Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε
Market News

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων Α.Ε

Νέα διεθνής διάκριση της ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. (της οικογένειας Σεπετά) συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τριάντα ελληνικές επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν ως << National Finalists >> και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού European Business Awards.

Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση και μάλιστα σε μια περίοδο που η αβεβαιότητα και η κατήφεια στην Ηπειρωτική επιχειρηματικότητα έχει επηρεάσει σημαντικά την τοπική οικονομία, ως αποτέλεσμα βέβαια της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί πανελλαδικά. Ωστόσο τέτοιες ειδήσεις μόνο αισιοδοξία μπορούν να προσφέρουν για το μέλλον και φυσικά να δώσουν κίνητρο και σε άλλες τοπικές επιχειρήσεις να συνεχίσουν να  παλεύουν και να διακρίνονται, κόντρα στην κρίση.

 

Ο διαγωνισμός – θεσμός για την πανευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα, θα κορυφωθεί με την τελετή απονομής τον Απρίλιο του 2013 και αφού αξιολογηθούν εκ νέου οι επιλαχόντες σε επόμενα στάδια. Τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού όπου θα βραβευτούν οι << National Champions >>.

Οι επιχειρήσεις επιλέχθηκαν μεταξύ των συμμετεχόντων που εισηγήθηκε η RSM Stylianou, μέλος της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, και που πληρούσαν τα αυστηρά ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια της επιτροπής αξιολόγησης.

 

Η κριτική επιτροπή

Στην ομάδα των υποστηρικτών και της κριτικής επιτροπής των ΕΒΑ έχουν συμπεριληφθεί σημαντικά ονόματα όπως ο Yves Leterme, Πρωθυπουργός του Βελγίου, Karel De Gucht, Ευρωπαίος Επίτροπος για το εμπόριο, Jose Maria Aznar, πρώην Πρωθυπουργός της Ισπανίας, Wim Kok, πρώην Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Gilbert Ghostine, ,Διευθύνων Σύμβουλος της << Diageo Continental Europe >>  και ο καθηγητής Gilbert Lenssen, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας για της επιχειρήσεις στην κοινωνία.

 

Ψηφοφορία

Γνωρίστε γιατί η εταιρεία μας διακρίθηκε σε αυτή την κατηγορία παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.businessawardseurope.com/entries/detail/Greece/3983

Και μην ξεχάσετε να μας ψηφίσετε για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας και στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού μεταξύ άλλων διακριτέων ευρωπαϊκών εταιρειών!

 Η ψήφος σας σημαίνει πολλά για εμάς και σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια