Πού και πού καπνίζω κάνα τσιγάρο μαριχουάνα

Ποιος είπε τι: Οι δηλώσεις της εβδομάδας.
26.2.2015

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO

 

«Δεν ήταν όμως οι Ολλανδοί ή οι Γερμανοί που ψήφιζαν για πάνω από 40 χρόνια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ευθύνη είναι και στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών και δεν μπορούν να την αγνοήσουν»
Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ρίχνει το ανάθεμα στον λαό γι' αυτούς που και ο ίδιος όμως διαλαλούσε προεκλογικά ότι θα τους προτιμούσε.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Η Ελλάδα έχει κερδίσει χαλαρούς όρους για το τρέχον έτος και χώρο για να ανασάνει στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μεγαλύτερη μάχη που έχει μπροστά της. Θα μπορούσε να είναι χειρότερα»
Ο διάσημος νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν για το μη χείρον που προβάλλεται ως βέλτιστον.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Εάν μπορούσα να διορθώσω ένα μειονέκτημα της ανθρωπότητας, αυτό θα ήταν η επιθετικότητα, η οποία μπορεί να θεωρούνταν πλεονέκτημα για τους ανθρώπους των σπηλαίων... αλλά σήμερα απειλεί τους πάντες με εξαφάνιση».
Ο διάσημος Βρετανός καθηγητής Στίβεν Χόκινγκ για το βασικό ένστικτο που έρχεται από τα βάθη της ύπαρξης και την απειλεί.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Η Γερμανία είναι μια ραγισμένη δημοκρατία... Ποτέ άλλοτε η φτώχεια δεν ήταν τόσο διευρυμένη στη Γερμανία, ποτέ άλλοτε ο διαχωρισμός μεταξύ των ομόσπονδων κρατιδίων τόσο βαθύς»
Ο Ούλριχ Σνάιντερ, πρόεδρος της ομοσπονδίας «Paritätische Gesamtverband», μετράει τις απώλειες μιας χαλύβδινης ανάπτυξης


«Όταν ήμουν 16 ετών προσπάθησα να αυτοκτονήσω επειδή πίστεψα ότι ήμουν περίεργος. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλα τα παιδιά που είναι διαφορετικά και περίεργα»
Ο σεναριογράφος Γκράχαμ Μουρ παίρνει το Οσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου και κάνει με τα λόγια του τη διαφορά.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Καθήκον του καλλιτέχνη είναι να εκπροσωπεί τις εποχές που ζει. Όσα κερδήθηκαν 50 χρόνια πριν αμφισβητούνται στη χώρα όπου ζούμε, ο αγώνας για δικαιοσύνη και ελευθερία αμφισβητείται... υπάρχουν περισσότεροι Αφροαμερικανοί στις φυλακές σήμερα απ' ό,τι σκλάβοι το 1850'»
Ο τραγουδιστής Τζον Λίτζεντ βραβεύεται με Όσκαρ και χτυπάει με τις λέξεις στο ψαχνό.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Πού και πού καπνίζω κάνα τσιγάρο μαριχουάνα, αλλά δεν μπορώ να δω μια ταινία όταν έχω καπνίσει... Αν ήξερες πόσες ταινίες έχω δει και είπα «αυτό είναι ό,τι ωραιότερο είδα ποτέ» και μετά, όταν ήμουν νηφάλια, έλεγα «μα, πώς μου ήρθε;».
Η Τζέιν Φόντα, στα 77 της πλέον, για εθισμούς που κουβαλά από τα άγρια νιάτα.

 

Επεξεργασία: Ατελιέ/ LIFO


«Για κάθε γυναίκα που γέννησε, για κάθε φορολογούμενο και πολίτη αυτής της χώρας, όλοι έχουμε αγωνιστεί για τα ίσα δικαιώματα όλων των άλλων. Ήρθε η ώρα να έχουμε ισότητα των μισθών και ίσα δικαιώματα για τις γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.»
Η Πατρίτσια Αρκέτ από τη σκηνή των Όσκαρ για πράγματα που έπρεπε να είχαν λυθεί πολλά Όσκαρ πριν.

 

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια