20.1.2010
«Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω και θα τα πάρουμε. Δέσμευσή μου είναι να ανακτήσουμε κάθε σεντς που χρωστάνε στον αμερικανικό λαό». Μπάρακ Ομπάμα
«Zητώ συγγνώμη γιατί δεν είχα το θάρρος να ρίξω την κυβέρνηση Καραμανλή για να γλιτώσω και τον Καραμανλή και τη χώρα».

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος γεμάτος πίκρα που ξεχασμένος σε κάποιο παράθυρο λιγοψύχησε (τώρα, σαν τα ληγμένα, περιμένει τον ΕΦΕΤ).

«Ολος ο 20ός αιώνας είναι η εποχή του ατομισμού. Κι όμως, βρέθηκε ένας Πικάσο κι ένας Μπρακ κι έκαναν τον κυβισμό, βρέθηκαν άλλοι τρεις κι έκαναν τον ντανταϊσμό. Εκεί που νομίζεις ότι όλα είναι σίγουρα έρχονται οι ανατροπές, αλλιώς η τέχνη θα ήταν σαν ένα νοσοκομείο καθαρό και αποστειρωμένο».

Ο ζωγράφος Χρόνης Μπότσογλου για τη φαινομενική ακινησία του καμβά.

«Θέλουμε τα λεφτά μας πίσω και θα τα πάρουμε. Δέσμευσή μου είναι να ανακτήσουμε κάθε σεντς που χρωστάνε στον αμερικανικό λαό».

Ο Μπάρακ Ομπάμα, εκνευρισμένος από τα μπόνους σε golden boys, ανακοινώνει ειδικό τέλος για 10 χρόνια στις μεγάλες τράπεζες που βοηθήθηκαν από το αμερικανικό Δημόσιο.

«Το ντόμινο για τον δρόμο της χρεοκοπίας που πήραν Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία δεν άρχισε από τις εκθέσεις του οίκου αξιολόγησης Fitch στο Λονδίνο, αλλά από τους μισθούς των επιχειρήσεων στη Γερμανία... H Γερμανία απέσπασε τεράστια πλεονεκτήματα μέσα στην ευρωζώνη έναντι κυρίως των χωρών του Νότου και κυρίως έναντι της Ελλάδας».

O Γερμανός Χάινερ Φλάσμπεκ, κορυφαίος οικονομολόγος του ΟΗΕ, για τους ηθικούς αυτουργούς που τώρα χαρούμενα σφίγγουν τη θηλιά.

«Εδώ αρχίζει το δράμα, ένα δράμα το οποίο δεν είναι όταν το εκφέρεις στους Κοινοτικούς, είναι όταν το ζεις κι εσύ μόνος σου κάθε μέρα. Στο υπουργείο Εργασίας, για να καταλάβετε, την Τετάρτη τελειώνει το ρευστό, τα ταμεία είναι άδεια. Κι όταν λέμε είναι άδεια, δεν υπάρχει σάλιο, πώς να το πω αλλιώς;».

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ζει το δικό του δράμα στην οδό Πειραιώς (δύσκολο να σηκώνεις τον σταυρό των άλλων. Ευτυχώς, όλα γίνονται πιο λαμπερά μόλις περάσει την έξοδο).

«Το μόνο όφελος είναι ότι μπορείς να ακούς και να κάνεις και καμιά δουλειά. Εγώ σκούπιζα».

Η Αλέκα Παπαρήγα ως Σταχτοπούτα του Περισσού κριτικάρει τα τηλεσυμβούλια του Γιώργου.

«Όσο προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει την ταυτότητά του και την ιστορία του, τόσο περισσότερο θα τον συσπειρώνουν γύρω από τις αξίες και τα ιδανικά του».

Άδωνις; Πρέκας; Ο Αντώνης Σαμαράς, βγαλμένος από τα παλιά.

«Επρόκειτο για επίθεση χάκερ εναντίον των υπολογιστών μας. Η διαφημιστική ταινία αντικαταστάθηκε από ένα άσεμνο βίντεο».

Κόκκινη πλατεία από ντροπή. Ο εμπορικός διευθυντής της ιδιοκτήτριας διαφημιστικής εταιρείας Βίκτορ Λάπτεφ μετά την προβολή τσόντας σε γιγαντοοθόνη στο κέντρο της Μόσχας.

«Έχω βρεθεί κι άλλη φορά στον ωκεανό με τους καρχαρίες, αλλά βγήκα στην ακτή».

Απλώς Άντζελα (όχι Δημητρίου, Γκερέκου).

«Δεν καταλαβαίνουν ότι αν πεινάσουμε, θα πεινάσουμε όλοι μαζί»;

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος στηλιτεύει τη στάση της ΝΔ στα οικονομικά μέτρα (ο πρώτος πληθυντικός είναι της ευγενείας).

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια