Web beast.

Όλο το μεγαλείο και η αστειότητα της ανθρώπινης φύσης στη ζούγκλα των social media.
23.3.2011
Συμβαίνει τώρα: O JoBlack ανέβασε φωτογραφία απ’ τα νεογέννητα γατάκια του.
ΠΟΣΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ!

Ο Urfurslaag το παρατήρησε: «Τι περίεργο που όλοι έχουν χρόνο στο δίκτυο και είναι χαλαροί, ενώ στην πραγματική ζωή κανείς δεν έχει χρόνο και όλοι βιάζονται…».

ΕΚΚΛΗΣΗ

Δημοσιεύτηκε σε πολλά γιαπωνέζικα social media: «ΜΗ στέλνετε χρήματα για τον σεισμό σε χριστιανικές οργανώσεις. Χρειαζόμαστε κουβέρτες και φαγητό, κι όχι κούτες με Βίβλους και φονταμενταλιστική προπαγάνδα».

ΝΟΣΤΙΜΟ ΣΑΪΤ

Υπάρχει αυτό το σάιτ, το Super Cook, που του λες τι έχεις στο ψυγείο σου και σου λέει τι συνταγές μπορείς να φτιάξεις μ’ αυτά τα υλικά. Για να το τεστάρω, πήγα στο ψυγείο και κατέγραψα τα υλικά που είχα διαθέσιμα, ό,τι είχε απομείνει, τέλος πάντων. Είχα λουκάνικα, βούτυρο, γάλα, μουστάρδα και δύο μπανάνες.

Τα πληκτρολόγησα όλα αυτά στη φόρμα που μου έδινε το σάιτ κι αμέσως έμαθα πως υπήρχαν 11 συνταγές που μπορούσα να φτιάξω εκείνη τη στιγμή μ’ όσα είχα. Η πιο ενδιαφέρουσα λεγόταν Chinese sausages with mustard. Δεν έμοιαζε και τόσο δύσκολη και αποφάσισα να τη φτιάξω, με μέτρια αποτελέσματα.

(Επίσης, αποφάσισα να ξανατεστάρω το σάιτ όταν το ψυγείο μου θα είναι γεμάτο. Θα έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον… www.supercook.com)

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ;

Στην εποχή του πληκτρολογίου και των οθονών αφής ήταν θέμα χρόνου: «Έχω ξεχάσει τον γραφικό μου χαρακτήρα», τουίταρε ο thodoriskan.

Του απάντησα με κατανόηση: «Εμένα πιάνονται το χέρι μου και ο καρπός μου όταν πρέπει να γράψω πάνω από δέκα λέξεις με στυλό…».

ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;

Η Lenfou διαβάζει πρόσκληση σε πάρτι με τις περιγραφές των DJs και σχολιάζει στο Twitter της: «Rhythm noise mechanised tribalism dissonant frequencies + noise precautions». Χρειάζομαι μεταπτυχιακό για να πάω σε πάρτι πλέον… «Μinimal ambient scelectrical dub immersive field recordings»; Παιδιά, εντάξει, πλάκα κάνετε. (Δηλαδή, ρωτάει ο ένας τον άλλον τι μουσική παίζει και λένε «dissonant frequencies + noise precautions»;)

RETWEETS!

Googlαρα «amsterdam free press» και καθώς πληκτρολογούσα έβγαλε αυτόματα ως πρόταση «amsterdam free prostitutes». Για χαζές τις περάσανε; (anipsios) /// Ο τύπος που δίνει τα λογοτεχνικά ονόματα στις πολεμικές επιχειρήσεις κάνει κι άλλη δουλειά ή είναι φιλόλογος που έχει προσληφθεί γι’ αυτό; (ludens) /// Η ανακοίνωση του ΚΚΕ για την επέμβαση στη Λιβύη είναι αυτό που λέμε δια- χρονική. Η ίδια τόσα χρόνια, μόνο 2-3 λέξεις αλλάζουν και το θέμα. (Sorotos) /// Στο Νέο Λύκειο υποχρεωτικά τα Θρησκευτικά, επιλογής τα Οικονομικά. Λες και από το μνημόνιο θα βγούμε με προσευχές. Λες; (ElizaBenveniste) /// Ευριπίδης Στυλιανίδης: ανερχόμενο αστέρι. Βαγγέλης Μεϊμαράκης: διεθνής άνδρας-μυστήριο. Θέλω να γνωρίσω τον Αμερικανό που τα έγραψε #wikileaks. (theodoropoulosd) /// Ποίηση είναι να σε πληρώνουν 100 ευρώ παραπάνω απ’ όσα είχες υπολογίσει. (postnoise) /// Δηλαδή, τώρα η Χούκλη παίρνει lead in από την Ευγενία Μανωλίδου; Αχ, βρε Μαρία... (mediabloggr) /// Εδώ ο κόσμος καίγεται και το παιδί είναι του Πασχάλη. (Vasilikw)

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια