Upside Open Content Hub: H διαδραστική πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον την φέρνει πιο κοντά στους νέους
Επιχειρείν

Upside Open Content Hub: H διαδραστική πρωτοβουλία της Coca-Cola Τρία Έψιλον την φέρνει πιο κοντά στους νέους

Ξεκινά στις 20 Νοεμβρίου ο 2ος κύκλος με εμψυχωτικές ομιλίες από στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον

H Coca-Cola Τρία Έψιλον, κορυφαίος εργοδότης για το 2020, διατηρεί ζωντανή την επαφή της με τους νέους μέσα από πρωτοβουλίες και περιεχόμενο που τους δίνει έμπνευση για τα μελλοντικά τους βήματα. Με την ενεργή συμμετοχή των ανθρώπων της και αξιοποιώντας την τεχνολογία, η εταιρεία δημιούργησε το Upside, μια ψηφιακή ομπρέλα με δράσεις και επίκαιρες θεματικές που αφορούν θέματα καριέρας, σταδιοδρομίας και προσωπικής εξέλιξης.

 

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, ξεκινάει μέσω Facebook Live στην σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο δεύτερος κύκλος περιεχομένου του Upside, ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, όπου στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα μοιραστούν προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες πάνω σε σύγχρονες θεματικές. Πιο συγκεκριμένα οι θεματικές που θα ακολουθήσουν θα είναι:

 

Ανθεκτικότητα: Ο Γιάννης Βίδρας, Commercial Excellence Manager GR/CY, θα μοιραστεί μέσα από την προσωπική του ιστορία την σημασία της ανθεκτικότητας και πως αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να βοηθήσει τον καθένα στην προσωπική και επαγγελματική του εξέλιξη ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο.


Ενδυνάμωση: Η Ειρήνη Κεφαλογιάννη, Legal Manager GR/CY, μιλά για το πως μέσα από τις εμπειρίες μας συνειδητοποιούμε την σημασία της ενδυνάμωσης του εαυτού μας και των ανθρώπων γύρω μας και πως μέσα από αυτό καταφέρνουμε να νιώθουμε ολοκληρωμένοι τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Μάθηση: Η Φωτίνα Φαφούτη, Coffee Development Manager GR, θα μοιραστεί την αξία της απόκτησης διαφορετικών εμπειριών και της συνεχής μάθησης από την επαγγελματική της πορεία έως τώρα, και όλα όσα έχει διδαχθεί από τις αλλαγές, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στην εξέλιξή της.


4. Agility: Ο Δημήτρης Αλεβιζόπουλος, BSS Commercial Functional Leader GR/CY, θα μιλήσει για το πώς έχοντας ως προτεραιότητα τα θέλω του, μπορεί κανείς να βρει αυτό που τον γεμίζει, ακόμα και στο πιο απαιτητικό εταιρικό περιβάλλον και να ανταποκριθεί σε μια καριέρα υψηλών στόχων και προδιαγραφών.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο κύκλο του Upside στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον στο Facebook ενώ στη σελίδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, μπορείτε να δείτε διαθέσιμο όλο το περιεχόμενο από τον πρώτο κύκλο του Upside!

 

Το περιεχόμενο του Upside Open Content Hub αναπτύσσεται σε 4 φάσεις:

 

1η φάση - Career Podcasts: Μarket Εxperts συνομιλούν με στελέχη της εταιρείας και αναλύουν επίκαιρες θεματικές, όπως η διαμόρφωση της αγοράς εργασίας στη νέα εποχή, τα social skills που απαιτούνται, οι σύγχρονες τάσεις στη διαδικασία επιλογής ταλέντων κ.α.

 

2η φάση - Leaders Storytelling: Η ηγετική ομάδα της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αναλαμβάνει δράση με ιστορίες και εμπειρίες που ενδυναμώνουν και εμπνέουν τους νέους. Μέσα από το προσωπικό και επαγγελματικό τους ταξίδι, στελέχη της εταιρείας μιλούν για σημαντικά βήματα της καριέρας τους και για τη νοοτροπία που κάνει τους επαγγελματικούς τους στόχους, πραγματικότητα.

 

3η φάση - Meet the Faces of Coca-Cola Τρία Έψιλον: Συνομιλίες μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων της εταιρείας που μιλούν για το ρόλο τους, την καθημερινότητά τους στην εταιρεία, τις ομάδες και τα τμήματά τους αναδεικνύοντας το περιβάλλον εργασίας την πορεία καθώς και την εξέλιξή τους στον οργανισμό.

 

4η φάση - Business Days & Hours: Διαδικτυακά events για φοιτητές, αποφοίτους και νέους επαγγελματίες με συζητήσεις, ομιλίες και virtual tours στους χώρους της εταιρείας.

Επιχειρείν

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

INTRACOM DEFENSE: Συμφωνία για εξελιγμένο σύστημα επικοινωνιών για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Επιχειρείν INTRACOM DEFENSE: Συμφωνία για εξελιγμένο σύστημα επικοινωνιών για τις Ένοπλες Δυνάμεις

22.1.2021
REDS: Νέες εμπορικές συμφωνίες και επανεκκίνηση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του Smart Park

Επιχειρείν REDS: Νέες εμπορικές συμφωνίες και επανεκκίνηση λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων του Smart Park

21.1.2021
Αναστάσιος Καλλιτσάντσης: Ανοιχτή επιστολή στους μετόχους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ - Ζητά υποστήριξη στο πλάνο της εταιρίας

Επιχειρείν Αναστάσιος Καλλιτσάντσης: Ανοιχτή επιστολή στους μετόχους της ΕΛΛΑΚΤΩΡ - Ζητά υποστήριξη στο πλάνο της εταιρίας

20.1.2021
Deree: Μεταπτυχιακοί φοιτητές μαθαίνουν αγγλικά σε πρόσφυγες

Επιχειρείν Deree: Μεταπτυχιακοί φοιτητές μαθαίνουν αγγλικά σε πρόσφυγες

19.1.2021
ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ψήφο κατά των προτάσεων της Reggeborgh προτείνουν ISS και Glass Lewis

Επιχειρείν ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Ψήφο κατά των προτάσεων της Reggeborgh προτείνουν ISS και Glass Lewis

18.1.2021
Η Angelini Pharma εξαγοράζει την Arvelle Therapeutics

Επιχειρείν Η Angelini Pharma εξαγοράζει την Arvelle Therapeutics

12.1.2021
Άρχισε η τροφοδοσία της Ελλάδας με φυσικό αέριο από τον αγωγό ΤΑΡ

Επιχειρείν Άρχισε η τροφοδοσία της Ελλάδας με φυσικό αέριο από τον αγωγό ΤΑΡ

8.1.2021
Takeda: Εστιάζοντας στον ασθενή, εξελίσσοντας το λειτουργικό μοντέλο

Επιχειρείν Takeda: Εστιάζοντας στον ασθενή, εξελίσσοντας το λειτουργικό μοντέλο

23.12.2020
Περισσότερες επιλογές για το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Ferryscanner

Επιχειρείν Περισσότερες επιλογές για το ακτοπλοϊκό ταξίδι από τη Ferryscanner

22.12.2020
Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Κτηματολόγιο: Τι πρόκειται να υλοποιηθεί το 2021

Επιχειρείν Ολοκληρωμένο Ψηφιακό Κτηματολόγιο: Τι πρόκειται να υλοποιηθεί το 2021

22.12.2020
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια