STARFAX: Ζώδια για το Σαββατοκύριακο
Starfax

STARFAX: Ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Και στο τέλος του ποστ, το τραγούδι της ημέρας όπως το επέλεξαν οι μοίρες.

ΚΡΙΟΣ

 

Είστε πρόθυμοι να ακολουθήσετε ορισμένες συμβουλές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, το θέμα είναι όμως με ποιους μοιράζεστε τα προσωπικά σας και κατά πόσο θα μείνουν εχέμυθοι και δεν θα σας κάνουν βούκινο σε διάφορα πηγαδάκια. Ιδιαίτερη προσοχή όταν συζητάτε τόσο ευαίσθητα ζητήματα ώστε να προφυλάσσετε τη σχέση σας μακριά από τις κακές γλώσσες.

 

Την Κυριακή σας δίνεται η ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας όντας μακριά από άτομα που επηρεάζουν την κρίση σας. Επικεντρωθείτε στις προσωπικές σας ανάγκες και πάρτε μια απόφαση σχετικά με αυτά που θέλετε να κάνετε και που ενδεχομένως φοβάστε να ρισκάρετε για να μην απογοητευτείτε. Αν δεν δοκιμάσετε την τύχη σας μην περιμένετε να αλλάξει ως διά μαγείας η ζωή σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Επαγγελματικά ζητήματα που σας απασχολούν θα πρέπει να τα επανεξετάσετε με ηρεμία δίχως να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες καθώς είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε γνώμη πολύ σύντομα και να μην μπορείτε να κάνετε πίσω. Κάποιες ιδέες που υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας μελετήστε τες προσεχτικά και είναι πολύ πιθανό να βρείτε τρόπο για να τις προχωρήσετε.

 

Σχέσεις με μέλη της οικογένειας μπορούν να βελτιωθούν, αρκεί να είστε συγκαταβατικοί αν ακούσετε ορισμένα παράπονα. Μην παρεξηγείτε τους άλλους για το ενδιαφέρον που σας δείχνουν, ασχέτως αν μερικές φορές δεν σας αρέσει ο τρόπος τους. Μπορείτε να το πείτε ευγενικά, ώστε να αποφύγετε τις εντάσεις και να γίνουν κατανοητά τα αιτήματά σας.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

 

Θα περάσετε αρκετό χρόνο μέσα στο διήμερο όντας χαμένοι στις σκέψεις σας καθώς σας απασχολούν τα όνειρά σας για το μέλλον και μπορεί να σας πιάσει έντονο άγχος σχετικά με τα χρόνια που περνούν, για τα αγαπημένα σας πρόσωπα που μεγαλώνουν και αρχίζουν σιγά – σιγά να φεύγουν από την οικογενειακή στέγη και κυρίως για τη δική σας ζωή που περνά με τον χρόνο να είναι αμείλικτος. Για να νιώσετε καλύτερα, επιδιώξετε να μην μείνετε μόνοι σας. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας με φίλους. Θα σας κάνει καλό.

 

Έχετε πολλές επιθυμίες που μένουν συνήθως στην άκρη καθώς βάζετε σε προτεραιότητα τις ανάγκες του συντρόφου σας, τώρα όμως είναι η δική σας στιγμή για να ικανοποιήσετε τις δικές σας ανάγκες, αρκεί να μην είστε απαιτητικοί. Όσο πιο όμορφα και ευγενικά εκφράσετε στο ταίρι σας αυτά που επιθυμείτε, τόσο πιο κερδισμένοι θα βγείτε.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα σπιτιού θα είναι μέσα στις προτεραιότητες σας το διήμερο και θα περάσετε αρκετό χρόνο αλλάζοντας ίσως τη διακόσμηση του χώρου σας και τακτοποιώντας οτιδήποτε είχε μείνει σε εκκρεμότητα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η ενασχόλησή σας με την ετοιμασία νόστιμων εδεσμάτων θα προκαλέσει χαρά στα μέλη της οικογένειας και ενδεχομένως να ανακαλύψετε και ένα καινούριο ταλέντο που θα μπορούσατε να το αξιοποιήσετε για να αυξήσετε το εισόδημά σας.

 

Θέλετε να κρατήσετε αποστάσεις από ένα πρόσωπο που σας έχει πληγώσει στο παρελθόν, οι συγκυρίες όμως σας φέρνουν κοντά του και είναι αδύνατον να μείνετε ανεπηρέαστοι. Κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μην κάνετε σκηνικό γιατί θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ένταση.

 

 

ΛΕΩΝ

 

Θέλετε να τα κάνετε όλα μέσα σε μια μέρα, με αποτέλεσμα να εξωθείτε τον οργανισμό σας σε οριακές καταστάσεις και μετά δεν μιλιέστε. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στον εαυτό σας και προσπαθήστε να μένετε ατάραχοι από καταστάσεις που σας προκαλούν εκνευρισμό, αποφεύγοντας τα άτομα που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως θα σας ταράξουν. Ιδανική στιγμή για να επανεξετάσετε τις σχέσεις σας.

 

Η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε από κάθε τι αρνητικό είναι μεγάλη και είναι μια καλή ευκαιρία για να κάνετε μια σύντομη εκδρομή που θα ξεκουράσει το σώμα και κυρίως το πνεύμα σας. Επιλέξτε έναν όμορφο προορισμό μέσα στη φύση και αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει δίχως να σας απασχολούν θέματα καθημερινής ρουτίνας. Συνδυάστε το με κάποιο σπορ που θα τονώσει τη φυσική σας κατάσταση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Αισιόδοξους σας βρίσκει η μέρα και θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας δίνουν και μια ικανοποίηση τα αποτελέσματα των κόπων σας, οπότε προβλέπεται ένα αρκετά δημιουργικό διήμερο για εσάς τους Παρθένους. Θέματα παιδιών τα αντιμετωπίζετε με περισσή ψυχραιμία και σας δίνεται η ευκαιρία να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δίχως εντάσεις και απρόοπτα.

 

Την Κυριακή αφιερώστε την στη βελτίωση της σχέσης σας. Κάποιες κοινές δραστηριότητες, μια βόλτα, ένα όμορφο γεύμα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε αποκλειστικά με το ταίρι σας. Για να έχετε σίγουρη επιτυχία, αποφύγετε μέρη όπου θα συναντήσετε γνωστούς και φίλους, ώστε να μην έχετε κανέναν περισπασμό.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

Ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές που θα κάνετε μέσα στο διήμερο καθώς υπάρχει κίνδυνος να βγείτε χαμένοι είτε επειδή θα εξαπατηθείτε, είτε επειδή θα χάσετε το πορτοφόλι σας. Αξιοποιήστε το διήμερο για να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας και αφιερώστε χρόνο στην οικογένεια ειδικά εσείς που όλη την εβδομάδα είστε χαμένοι εξαιτίας των πολλών υποχρεώσεων.

 

Μια παρεξήγηση με ένα φιλικό σας πρόσωπα θα λήξει δίχως να πρέπει να καταβάλλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και θα πάρετε μεγάλη χαρά από την τροπή των πραγμάτων. Έπειτα από αυτό θα ζυγίζετε διαφορετικά τις καταστάσεις και δεν θα αφήνετε θέματα στον αέρα που μπορεί να προκαλούν ξεσπάσματα σε ανύποπτο χρόνο. Να λέτε αυτό που σας προβληματίζει εγκαίρως, ώστε να αποφεύγετε τις εντάσεις.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Απλοποιήστε τη ζωή σας και μην είστε έρμαιο των καταστάσεων που δεν σας αφήνουν να απελευθερωθείτε μόνο και μόνο για να μην χαλάσετε τα χατίρια ορισμένων. Βάλτε σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας με κάθε τρόπο. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή και δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε εξαιτίας της καθημερινότητας που σας καταπίνει.

 

Η διαφορά ηλικίας με ένα καινούριο αίσθημα θα προκαλέσει αντιδράσεις στο περιβάλλον σας και μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες, αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει αυτό. Σας νοιάζει περισσότερο να πετύχει η σχέση για να μη σας βγούνε από πάνω όλοι αυτοί που πίστευαν από την αρχή πως δεν υπάρχει μέλλον και από την πολλή προσπάθειά σας υπάρχει περίπτωση να ξενερώσετε πολύ σύντομα..

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Μέσα στο διήμερο σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα δώσουν μια νέα πνοή στην καθημερινότητά σας και μπορεί να ακούσετε και κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε ένα πρόβλημά σας. Ανοίξτε τα αυτιά σας και ακούστε πολύ προσεχτικά κάθε τι καινούριο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας.

 

Σχέσεις με άτομα που δεν έχουν ανεξαρτητοποιηθεί από την οικογένεια περισσότερο θα σας προβληματίσουν, παρά θα σας δώσουν ικανοποίηση. Μπορεί στις αρχές που θα υπερισχύει το πάθος να μην σκέφτεστε πρακτικά ζητήματα, στην πορεία όμως , όταν έρθει η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε, θα απογοητευτείτε πολύ από τις επιλογές που θα υπάρχουν.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα ταξίδι, μια εκδρομή και ξεχνάτε κάποια βασικά πράγματα που δεν μπορείτε να τα αντικαταστήσετε, με αποτέλεσμα να είστε μες στη γκρίνια. Αποβάλλετε τον εκνευρισμό σας με κάποιες ασκήσεις αναπνοών και μην χαλάτε το πρόγραμμά σας και τη διάθεση όλων που είναι κοντά σας.

 

Η εντύπωση που έχετε για την εμφάνισή σας μπορεί να απέχει έτη φωτός από του συντρόφου σας, οπότε μην ζητάτε συνεχώς επιβεβαίωση και γίνεστε κουραστικοί. Τα ψεγάδια που βλέπετε εσείς δεν τα βλέπει κατά ανάγκη και το ταίρι σας, οπότε μην ζορίζετε την τύχη σας επισημαίνοντάς τα συνεχώς. Αν κάτι δεν σας αρέσει πάνω σας, διορθώστε το ώστε να μην αισθάνεστε άβολα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Μια απροσδόκητη εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή θα σας προκαλέσει πανικό και άγχος σχετικά με την εμφάνισή σας, με τα ρούχα σας και θα θέλετε να αγοράσετε κάποια κινούρια κομμάτια ώστε να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας. Επισκέψεις σε κέντρα αισθητικής μπορεί να σας κοστίσουν πολύ ακριβά και να βγείτε στο τέλος εκτός προϋπολογισμού.

 

Η ανάγκη σας να μοιραστείτε τις πιο ενδόμυχες σκέψεις σας είναι μεγάλη, αλλά δεν βρίσκετε κάποιο αξιόπιστο άτομο που να είστε σίγουροι πως δεν θα βγάλει στη φόρα αυτά που θα του πείτε. Γράψτε όλα αυτά που σας απασχολούν ώστε να τα βγάλετε από μέσα σας και να έχετε τη σιγουριά πως δεν πρόκειται να διαρρεύσουν πουθενά.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

Θα θέλετε να αποφύγετε κάποιες κοινωνικές επαφές που σας κουράζουν, αλλά καθώς δεν θα θέλετε να προσβάλλετε αυτούς που σας προσκαλούν, θα πρέπει να κάνετε υπομονή και να δώσετε το παρόν έστω και για λίγο. Τουλάχιστον προσπαθήστε να περάσετε όμορφα και ποιος ξέρει, μπορεί να σας χαμογελάσει η τύχη σας κάνοντας κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Εσωτερικές συγκρούσεις εξαιτίας μιας σημαντικής απόφασης που πρέπει να πάρετε σας απομακρύνουν από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και μπορεί να προκαλέσετε ανησυχία στο ταίρι σας. Εσείς θέλετε να απομονωθείτε για να σκεφτείτε απερίσπαστοι αυτό που σας απασχολεί, οι καταστάσεις όμως δεν σας το επιτρέπουν και είναι κάτι που θα σας προκαλέσει αρκετή ένταση.

 

 

Το τραγούδι της ημέρας

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια

LIFOLAND ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE ΔΗΜΟΦΙΛΗ