ιδανική μέρα για να ξεκινήσετε κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα και γενικά να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε κάποιο τομέα που σας ενδιαφέρει. Αν πάλι είστε καλλιτεχνική φύση, αφιερώστε χρόνο σε κάτι δημιουργικό καθώς είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα σημερινά γεγονότα απαιτούν οριστικές αποφάσεις και πρέπει να είστε προσεχτικοί στις επιλογές σας, γιατί μετά θα είναι δύσκολη έως αδύνατη η επιστροφή. Ελέγξτε τις αντιδράσεις σας μια και δεν θα λείψουν οι αφορμές για παρεξηγήσεις και καυγάδες, οπότε αν θέλετε να παραμείνετε επικεντρωμένοι στην πορεία σας, μη δώσετε λαβή για περαιτέρω φούντωμα της κατάστασης.

 

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τον ερωτικό τομέα, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή ειδικά σήμερα, καθώς υπάρχει πιθανότητα ο σύντροφός σας να είναι αρκετά απογοητευμένος με τη στάση σας. Οι πολλές ώρες απουσίας του προκαλούν ανασφάλεια και θα πρέπει με τον τρόπο σας να τον κάνετε να νιώσει τη σιγουριά που αναζητά.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας έχουν φάει οι δρόμοι και σήμερα είναι μια μέρα ιδιαίτερα αγχωτική για εσάς καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι αυξημένες και πρέπει να προλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες καθώς σας δίνονται πολλές ευκαιρίες για τη θετική εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Προσέξτε τις μετακινήσεις με το αυτοκίνητο και μην εμπιστεύεστε τις ικανότητες των υπολοίπων οδηγών.

 

Κάποια έντονα συναισθήματα κάνουν την εμφάνισή τους από το απόγευμα και μετά κι αιωρείστε μεταξύ οργής και ζήλειας. Ίσως να αισθάνεστε πως δεν υπάρχει κανένα νόημα σ' όλη αυτήν την προσπάθεια που κάνετε, εφόσον δεν υπάρχει κάποιος να μοιραστείτε τις επιτυχίες σας μικρές ή μεγάλες. Επιδιώξτε να βρεθείτε με κόσμο και μην κάθεστε κλεισμένοι στο σπίτι, ανεξάρτητα από την κούραση που κουβαλάτε.

 

 

ΛΕΩΝ

Έντονη προβλέπεται η μέρα για εσάς τους Λέοντες σχετικά με υποχρεώσεις αλλά και συναισθήματα και θα πρέπει να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας ώστε να καταφέρετε να αντεπεξέρθετε δίχως να σας καθυστερήσουν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Προσπεράστε οτιδήποτε σας χαλάει την ψυχολογία.

 

Στον ερωτικό τομέα η στασιμότητα που επικρατεί σας έχει βαρέσει κατακούτελα κι ενδεχομένως να αρχίσετε να σκέφτεστε για αλλαγή ερωτικού συντρόφου. Μην παρασύρεστε από την αισθηματική κατάσταση της στιγμής και να θυμάστε πως όλες οι σχέσεις περνάν διαστήματα μονοτονίας.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σας έχει μπει στο μυαλό να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας και είστε έτοιμοι να προβείτε σε ενέργειες αρκετά τολμηρές για το χαρακτήρα σας. Προτού αποφασίσετε οτιδήποτε, κάντε πρώτα μια ενδοσκόπηση γιατί υπάρχει περίπτωση αν το καλοσκεφτείτε να μη θέλετε τελικά να αλλάξει και τόσο η ζωή σας.

 

Κατάλληλη μέρα για αγορές για το σπίτι και την οικογένεια, προσέξτε όμως τις υπερβολές και τα περιττά έξοδα, ώστε να κρατήσετε τις ισορροπίες στον προϋπολογισμό σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε την υπέρβαση ώστε να καταφέρετε να κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Αν νιώσετε μια περίεργη σωματική εξάντληση σήμερα, μην απορήσετε τι συνέβη. Κουράζετε τον εαυτό σας εδώ και μέρες (ακόμα και νοητικά) και δεν τον φροντίζετε καθόλου. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο αμήν για να αποφασίσετε ότι πρέπει να κοιτάξετε την υγεία σας. Ακυρώστε οτιδήποτε ασήμαντο έχετε κανονίσει για σήμερα, και προσπαθήστε να χαλαρώσετε...

 

Το ένστικτό σας θα έχει δίκιο σήμερα. Θα συμβούν διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα και αν φερθείτε ανάλογα με το τι σας λέει το ένστικτό σας (διατηρώντας φυσικά τη σωφροσύνη σας!) είναι πολύ πιθανό να βγείτε εξαιρετικά κερδισμένοι.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε γνωρίσει ένα άτομο με το οποίο ταυτίζεστε πολύ. Μιλάει δηλαδή για τη ζωή και τις εμπειρίες και το χαρακτήρα του και νιώθετε σα να μιλάει για εσάς - ή μάλλον για τον εαυτό που θα θέλατε να είχατε. Οι σκέψεις που θα σας γεννηθούν σήμερα θα σας αποβούν εξαιρετικά χρήσιμες: Αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο και σκεφτείτε πώς θα θέλατε στ΄ αλήθεια να είστε. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

 

Το νούμερο οκτώ θα σας δώσει τη λύση σήμερα, αν καταφέρετε να το εντοπίσετε και να το αξιοποιήσετε με τη συνδυαστική σας σκέψη. Προσπαθήστε να το ενσωματώσετε (ως λύση!) σε ένα πρόβλημά σας, και δεν θα χάσετε.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καμιά φορά νευριάζετε, χωρίς να το θέλετε, και δείχνετε ένα πρόσωπο αποκρουστικό στα κοντινά σας άτομα. Δεν σας λένε τίποτα φυσικά, επειδή σας αγαπάνε, αλλά ενοχλούνται απ' την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σας. Σήμερα είναι ευκαιρία να τους δείξετε ότι ο καλός σας εαυτός υπερισχύει του κακού. Να έχετε το νου σας: Με το που θα αρχίσετε να εκνευρίζεστε, πάρτε βαθιά ανάσα και χαμογελάστε...

 

Δεν είναι η εποχή για τεμπελιά. Τα επαγγελματικά σας είναι ένα τσακ μακριά απ' την επιτυχία, αλλά εσείς έχετε το μυαλό σας αλλού. Συγκεντρωθείτε, κάντε υπομονή, δουλέψτε σκληρά -ή ψάξτε για τη δουλειά των ονείρων σας, αν δεν έχετε- και σύντομα θα ανταμειφτείτε.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που λείπει από την αισθηματική σας ζωή, εδώ που τα λέμε, είναι το αίσθημα. Είτε δεν το έχετε γνωρίσει ακόμα, είτε το γνωρίσατε αλλά το παιδεύετε συνεχώς. Το ξέρετε πολύ καλά τι φταίει: η ανασφάλειά σας και η αίσθηση πως δεν αξίζετε την αγάπη ενός άλλου ανθρώπου. Κι όμως - αξίζετε και παρααξίζετε. Γι' αυτό, αγνοήστε επιδεικτικά τις πάσης φύσεως ανασφάλειές σας και αφεθείτε στον -παράλογο μερικές φορές- ξεδιάντροπο έρωτα.

 

Μπορεί με την νέα κυβέρνηση να νιώθετε μια ξέφρενη αισιοδοξία, όμως η οικονομική σας κατάσταση δεν έχει φτιάξει ακόμα, ούτε θα φτιάξει από μόνη της ως δια μαγείας, αν δεν κάνετε κι εσείς λίγο κράτει στα έξοδά σας....

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μη λέτε τόσο συχνά ψέματα όσο όταν ήσασταν παιδί, όμως τα τωρινά σας ψέματα μπορούν να πληγώσουν τους άλλους περισσότερο από ό,τι φαντάζεστε. Ακόμα κι αν θελήσετε να πείτε ένα αθώο ψεματάκι σήμερα, καλύτερα να το αποφύγετε. Οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες, ειδικά επειδή έχετε την τάση να λέτε ψέματα ακόμα κι όταν δε χρειάζεται, κάνοντας τελικά τους άλλους εξαιρετικά καχύποπτους απέναντί σας...

 

Διάβασμα. Τόσο εύκολο να το λες, τόσο δύσκολο να το κάνεις - ειδικά αν ξέρεις ότι είναι για το καλό σου. Σφίξτε τα δόντια, κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες, και κάντε αυτό που πρέπει να κάνετε, για να τελειώνετε. Αργότερα, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας γι' αυτό!

 

 

ΙΧΘΥΣ

Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία σας ωθεί στη λήψη τολμηρών αποφάσεων και είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε την τύχη σας σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα. Έχετε κουραστεί να κρέμεται η τύχη σας από τη διάθεση του καθενός και σε συνδυασμό με μια νέα επαγγελματική πρόταση που σας κάνουν, δεν έχετε καμία διάθεση να χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται.

 

Αισθηματικά ζητήματα είναι το κύριο μέλημά σας από το απόγευμα και μετά και το 'χετε βάλει αυτοσκοπό να τονώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας . Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει κι αποβάλλετε από το μυαλό σας κάθε δυσάρεστη σκέψη που σας ξενερώνει.

 

 

 

====== Το τραγούδι της ημέρας


Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ