«Χριστούγεννα & ΣΙΑ» : Μια μοναδική κωμική χριστουγεννιάτικη ταινία που αλλάζει τα δεδομένα της γιορτινής περιόδου
Market News

«Χριστούγεννα & ΣΙΑ» : Μια μοναδική κωμική χριστουγεννιάτικη ταινία που αλλάζει τα δεδομένα της γιορτινής περιόδου

Ένας διαφορετικός Άγιος Βασίλης έρχεται ντυμένος στα πράσινα

Ο αγαπημένος Γάλλος ηθοποιός και σκηνοθέτης με το ιδιαίτερο χιούμορ, Αλέν Σαμπά («Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και «Γκρρρ!!! Προϊστορικά Εγκλήματα»), επιστρέφει με μια ταινία τόσο χριστουγεννιάτικη όσο και ανατρεπτική.


Η παραμονή Χριστουγέννων πλησιάζει όταν κάτι πάει πολύ στραβά: Οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη, τα πολυάσχολα ξωτικά, αρρωσταίνουν ξαφνικά όλα μαζί! Τώρα το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι μεγάλο, μιας και η κατασκευή των παιχνιδιών για τα παιδιά όλου του κόσμου θα πάει πίσω. Αλλά ο Αϊ Βασίλης δεν θα επιτρέψει φυσικά να καθυστερήσουν τα φετινά δώρα των παιδιών, επομένως θα πάρει τους πιστούς του τάρανδους και θα κατέβει στη Γη για να ζητήσει βοήθεια από κάποιους που... νομίζει ότι τους ξέρει πολύ καλά – τους ανθρώπους. Ωστόσο, το ένα πρόβλημα φέρνει το άλλο στην πορεία της υπόθεσης, κι έτσι έχουμε μια απολαυστική κωμωδία που αφήνει στην άκρη για λίγο το κλισέ «γλυκιά ταινία για τα Χριστούγεννα» και μας εκπλήσσει με το έξυπνο χιούμορ και το ρεαλισμό της.


Με πρωταγωνιστή στο ρόλο του Αϊ Βασίλη τον ίδιο τον Αλέν Σαμπά, και συμπρωταγωνίστρια την πάντα υπέροχη Οντρέι Τοτού («Αμελί»), το «Χριστούγεννα & ΣΙΑ» είναι μια διαφορετική χριστουγεννιάτικη ταινία που θα σας κάνει να γελάσετε, αλλά και θα σας συγκινήσει.

 


Η ταινία κυκλοφορεί και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη!


Στους κινηματογράφους από την Odeon

 

Απολαύστε το trailer:

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια