60 χρόνια προστασία από την KLINEX
Market News

60 χρόνια προστασία από την KLINEX

Γιατί το σπίτι μας είμαστε εμείς

Ένα αγαπημένο προϊόν, η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX γιορτάζει σήμερα 60 χρόνια παρουσίας στα νοικοκυριά της Ελλάδας.

Χάρη στην καθαριστική, λευκαντική και απολυμαντική της δύναμη, η KLINEX προσφέρει ασφάλεια και προστασία σε κάθε σπίτι. Παράλληλα, ως προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα, στηρίζει την οικονομία και τη βιομηχανική ανάπτυξη της χώρας μας. 60 χρόνια τώρα, κάθε φιάλη ΚLINEX κλείνει μέσα της τη γνώση και τη φροντίδα των ειδικών της, προσφέροντας διαχρονικά την ίδια αδιαπραγμάτευτη ποιότητα που πιστοποιείται από την παραγωγή μέχρι το ράφι.

Κάθε μέρα προστατεύουμε το σπίτι μας με KLINEX, για να απολαμβάνουμε με ασφάλεια και σιγουριά κάθε επιφάνεια του σπιτιού μας που αγγίζουμε, πάνω στην οποία τρώμε, διασκεδάζουμε, δημιουργούμε. Γιατί το σπίτι μας είναι οι στιγμές μας, η οικογένειά μας, οι άνθρωποί μας, ό,τι πολυτιμότερο έχουμε.

Το σπίτι μας, δηλαδή, είμαστε εμείς. Γι’ αυτό, 60 χρόνια τώρα, επιλέγουμε και εμπιστευόμαστε την KLINEX.

60 χρόνια τώρα, τα προϊόντα KLINEX καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες καθαριότητας, λεύκανσης και απολύμανσης, και δίνουν εξειδικευμένες λύσεις για όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού.

 

60 ΧΡΟΝΙΑ KLINEX – ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ

Η μάρκα που με τη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία της στην Ελλάδα αποτελεί πλέον ένα μέλος κάθε οικογένειας για περισσότερο από μισό αιώνα.

Όλα άρχισαν με την ανακάλυψη του υποχλωριώδους νατρίου από τον Labarraque, το 1820, και γι’ αυτό αρχικά ονομαζόταν «eau de Labbaraque». Η αρχική του χρήση αφορούσε περισσότερο τη λεύκανση των υφασμάτων. Αργότερα αρχίζει να αξιοποιείται και για τις απολυμαντικές του ιδιότητες, χρήση που είναι ευρέως διαδεδομένη σήμερα.

 

Το 1951, ένας Έλληνας χημικός παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα λευκαντικό που έμελλε  να γίνει αχώριστος σύμμαχος και από τότε βρίσκεται πάντα στο πλευρό της ελληνίδας νοικοκυράς, απαντώντας σε κάθε ανάγκη της για «λευκότερα λευκά», αλλά και για μοναδική υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι.

Η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX πρωτοκυκλοφόρησε σε γυάλινα μπουκάλια των 540 γρ., μέσα σε ξύλινα κιβώτια που επιστρέφονταν. Ήταν το πρώτο προϊόν στην Ελλάδα που περιείχε                    το υποχλωριώδες νάτριο.

 

Από τη δεκαετία του ’80 και μετά, η KLINEX διευρύνει την παρουσία της στο πλευρό της ελληνίδας νοικοκυράς, καινοτομώντας συνεχώς στο χώρο των καταναλωτικών προϊόντων. Το 1988 κυκλοφορεί την πρώτη αρωματική παραλλαγή της με άρωμα Φρεσκάδας, επεκτείνοντας την πρότασή της όχι μόνο ως το καλύτερο λευκαντικό, αλλά και ως απορρυπαντικό γενικού καθαρισμού. Από τότε η γκάμα των αρωματικών παραλλαγών μεγαλώνει και ανανεώνεται διαρκώς.

 

Το 1994, η KLINEX παρουσιάζει τη νέα γενιά σε παχύρρευστη μορφή, τη ΧΛΩΡΙΝΗ®  KLINEX Ultra,  η οποία αγαπήθηκε εξίσου από τις ελληνίδες νοικοκυρές. Κυκλοφορεί σε 5 παραλλαγές: Regular, Fresh, Lemon, Pink Power και Red.

Σταθμό στην παραγωγική διαδικασία της KLINEX αποτελεί το 2001 η λειτουργία της νέας μονάδας παραγωγής υποχλωριώδους νατρίου, στο εργοστάσιο του Ρέντη, χάρη στην οποία επιτυγχάνεται 100% καθετοποιημένη παραγωγή μέχρι το τελικό προϊόν.

 

Το 2003, μια ΧΛΩΡΙΝΗ® ειδικά σχεδιασμένη για χρήση στο πλυντήριο ρούχων, η ΧΛΩΡΙΝΗ® KLINEX  Advance, κάνει την εμφάνισή της στα ράφια των super market.

Το 2009, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την έξαρση του ιού της γρίπης Η1Ν1 και η KLINEX βρίσκεται στο πλευρό του κόσμου. Συνιστάται μάλιστα από το Ινστιτούτο Κοινωνικής  & Προληπτικής Ιατρικής για την αποτελεσματική απολύμανση των χώρων και των επιφανειών.

 

Φέτος, το Klinexspray 4 σε 1 Μπάνιο αναδεικνύεται «Προϊόν της Χρονιάς 2012» από τους Έλληνες καταναλωτές, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της KLINEX σε πρωτοποριακά, βραβευμένα προϊόντα υγιεινής καθαριότητας του σπιτιού. 

Και σήμερα, η οικογένεια των προϊόντων KLINEX υποδέχεται ένα νέο μέλος: τη ΝΕΑ ΧΛΩΡΙΝΗ®KLINEXULTRAPROTECTION στην οικονομική συσκευασία των 2 λίτρων. Ένα προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα, στο εργοστάσιο της Unilever στο Ρέντη και  απαντάει ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των καταναλωτριών, αλλά και στο αίτημα των καιρών για περισσότερη οικονομία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΚΟ MILANO: Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό e-shop αλλά και τα δύο νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

Market News ΚΙΚΟ MILANO: Επισκεφθείτε το νέο ελληνικό e-shop αλλά και τα δύο νέα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη

25.1.2021
«Οι 7 νόμοι του πλούτου»: Ένα online σεμινάριο για τη σωστή διαχείριση του χρήματος

Market News «Οι 7 νόμοι του πλούτου»: Ένα online σεμινάριο για τη σωστή διαχείριση του χρήματος

25.1.2021
Η LIDL HELLAS χαρίζει χαμόγελα και κάνει πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο

Market News Η LIDL HELLAS χαρίζει χαμόγελα και κάνει πράξη τη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο

22.1.2021
Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ πραγματοποίησε δωρεά με φάρμακα προς τον ΕΟΔΥ

Market News Η ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ πραγματοποίησε δωρεά με φάρμακα προς τον ΕΟΔΥ

22.1.2021
URBAN MONKEY: Ήρθαν στην Ελλάδα οι νέοι RAW χυμοί

Market News URBAN MONKEY: Ήρθαν στην Ελλάδα οι νέοι RAW χυμοί

22.1.2021
Vitex A.E.και Praktiker Hellas και  ενώνουν τις δυνάμεις τους

Market News Vitex A.E.και Praktiker Hellas και ενώνουν τις δυνάμεις τους

21.1.2021
ThinkPad X1 Fold: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στον Κωτσόβολο

Market News ThinkPad X1 Fold: Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες στον Κωτσόβολο

20.1.2021
Η HONOR καλωσορίζει το 2021 με χειμερινές προσφορές σε wearables και smartphones

Market News Η HONOR καλωσορίζει το 2021 με χειμερινές προσφορές σε wearables και smartphones

19.1.2021
Δίπλα στους γονείς: Νέο Κέντρο Διαγνωστικής Παιδιατρικής από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Market News Δίπλα στους γονείς: Νέο Κέντρο Διαγνωστικής Παιδιατρικής από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

19.1.2021
Huawei Winter Offers 2021: ακαταμάχητες προσφορές σε δεκάδες προϊόντα και gadgets μέχρι το τέλος του μήνα

Market News Huawei Winter Offers 2021: ακαταμάχητες προσφορές σε δεκάδες προϊόντα και gadgets μέχρι το τέλος του μήνα

18.1.2021
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια