«Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε αυτή την προπαγάνδα.»

Ποιος είπε τι: Οι δηλώσεις της εβδομάδας.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΔΟΥΜΑΝΗ
29.1.2014

 


 

«Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου για το προσωπικό του Elysée. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την αφοσίωση και τη συγκίνησή τους τη στιγμή της αποχώρησής μου»

Η Βαλερί Τριερβελέρ μαζεύει τις βαλίτσες της από το Ελιζέ και ευχαριστεί για τη φιλοξενία.

 

«Να αποστασιοποιηθούμε. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ακούμε αυτή την προπαγάνδα. Δεν χρειάζεται να είμαστε κολλημένοι στην τηλεόραση... Να μην υφιστάμεθα όλες αυτές τις εικόνες, τα μέσα επικοινωνίας και να είμαστε πολύ περισσότερο επιφυλακτικοί απέναντι στην τεχνολογία... Όλοι κολυμπάμε σε έναν ωκεανό παρακολούθησης...»

Το μικρό μανιφέστο της ιδιωτικότητας από τον Γάλλο φιλόσοφο Αλέν Μπαντιού.

 


 

«Υπάρχει μια κατ' επίφασιν ελευθερία. Δεν νομίζω ότι το Διαδίκτυο μπορεί να προσφέρει τέτοιες βασικές αρχές, μια και εν τη γενέσει του αποτελεί ένα ανελεύθερο πεδίο δράσης. Οι πάντες γνωρίζουν τα πάντα»

Ο εικαστικός Νίκος Ναυρίδης για τον κόσμο του Διαδικτύου που για να σε απελευθερώσει, σε δένει στην καρέκλα.

 

 

«Θα κοιτάξω να επιλέγω ταινίες που δεν είναι τόσο βίαιες όσο αυτές που έκανα στο παρελθόν. Και σίγουρα θα αποφεύγω την αδικαιολόγητη βία...»

Κατά της οπλοφορίας πλέον, ο μεγαλοπαραγωγός του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, αποκηρύσσει το κινηματογραφικό παρελθόν του.

 

 

«Δεν θα ήθελα να πρέπει να εφαρμόσω ένα τέτοιο πρόγραμμα στη Γερμανία. Αυτό που πρέπει να υπομείνουν οι Έλληνες είναι απίστευτο»

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είναι που τρομάζει με αυτό που θέλει για τους άλλους.

 

 

«Είναι κάτι πραγματικά καλό, ένα δώρο από τον Θεό. Η επιθυμία για την ψηφιακή σύνδεση όμως μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μας απομονώσει από τους γείτονές μας, από τους κοντινούς μας ανθρώπους»

Ο Πάπας Φραγκίσκος ευλογεί το Διαδίκτυο, χτυπώντας όμως και τις καμπάνες.

 

 

«Λέμε ότι είναι δικό τους θέμα, είναι δική τους η ζωή. Όμως, αυτό δεν είναι αποδεκτό στον Καύκασο όπου ζούμε εμείς. Δεν έχουμε (σ.σ. ομοφυλόφιλους) στην πόλη μας»

Ο Ανατόλι Παχόμοφ, δήμαρχος του Σότσι, είναι που στήνει το δικό του ομοφοβικό Φαρ Ουέστ με τις ευλογίες του Πούτιν.

 

 

«Ήταν η χειρότερη εικόνα της ζωής μου. Είδα το μωρό μου να πνίγεται και να με κοιτά. Με κοίταζε μέχρι που εξαφανίστηκε στο νερό»

Ο Εσανουλά Σαφί, ένας από τους διασωθέντες του Φαρμακονησιού, για τον τόπο όπου πνίγηκα`ν άνθρωποι και βούλιαξαν συνειδήσεις.

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια