Η L’ Artigiano στην εκδήλωση Open Day του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών
Market News

Η L’ Artigiano στην εκδήλωση Open Day του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών

Το event ήταν αφιερωμένο στην ιταλική γλώσσα και κουλτούρα και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Η L' Artigiano, με τις αυθεντικές ιταλικές γεύσεις, συμμετείχε στο Open Day, μια μοναδική εκδήλωση που διοργάνωσε το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εξοικείωσης του κοινού με την Ιταλική κουλτούρα, η L' Artigiano προσέφερε, στους παρευρισκόμενους του Open Day, τις λαχταριστές και γευστικές πίτσες της. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε γευσιγνωσία ιταλικής πίτσας ενώ το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί σχετικά με τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί και την καθημερινή διαδικασία που ακολουθεί η L' Artigiano για την παραγωγή της αυθεντικής ιταλικής ζύμης, που εδώ και χρόνια λατρεύει το ελληνικό κοινό.

 


Έχοντας στο DNA της τις αξίες της ιταλικής γαστρονομίας και με μότο το πάθος για αυθεντικό ιταλικό φαγητό, η L' Artigiano, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το Open Day του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών που αποτέλεσε ένα event εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην ιταλική γλώσσα και κουλτούρα.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της και βγείτε χορτασμένοι!

Market News
Πρέπει να είστε μέλος για να αναρτήσετε σχόλια