Ο Dimello κάνει το γύρο του κόσμου στη HORECA 2019
Market News

Ο Dimello κάνει το γύρο του κόσμου στη HORECA 2019

Η μεγαλύτερη έκθεση για τα ξενοδοχεία, την εστίαση και τα café ανοίγει τις πύλες της και φέτος στις 8 Φεβρουαρίου.

Η μεγαλύτερη έκθεση για τα ξενοδοχεία, την εστίαση και τα café ανοίγει τις πύλες της και φέτος στις 8 Φεβρουαρίου. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωταγωνιστής!

 

Ο Dimello δίνει και φέτος το παρόν σε ένα χώρο μοναδικό και παρουσιάζει σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα τη νέα La Marzocco ΚΒ90, customized στα χρώματα του, διοργανώνοντας ένα μεγάλο διαγωνισμό όπου σας καλεί να συμμετάσχετε!

 

Αφού κάνετε like στις σελίδες μας στο facebook και Instagram, απαντήστε με σχόλιο στο post του διαγωνισμού και μπείτε στην κλήρωση για ένα μοναδικό ταξίδι στο εργοστάσιο της La Marzocco στη Φλωρεντία!

 

Με εκλεκτό espresso, ορεξάτους baristi και εντελώς φρέσκια εικόνα και διάθεση, περιμένουμε τους επισκέπτες μας για να μοιραστούμε μαζί τους γεύσεις, αρώματα και εμπειρίες.

 

Συγκεντρώσαμε μέσα σε ένα "μικρό" χώρο τα "μεγάλα" ταξίδια που κάνουμε για να βρούμε τους καλύτερους κόκκους καφέ, το πάθος μας να τον παράγουμε σωστά, και τη χαρά μας να τον φτιάχνουμε τέλειο για να τον απολαύσετε. Και βέβαια, συνεχίζουμε τα ταξίδια μας στον κόσμο για να φτάσουμε τον Dimello παντού.

 

Ελάτε λοιπόν να μας βρείτε στη HORECA για να κάνουμε μαζί τον γύρο του κόσμου μέσα σ' ένα ...περίπτερο.

 

Από τις 8 μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

 

Βρείτε μας στη HORECA Hall1, C02/D01 και φυσικά στα social media για όλες τις λεπτομέρειες.

Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια